ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ


22 Jan 2014, 10:11 a.m. kifinescom

Φεύγοντας ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Στέλιος Μυλωνάς άφησε βαρύτατες αιχμές ενάντια στον πρώην προπονητή της ομάδας μας Τόνι Σαβέβσκι.

Μεταξύ άλλων είπε ότι ΟΛΕΣ οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν επιλογές του Τόνι Σαβέβσκι και παράλληλα το ότι έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

Επίσης είπε ότι ο ίδιος και το συμβούλιο δεν πήραν μίζες αφού το χρέος του σωματείου μειώθηκε. Επειδή όμως ο Τόνι Σαβέβσκι αποκλείετε να βγει δημόσια να πάρει θέση στο όλο ζήτημα ας βγει κάποιος με στοιχεία και αποδείξεις να πει τα πράγματα με το όνομά τους ώστε να μπουν στην θέση τους τα πράγματα.

Με το να αιωρούνται όλες οι φήμες στον αέρα μόνο κακό κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους ίδιους τους οπαδούς της. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ξέρει πια ποιόν και τι να πιστέψει. Ο κόσμος ζητάει διαφάνεια, θέλει να ξέρει τι συμβαίνει πραγματικά, ποιον και τι να πιστέψει από όλα αυτά που ακούγονται.

Και πάλι, ας βγει κάποιος με αποδείξεις και στοιχεία να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Να καθαρίσει το τοπίο και να επαναφέρει την ειρήνη και την ομόνοια στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για μια ενωμένη και δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γιώργος Ανδρέου

Φίλαθλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com