Έξω από τα δόντια, έξω από την Ομόνοια


4 Feb 2014, 11:35 a.m. CasualG9

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μου Κηφήνες, Το πιο κάτω άρθρο πιθανό να ενοχλήσει αρκετούς γιαυτό θα ήθελα να σας προτείνω σόδα για να πάει κάτω.

Ε γαμώτο εν έφκαλε το περίπτερο Ομόνοια (σόρρυ εννοώ η διοίκηση μας) σόδα Ομόνοια. Έτσι να βάλει τζαι μια λεζάντα "Για να πάνε όλοι οι αχόνεφτοι κάτω". Αν το καταλάβετε με τούτα ούλα εκαταντήσαν την Ομόνοια μας την ομάδα του λαού, την μεγάλη μας αγάπη, περίπτερο της γειτονίας. Άκουα τις προάλλες ότι σκέφτουντε να φκάλουν τζαι ζάχαρη τζαι καφέ αν είναι ποτέ δυνατόν!

Εξηγάτε μου ένα πράμα πως γίνετε ούλοι να εν εναντίον μας ααα; Ε γαμώτο δηλαδή μα τον πράσινο λαό! Γιατί ρε αέρα πάεις κόντρα στην Ομόνοια τζαι εν μας άφηκες να δέρουμε την άεκ. Πέτους τα ρε Λοτίνα μου εγώ είμαι μαζί σου ο αέρας φταίει, που σε έφερε στην Ομόνοια τωρά πίσω πάλε να θωρείς το ¨la patrona¨ τζαι μόνο για τζίνο κάμνεις.

Προς παιχταράες τις Ομόνοιας: Ρε εγώ να εφορούσα την τιμημένη φανέλα της Ομόνοιας με το τριφύλλι πάνω που επαίζαν τόσοι παίχτες πραγματικά ήταν να αντρέπουμουν να σέρνουμε μες το γήπεδο. Αν είναι ποτέ δυνατόν ομάδα που έδερεν τον Ajax να φέρνει ισοπαλία με το αεκάκι τζαι να μεν κάμνει ένα σουτ μες την μπάρα. Είσαστε ούλοι για κλάματα ακόμα τζαι εσύ ρε Εφραίμ που είσουν που τους μόνους που επαίζαν για την φανέλα. Πιο εν το πρόβλημα; Εν σας διούν ριάλια; Να πάτε στανάθεμα τζαι έξω που την Ομόνοια ρε μισθοφόροι αν εν τούτο που σας καύκει.

Πρός Διοίκηση: Για όλα φταίει η θύρα 9... Φταίει επειδή ανέχεται σας τζαι ακόμα είσαστε τζαμέ τζαι εν σας έθκιοξε ένα ένα. Απομεινάρια του ΣΕΡΑΦΕΙΜ/ΜΙΛΤΗ άτε σπίτι τζαι κανεί.

Προς ΚΟΠ: Έχω μια απορία τζαι θέλω πάρα πολλά να μου την λύσετε! Εξηγάτε μου με ποια λογική εκλείσετε την Βόρεια επειδή ανάψαμε πυρσούς σε παιχνίδι μιας κερκίδας στο τσίρειο. Ποιος σας είπεν ότι εν η Βόρεια που άναψεν πυρσούς. Εγώ λαλώ σας εν ο Κουτσοκούμνης που ήρτεν μες την κερκίδα μας τζαι άναψεν τους πυρσούς με κάτι άλλους γέρους. Γιατί εν εκάμνετε κεκλεισμένων την δυτική; Ώρες ώρες απορώ τι μέσο πρέπει να βάλω να έρτω τζαι εγώ μες την δικαστική μόνο τζαι μόνο να γελώ με τις αποφάσεις σας.

Προς Αλλόθρησκους: Μπορεί εσάς να σας αφήκαμε έξω τόσο τζαιρό επειδή έχουμε άλλα πολλά προβλήματα, αλλά ένα πράμα εννα σας πω! Ακόμα και τωρά είμαστε χρόνια μπροστά που εσάς. Αν είσαστουν στην κατάσταση μας ήταν να κλείσετε ως τωρά 1000 φορές.

Υ.Γ.1: Αλαμπί όσο πιο λλίο σε θωρώ μες το γήπεδο τόσο παραπάνω σιέρουμαι.

Υ.Γ.2: Τετάρτη με την Δόξα εννα βρέσιει, κατίσιη μας ρε Λοτίνα.

CasualG9

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Casual G9