Στροφή στους Κύπριους


29 May 2014, 10:17 a.m. kifinescom

Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται πως η ομάδα κάνει στροφή (και πάλι) στους Κύπριους παίχτες. Στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας το κυπριακό στοιχείο θα είναι πιο έντονο από ποτέ.

Εφραίμ(;), Κυριάκου, Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους, Ρουσιάς, Χατζηβασίλης, Μουλαζίμης, Οικονομίδης, Φιλιώτης, Θεράποντως, Λούβαρης, Σοφοκλέους, Παναγή, Κατελάρης, Φιακάς, Δημητρίου, Φυλακτού, Κονομής, Παναγιώτου είναι πιθανό να ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Σύνολο 19(!) Κύπριοι, ενώ μπορεί να αποκτηθούν κι άλλοι π.χ. Αρέστη. Με εξαίρεση τους ‘έτοιμους’ Εφραίμ, Κυριάκου, Γιωργαλλίδη οι υπόλοιποι ψάχνουν την ευκαιρία να καθιερωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Έχοντας υπόψη ότι τα επόμενα 1-2 χρόνια ο στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας από τον οικονομικό βραχνά και όχι οι τίτλοι, ας δώσουμε επιτέλους την ευκαιρία σε αυτά τα νέα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους που είναι να παίξουν με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Μερικοί πήραν φέτος ελάχιστα λεπτά μα αυτά δεν λογίζονται ως ευκαιρίες.

Ευκαιρία είναι να πάρουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να μπορούν να κριθούν και όχι μερικά σκόρπια λεπτά σε 3-4 αγώνες της σεζόν.

Ο κόσμος δείχνει έτοιμος να στηρίξει αυτά τα νέα παιδιά και θέλει να τους δοθούν ευκαιρίες. Δείχνει έτοιμος να συγχωρήσει τα όποια λάθη από την απειρία και τον ενθουσιασμό των νεαρών παιχτών (π.χ. κόκκινη Χατζηβασίλη).

Οι νεαροί, από την πλευρά τους, πρέπει να δουλέψουν σκληρά ώστε να δείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν ευκαιριών και έτσι να τον ‘αναγκάσουν’ να τους χρησιμοποιεί συχνά. Ας ελπίσουμε ο Καιάφας να δώσει ευκαιρίες σε όσους περισσότερους για να δείξουν τι αξίζουν. Ας μην είναι πλέον οι νεαροί Κύπριοι μας για να ‘γεμώνουν’ τον πάγκο αλλά με την πάροδο του χρόνου να μπορέσουν να αποτελέσουν την ραχοκοκκαλιά της Ομόνοιας.

Ας γίνει και πάλι η Ομόνοια ο βασικός κορμός της Εθνικής Κύπρου.

Γ.Α.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines