«Οι πρώην διοικούντες μας κάνουν ρεζίλι»


18 Sep 2014, 11:54 a.m. kifinescom

Φίλοι γράφω σε σας, πολύ απλά γιατί η νέα "ομονοιάτικη" σελίδα μας κάνει ρεζίλι και πρέπει επιτέλους να κάνετε κάτι.

Θα σεβαστώ απόλυτα αν δεν θέλετε να δημοσιεύσετε τα λεγόμενα μου για να μην ανοίγετε κόντρες με άλλες Ομονοιάτικες ιστοσελίδες, όμως αντί οι κ. Π.Χ., Χ.Χ. και οι δικοί τους μέσα στο συμβούλιο Χ.Χ. και Κ.Χ. να κρυφτούν με τόσα που έκαμαν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φροντίζουν να μας κάνουν και ρεζίλι. Για αυτό πρέπει κάποια στιγμή να τα ακούσουν και θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να το δημοσιεύσετε.

Από χθες, όλη η Κύπρος μας θεωρεί κομπλεξικούς μετά τη ματσαράγκα τους. Ο Δημόπουλος, ένα άτομο σεβαστό, φόρεσε φανέλες όλων των ομάδων που πήγαν Ευρώπη, φόρεσε φανέλες εθνικών και πριν ακόμα συγχαρεί τον Απόλλωνα στις 29 Αυγούστου, φρόντισε να μιλήσει για το σφαγιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Τούντορ. Οι κύριοι που συμμετείχαν ενεργά στη καταστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλέον αποφάσισαν να ανοίξουν και ιστοσελίδα για να συνεχίσουν να μας κάμνουν ρεζίλι, αποφάσισαν να επιτεθούν στο Δημόπουλο, για να πουλήσουν οπαδιλλίκκι και να συνάξουν κλικς. Το αποτέλεσμα είναι άλλοθι οι φίλαθλοι να γελούν μαζί μας, σαν να μας αντιπροσωπεύουν ο Π. και ο Χ. Τα άτομα δηλαδή που όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ να παραιτήσουν και να παν σπίτι τους.

Γενικά η εντύπωση που διούν είναι πως μόνο να μαζέψουν κλικς τους νοιάζει και για αυτό αντιγράφουν πολλές φορές τις ιστοσελίδες όλων σας χωρίς πηγή. Την ίδια κομπλεξική και ηττοπαθή νοοτροπία που είχαν ενώ κατέστρεφαν την ΟΜΟΝΟΙΑ (Π. η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κακό όνομα; γιατί ασχολείσε μαζί της ακόμα;) την έχουν και τώρα και προσπαθούν με παμπεσιές και εξυπναδούλες να πιάσουν κλικς. Το χθεσινό με το Δημόπουλο, ειδικά μετά την εξυπνοβλακίστικη απάντηση τους (που προφανώς εγράφτηκεν που το δικηγόρο) έκαμε μεγάλη ζημιά στην εικόνα του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Εμείς ξέρουμε ποια είναι τα websites που πραγματικά εκφράζουν το κόσμο, ο μέσος οπαδός άλλων ομάδων όμως, μπορεί να θεωρήσει πως τούτοι οι ηττοπαθείς εκφράζουν μας.

Απορώ με το πόσο κοντή μνήμη έχει ο κόσμος μας πραγματικά. Τούτοι οι αθρώποι εκαταστρέψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τωρά προπαθούν να καταστρέψουν και τη περηφάνεια μας. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να μιλάτε εναντίων πράσινων ιστοσελίδων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να θυσιάζουμε την ομάδα και να σώζουμε τα πρόσωπα. Πρέπει να αναλάβουν και καμιά ευθύνη, να μην θεωρούν πως απευθύνονται σε παλαβούς. Χριστάκη Γεωργίου εκαλύψαν τον, πρώην Δ.Σ. εκαλύψαν το, τελικά ποιος την τρώει ώσπου προστατεύκονται όλοι; Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για αυτό φίλοι, ΜΙΛΑΤΕ. Εσείς είστε οι πραγματικοί προστάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι σελίδες που δημιουργηθήκαν που ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι επειδή κάποιοι είδαν φως και μπήκαν...

Josef G.

Στείλτε τις δικές σας απόψεις στο info@kifin.es

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com