Επειγόντως ανασύνταξη


25 Sep 2014, 11:30 a.m. kifinescom

Η Ομόνοια των τελευταίων εβδομάδων απλά δεν βλέπεται .Πονάνε τα μάτια των φίλων της.

Η κρίση φαίνεται να απλώνεται σε όλους τους τομείς. Μετά την απίστευτη συσπείρωση ολόκληρου του οικοδομήματος της Ομόνοιας έπειτα από το έγκλημα του αιώνα από την Uefa τα πράγματα φαίνονταν πως επιτέλους άρχισαν να φτιάχνουν. Ότι καλύτερες ημέρες ξημέρωναν.

Και ξαφνικά διχόνοια.

Διοίκηση και οργανωμένοι χωρίζονται στα δύο. Λίγες μέρες πριν έδιναν ρεσιτάλ κάνοντας sold out και δημιουργώντας φανταστικά ατμόσφαιρα πλέον έγιναν εχθροί .Τα γήπεδα αδειάζουν, η ομάδα μένει μόνη της χωρίς υποστήριξη και ώθηση.

Οι παίχτες μοιάζουν νεκροί χωρίς δύναμη, πάθος ,τσαμπουκά .Παράλληλα ο κύριος οικονομικός ζωοδότης της ομάδας μένει μακριά χωρίς έσοδα για το σωματείο.

Πρέπει να βρεθεί μια λύση ΑΜΕΣΑ.

Καλόπιστη κριτική πρέπει να ασκηθεί σε προπονητή και παίχτες. Αρκετοί παίχτες είτε λόγω κούρασης από συνεχόμενα παιχνίδια είτε για λόγους ψυχολογίας δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ο προπονητής πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα , να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να διορθωθεί η κάκιστη εικόνα της ομάδας. Δεν γίνεται μια ομάδα να βασίζεται σε 13-14 παίχτες μόνο. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους παίκτες που περιμένουν από πίσω και παράλληλα να περάσει το μήνυμα ότι κανένας αναντικατάστατος.

Οι παίκτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει φέτος το οικονομικό πρόβλημα στη μέση δεν δικαιολογούνται να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Οι ίδιοι παίκτες που πάτησαν την Δυναμό Μόσχας δεν γίνεται να χάνουν μέσα στο σπίτι τους με κατεβασμένα τα χέρια και να κάνουν ντέρμπυ τα παιχνίδια με τους νεοφώτιστους.

Μόνο το ότι φορούν την τιμημένη φανέλα της Ομόνοιας έπρεπε να είναι κίνητρο για αυτούς.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αρμόζουν ώστε το σωματείο να δει καλύτερες μέρες και να ξαναγυρίσει αυτό το πνεύμα συσπείρωσης και ελπίδας που υπήρχε πριν λίγες βδομάδες.

Γιώργος Ανδρέου

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com