«Πραγματική αηδία»


3 May 2015, 8:56 p.m. kifinescom

Εν πραγματική αηδία τούτα που ζούμε στον πολιτισμό μας. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι (ή μάλλον ήταν) πολιτισμός.

Δεν νομίζω να τα λέω εν βρασμώ ψυχής τούτα. Τούτοι δεν αντρέπουνται τίποτε. Τούτοι εν φασίστες.

Προσέξετε, δεν είμαι ποτζείνους τους αμόρφωτους που λαλούν φασίστες τους δεξιούς κτλ. Τζιαι έχετε υπόψην ότι δεν είμαι Ομονοιάτης με παρωπίδες. Είμαι φίλαθλος.

Γιατί εθαύμασα το Αποέλ του Βακουφτσή, Στιπάνοβιτς, και του νεαρού Νεκτάριου, εθαύμασα την Ανόρθωση του Κετσπάια, Φρούσου, Κιγκλάτζε, εθαύμασα τον Απόλλωνα του Σπόλιαριτς, Ζουμπάρεφ κτλ.

Τούτοι όμως εν αηδία. Πραγματική αηδία.

Τζιαι οι διοικήσεις τους που εν αντρέπουντε τίποτε τζιαι ξιτιμάζουν αντιπάλους, απειλούν διαιτητές στα ΜΜΕ χωρίς τιμωρία, γοράζουν μέχρι τζιαι το γρασίδι για να διασφαλίσουν την νίκη. (Αν ζούσε ο Brian Clough, θα ήταν σίγουρα αντι-αποέλ).

Τούτοι οι φασίστες εν η ΚΟΠ, ο Κουτσοκούμνης, ο Κούμας, ο Νικολαίδης, ο Τράττος, ο Βασίλης Δημητρίου, ο Πετρίδης... τούτοι εν οι εχθροί μου. Τούτοι σκοτώνουν το όνειρό μου, το ποδόσφαιρο.

Ας πούμε αν ενικούσεν η Ομόνοια πόψε τι ήταν να γινεί; Ήταν να πιάσει πρωτάθλημα;
Αν π.χ. το έπιαννεν η Άεκ φέτος – που εννα ήταν πολλά πιο δίκαιο - ήταν να κοπεί ο κώλος σας;
Ήταν να παττίσετε;
Ήταν να χάσετε το prestige σας;

ΣΚΑΤΑΕΣ!

Αντιστρέφω το μικρόνοο σας σύνθημα τζιαι ρωτώ σας πόσα ψυχολογικά έχετε για να κάμνετε τούτα ούλλα που κάμνετε;

ΣΚΑΤΑΕΣ!

Ξιτιμάζετε τους Ανορθωσιάτες για το Βαρώσι, ξιτιμάζετε την Λεμεσό για να πικκάρετε τον Απόλλωνα τζιαι την Αέλ (έστω τζιαι αν έχετε παλαβούς οπαδούς που την Λεμεσό που αυτοξιτιμάζουντε), τζιαι εμάς ότι είμαστεν Τούρτζοι. Λαλείς με εμένα τον πρόσφυγα ‘’Τούρκο’’ ρε 15χρονο λευκωσιατούι;

Λαλείς τον Καιάφα ‘’Τουρκόσπορο’’ που ήταν λίγων μηνών βρεφούι που την Μια-Μηλιά τζιαι εσηκωθήκαν πρόσφυγες να παν στην Νότια Αφρική;

Ρε φασίστες, επουλήσετε την Κύπρο, εχάσαμεν τα χωρκά μας, επεθάναν οι συγγενείς μας, αγνοούνται οι θείοι μας ακόμα, τζιαι εμείνετε ατιμώρητοι. Οι παραπάνω ηρωοποιηθήκετε κιόλας. Τα παιθκιά σας εν τζιαι μέσα στη βουλή. Μετά οι άλλοι εκάμαν την κομπίνα με το Χρηματιστήριο, τζιαι εφάαν τα λεφτά του κόσμου, τζιαι πάλε εμείναν ατιμώρητοι, εκτός τούτου εγινήκαν τζιαι εκατομμυριούχοι. Μετά κούρεμα τα λεφτά του κόσμου. Εκλείσαν οι τράπεζες για σχεδόν 1 μήνα τζιαι έμεινεν ο κόσμος χωρίς λεφτά. Τζιαι φκέννει μετά ο κκιοφτές ο Λούτσιος τζιαι περιπαίζει τον κόσμο που τα facebook.

Ετιμωρήθηκεν κανένας; Τζιαμέ, κανένα κόστος. ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΕΝΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ;

Ο μεγαλύτερος μου εχθρός όμως είναι τα ΜΜΕ.
Όχι γιατί σιωπούν, αλλά γιατί μιλούν. Λαλούν τζείνα που τους λαλούν οι άλλοι να πουν. Τζιαι ο κόσμος αντί να ενημερώνεται, ακούει τζείνα που ‘’πρέπει’’ να μάθει.

Φασιστοπαπαγαλάκια τζι εσείς.

Προχτές είχαμε live στην Πάφο. Επερνούσαμε όμορφα. Σε κάποια φάση ετραγουδούσε ένας φίλος (δεν θυμάμαι αν ήταν ο Πάρης ή ο Γιώργος) τζιαι μια παρέα επαράγγειλεν του το Hasta Siempre. Άκουσεν το ένας φασίστας τζιαι έριξεν την μπουκκάλα με την μπύρα χαμέ με δύναμη τζιαι ετραυμάτισεν στο χέρι τον αρφό μου τον Ανδρέα.

Τούτοι είναι. Που τον πιο μιτσή ως τον πιο μιάλο. Που τον πιο μεγάλο πολιτικό, επιχειρηματία, δικηγόρο, ως τον τελευταίο έφηβο, φοιτητή, άνεργο, εργάτη, υπάλληλο. Ο φασίστας έτσι είναι. Έτσι δρα. Τζιαμέ που τελειώνουν τα επιχειρήματα τζιαι η λογική, ξεκινά ο φασισμός τζιαι ο ρατσισμός.

Υ.Γ. Εννα πείτε ότι έκαμα έτσι υπερβολική έκρηξη για τες μάππες. Όχι. Δαμέ γαμούν τες ζωές μας, τες σπουδές μας, καταστρέφουν τα προσόντα μας για να έχουν καλές θέσεις μη-προσοντούχοι, γαμούν μας οι τράπεζες, σκοτώνουν τες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά είχαμε τζείντην μάππα το Σαββατοκυρίακο να ξεσκάσουμε γαμώτο. Τωρά επιάσαν μας το τζιαι τούτο.

ΛΧΚ ως τον ένα σας!

Η.Ε (LMP)

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines