Φτάνει, κουράστηκα...


20 Jan 2015, 11:10 p.m. kifinescom

Ήμουν πάντα παθιασμένος με την ΟΜΟΝΟΙΑ, από μωρό. Πίστευα ότι δεν θα ξενερώσω πότε. Δυστυχώς στις 28/08/14 ξενέρωσα, ήταν ο τελευταίος αγώνας που είδα ! Από τότε μαθαίνω το σκορ από τρίτους, είτε χάσουμε είτε νικήσουμε το ίδιο μου κάνει.

Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση μου να μην ασχολούμαι, ήταν αποτέλεσμα της σφαγής της 28/08.
Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να μην ήμουν τελικά τόσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ όσο βροντοφώναζα. Η εικόνα των κόκκινων ματιών της αδερφής μου, αποτέλεσμα των λυγμών που προηγήθηκαν, μου θύμισαν δύσκολες οικογενειακές στιγμές που έπρεπε σαν πιο μεγάλος αδερφός να την παρηγορήσω.

Οι επόμενες μέρες με υποδέχτηκαν με πόνους στο στομάχι και τάσεις για εμετό.
Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι αυτό που ζήσαμε την συγκεκριμένη νύκτα ούτε αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια στη Νήσο των Αγίων.

Βέβαια ο βασιλιάς των σπορ χαρίζει και χαρές και λύπες.
Χαρές όταν η ομάδα σου είναι πιο καλή από τον αντίπαλο και κερδίζει δίκαια και το αίσθημα της απογοήτευσης όταν ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός στο χορτάρι από σένα . Τότε λες την επόμενη φορά θα τους νικήσουμε.

Τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο ξέρουμε ότι ούτε την επόμενη φορά θα τους νικήσουμε γιατί πολύ πιθανόν να παίζουμε με 10 παίκτες ή λανθασμένα να μετρήσει γκολ ή δεκάδες σενάρια τα οποία ζήσαμε ξανά και ξανά.

Εγώ κουράστηκα, βαρέθηκα να με αδικούν, να ανοίγω την τηλεόραση και να βλέπω να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου ανθρωπάκια τα οποία παίζουν τους σπουδαίους ενώ στην πραγματικότητα δεν αξίζουν μπακκίρα. Να ακούω στις συνομιλίες να διατάσσουν να αδικηθούν τα U15 της Ομόνοιας γιατί είναι κουμουναροι .

Δεν είναι κουμούναροι κύριοι, είναι παιδιά με όνειρα, πάθος για την αγάπη τους το ποδόσφαιρο.
Είναι παιδία τα οποία Σάββατο νύκτα δεν βγαίνουν έξω όπως όλα τα υπόλοιπα γιατί την επομένη έχουν παιχνίδι. Οι γονείς τους μπορεί να καταναλώνουν 400 ευρώ τον μήνα για να πηγαινοέρχονται στις προπονήσεις , στους φυσιοθεραπευτές στα γυμναστήρια . Θυσίες τις οποίες εσείς δεν σέβεστε και ζητάτε να αδικηθούν γιατί είναι κουμουναροι.

Η απόφαση μου πλέον να απέχω και να μην ξαναδώσω ούτε σεντ για αυτό το άθλημα είναι συνειδητή. Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτήν την βρομιά .

Καλή συνέχεια σε εσάς που έχετε το σθένος να συνεχίσετε τον αγώνα

Αναγνώστης

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines