Εκστρατεία συλλογής εκλογικών βιβλιαρίων


18 Jan 2014, 11 p.m. kifinescom

Η Ομόνοια τα τελευταία είκοσι χρόνια υποφέρει. Διοικείται από άτομα τα οποία δεν δρουν αυτόβουλα παρά μόνο δέχονται εντολές από πάνω.

Από τον καιρό της ίδρυσης της, δεν εγκρίνονταν για μέλη της άτομα που δεν είχαν σχέση με το ακέλ και έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να ζητιανεύουμε και το τελευταίο σεντ για να ανοιχτούν οι πόρτες. Όποιος ακόμη αμφισβητεί ότι η Ομόνοια ελέγχεται από το ακέλ, είτε εθελοτυφλεί, είτε έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

Τα λάθη που έκαναν οι διοικήσεις της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια, δεν είναι εύκολο να γραφούν σε μια επιστολή σαν κι αυτή. Είναι τόσα πολλά, που δεν σου αρκεί μια βδομάδα να τα σκεφτείς και να τα καταγράψεις. Θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο θέμα.

Καλώ τους αναγνώστες να σκεφτούν για ένα λεπτό, τι θα ακολουθήσει την παραίτηση του νυν διοικητικού συμβουλίου. 

Σκεφτήκατε; Ωραία. Συμφωνούμε. Θα επιλεχθεί ένας συνδυασμός από το ακέλ και θα υποβάλει υποψηφιότητα. Υποψηφιότητα θα υποβάλουν και κάποιοι ανεξάρτητοι. Θα πάμε στην εκλογική συνέλευση, θα ακούσουμε κάποια ωραία λογάκια, θα ακούσουμε και κάποιους βαλτούς προς το τέλος να διαβάζουν κείμενα τα οποία πολύ πιθανόν να μην έχουν γράψει αυτοί και στο τέλος θα εκλεγεί ο συνδυασμός που το ακελ επέλεξε.

Στο ίδιο έργο θεατές και να μου το θυμηθείτε.

Η Ομόνοια θα  διοικείται από ανίκανους, θα ακολουθεί την ίδια πολιτική, την ίδια τακτική και ο κόσμος θα χαίρεται με τις ντρίπλες των ποδοσφαιριστών σε παιχνίδια με αλκή και άρη, παρόλο που θα συνεχίζει να είναι κομπάρσος του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Να θυμάσαι ότι όταν αυτό γίνει θα είσαι και εσύ υπεύθυνος, θα είσαι και εσύ συνένοχος.

Για να αποφευχθεί το πιο πάνω δεδομένο σενάριο, προτείνω τα ακόλουθα:

Καλώ τη Θύρα 9 που έχει επίγνωση της κατάστασης, ή οποιοδήποτε άλλο οργανωμένο σύνολο που αγαπά την Ομόνοια, να ξεκινήσει εκστρατεία για συλλογή εκλογικών βιβλιαρίων γιατί η ανοχή έχει τελειώσει. Μας μαυρίσατε την καρδιά, θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές και όσο συνεχίζετε να καταδυναστεύετε φασιστικά την μεγάλη μας αγάπη, άλλο τόσο θα ρίχνετε τα ποσοστά σας.

Καλώ όποιον πιστεύει ότι έχει μυαλό, γνώσεις, μόρφωση, αυτοπεποίθηση, κότσια και αγάπη για  την Ομόνοια να προσεγγίσει το σύνολο αυτό. Δέκα τέτοιους θέλουμε για ένα ισχυρό συνδυασμό. Λεφτά από την τσέπη δεν θα βάλετε, έτσι κι αλλιώς ούτε αυτοί τώρα βάζουν.

Η πρόταση μου σε αυτόν τον συνδυασμό είναι:

Γνώστες του ποδοσφαίρου λογικά δεν θα είσαστε αλλά να βάλετε υπαλλήλους που θα είναι επαγγελματίες.  Λεφτά θα σας δώσει ο πράσινος λαός. Κι αν πάλι δεν φτάνουν, να μην κάνετε πρωταθλητισμό για πέντε χρόνια μέχρι να ξεχρεώσουμε. Αφού ούτε τώρα κάνουμε. Η διαφορά θα είναι ότι δεν θα πληρώνετε τα συμβόλαια.

Τα πιο πάνω δεν θα κάνουν την Ομόνοια υπερομάδα σε χρόνο ρεκόρ. Μπορούν όμως να την βάλουν στον σωστό δρόμο. Αυτόν του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Είναι κρίμα για την Ομόνοια, να χαραμίσουμε άλλα πέντε χρόνια όπως τα προηγούμενα είκοσι. Κρίμα θα είναι και για μας που θα το έχουμε βάρος στη συνείδησή μας.

Η επιστολή συντάχθηκε πριν τον αγώνα με την αέλ, του οποίου το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία.

Σφυροδρέπανος.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com