Ανοιχτή επιστολή προς Δ.Σ Ομόνοιας


23 Jan 2014, 9:48 a.m. kifinescom

Σας αποστέλω αυτή την επιστολή με μεγάλη θλίψη καθώς γίνομαι μάρτυρας καθημερινώς των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγαπημένη μας ομάδα. Είμαι ένας οπαδός αυτής της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ και οι καταστάσεις με έφεραν στην Αγγλία για σπουδές όπου δεν μπόρω να βρίσκομαι συνεχώς στο γήπεδο όπως συνηθιζα.

Πάμπολλες φορές όμως έχω ταξιδέψει από το Λονδίνο και έκανα όλο το ταξίδι αψηφωντας τα μαθήματα μου και το πολύ πιεσμένο μου πρόγραμμα για να βρεθώ στο βόρειο πέταλλο να νιώσω λίγο τον κόσμο και τον παλμό του γηπέδο, όπου ο μουντός καιρός της Αγγλίας και το κρύο μας αφήνει μόνο να την παρακολουθούμε όλοι μαζι σε καφετέρια και να τραγουδάμε συνθήματα όλοι μαζι παρέα.

Αρχίζοντας θα ήθελα να παρακαλέσω όλο το μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας να σταματίσει να διχάζεται αλλά και εσάς κύριοι του Δ.Σ να δείτε το μεγαλείο αυτού του μεγάλου κόσμου. Δεν το κρύβω μάλιστα ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς που υποστήριζα το διοικητικό συμβούλιο μέχρι την τελευταία στιγμή και προσπαθούσα με κάθε τρόπο εδώ και 10 χρόνια (παρά το νεαρό της ηλικίας μου) την όποια διοίκηση να την έχω εκεί ψηλά. Η αγάπη για την Ομόνοιας όμως όπως και για εμένα αλλά και για χιλιάδες άλλους οπάδους αυτής της τεράστιας ομάδας είναι πάνω από τα πολιτικά πάνω από τα οικονομικά αλλά και από όποιο δήποτε άλλο συμφέρον.

Επιπλέον θα ήθελα κύριοι να σας υπενθυμήσω ότι αυτός ο μεγάλος κόσμος της Ομόνοιας είτε αυτός είναι ο πιο αγνός φίλαθλος, ο οικογενειάρχης που παρά τα προβλήματα του η μόνη του έννοια είναι η Ομόνοια ή και ακόμη ο ΄΄αλήτης΄΄ στην θύρα 9, αυτοί είναι που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να σωθεί η Ομόνοια. Επίσης αυτός ο κόσμος έκανε ότι μπορούσε μέσα σε πανεπιστήμια συλλόγους αλλά και οικογένεια για να μαζέψει εκείνα τα 1000 ευρώ σωτηρίας για να σώσουν την Ομόνοια. Ποτέ δεν πρόδωσε την ομάδα του και ποτέ δεν θα το κάνει, ποτέ του δεν λύγησε και δεν άφησε τον καναπέ να τον κυριαρχισει. Τελειώνοντας την σύντομη επιστολή μου θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους εσάς του Δ.Σ, αν αγαπάτε πραγματικά αυτή την ομάδα και σέβεστε έστω και λίγο αυτό τον υπέροχο κόσμο να ακούσετε τις παρεκτροπές του κόσμου και να διεξαχθούν νέες εκλογές μακριά από κομματοσκοπίες και όλα τα συμφέροντα. Η Ομόνοια έχει περάσει πολλά από το ρουσφέτι εδώ και χρόνια βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Ο κόσμος είναι αυτός που στο τέλος της ημέρας πληγώνεται όλο και περισσότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων,

Ένας πληγωμένος οπαδός αυτής της Ομάδας

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com