Εμείς προχωρούμε!


1 Jun 2014, 10:44 p.m. kifinescom

Η ανικανότητα μας, οδήγησε τον αιώνιο στην κατάκτηση του νταμπλ, στο b2b μετά που μιαν φάουσα χρόνια, τζιαι την δική μας ομάδα στην 5η θέση.

Η ανικανότητα των διορισμένων από το ακελ διοικούντων, η έλλειψη πλάνου, η μίζα, η εκμετάλλευση του κόσμου μας, η ανελέητη επιθυμία της ακελικοπαρεας να κάμνουν τον κόσμο μας να νοιώθει έντονο το αίσθημα της αδικίας αφού τους βόλευε για να για να συσπειρώνονται τζιαι να χώνουν τις δίκες τους βρωμιές, η ηθελημένη μη αντιμετώπιση του παρασκηνίου, οι κακές επιλογές, οι αδιάφοροι μισθοφόροι τζιαι η μη πραγματική αντίδραση του κόσμου έφεραν μας σε ένα οριακό σημείο.

Έχουμε έναν αιώνιο αντίπαλο ο όποιος κάμνει χρυσή 8ετια. Εναν αντίπαλο που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα ( ΜΜΕ, κοπ, εφετεία, διαιτητές, δικαστικές ). Έναν αντίπαλο που πάντα υποτιμούμε ξεχνώντας πόσο αδίστακτοι Τζια ανήθικοι ενώ...έναν αντίπαλο που γιγαντώνεται ενώ εμείς μιτσιανισκουμεν.

Τζιαι ερκουμαστεν εμείς σήμερα να κάμουμε μια "νέα" αρχή τουλάχιστον αγωνιστικά. χαμηλός προϋπολογισμός, φτηνοί παιχτες, τζαι προπονητής ένα δικό μας παιδί.

Σε τούτην την προσπάθεια θα εβάλαμεν μπροστάρη τον Εφραίμ. Δυστυχώς ο ίδιος εν εσχει ούτε τα αρχιδια, ούτε τα κοτσια, ουτε την ψυσχιη για τούτο. Την φανέλα, δυστυχώς για τζινον, δεν την σωνει. Στο καλό Γιωρκο.  Εν πρόκειται να σε καταραστώ, γιατί αν πάεις ποτζι εν που μόνος σου που εποσπαστηκες.  Εμείς προχωρούμε !

Τα πραματα εν πολλά δύσκολα αλλά εν να το παλεψουμε. Όσοι μπορούμε  τζια έχουμε βλαντζι εν να μαστεν τζιαμε. Δεν κατηγορώ κανένα που μπορεί να μεν αντέχει άλλο ή κάποιον που θεώρει πως με την αποχή του που ότι αφορά την ομάδα εν ο μόνος τρόπος να ξεκουμπιστούν οι καταστροφείς Τζια να πάμε μπροστά. Εγώ σωστά ή  λάθος εν να μείνω δίπλα που την ομάδα, όσο μπορώ και όπως μπορώ.

Δεν πρόκειται κανένα  νταμπολ τζια κανένας Εφραιμ να με κάμει να ξενερώσω. Είμαι ένας νέος  άνθρωπος  19 χρονών. Εν επρολαβα χρυσές εποχές και πολλά πρωταθλήματα. Ανήκω στην γενιά που η πλειοψηφία των οπαδών που εκδηλώνονταν στον περιβάλλον μου (σχολειο, στρατος κτλπ )ήταν λαστιχαριες. Είμαι μες σε τζινους που όταν οι άλλοι τις Τετάρτες  ερκουνταν στο σχολείο με την φανέλα του τσ. λιγκ τζια την σχιαρπα του σκατου, εγώ επίενα με το φούτερ της Θυρας τζιαι την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  γιατί για μένα καμιά σχέση εν εισχεν η μερα, η ωρα τζια οι δικες τους επιτυχίες,  την ώρα που εμείς κάμναμε ελεύθερη  πτώση..

Ο  παπάς μου δόξα το θεό, δουλευκει τζιαι εκτός που τα υλικά αγαθά που μου επροσφερε, επροσφερε μου απλοχερα τζιαι την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ίδιος εστερηθηκεν πολλές φορές για να μου δωκει τζιντα 10,20,30 ευρω για ενα παιχνιδι.

Ανήκω σε μιαν γενιά που δεν εσχει μέλλον σε τουντο τοπο τζιαι μπορεί τζιαι πουθενά. Μιαν γενιά που δεν εγαλουχηθηκε με αξίες οπως η ανθρωπιά τζιαι η ανιδιοτέλεια. Εμάθαν μας να σκεφτούμαστεν το εγώ τζιαι  ποτέ το εμείς, να είμαστε άπληστοι , κακομαθημένοι τζιαι απωμενοι  όσο δεν γίνεται.

Μέσα σε τούτα ουλα υπάρχει τζιαι μια ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που εν ότι απέμεινε, έστω τζιαι σε τούτα τα χάλια, τζιαι  δια δύναμη σε κάποιους ανθρώπους  παρά τις πικρές. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ήταν, είναι τζιαι θα είναι  τζαμε !

…και αν μας τελειώσει το πράσινο...θα σμίγουμε με βία το κίτρινο και το μπλε σας και θα ανατέλλουμε ξανά ( Hoolifan)

ΥΓ1.  Συγγνώμη που εμακρυγορησα, ,τζαι που εκουρασα όσους το εθκιεβασαν τούτο το ποστ, απλά ήθελα κάπου να τα μοιραστώ Τζια δεν ήξερα που.

ΥΓ2. Εν εμαθαμε ποτέ να μπαίνουμε στα ερμαρκα. Για να μπουμε εμείς στα ερμαρκα,  πρέπει  πρώτα να φκαλουμε που μέσα τις πουτανες τις μαναες σας ρε λαστιχαριες.

ΥΓ3. Και σαν μικρόβιο στο αίμα, κι αν καταστράφηκα για σένα, δεν μπορώ, δεν θέλω και ούτε θα το επιτρέψω να γιατρευτώ !

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΙΩΝΙΑ.

Από το μέλος του forum.kifines.com
andrikoui9

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com