Περί Σεραφείμ και η ψήφος στην ΚΟΠ


6 Jun 2015, 7:05 p.m. kifinescom

Έφκην ο Σεραφείμ να μας πει ότι η Ομόνοια μια ψήφο έσιει μες την ΚΟΠ. Τζιαι καρτερούμε να δούμε χαϊρι με έτσι νοοτροπίες.

Ο Σεραφείμ εν πρόεδρος του σωματείου Ομόνοια.

Εν πρόεδρος σε ένα σωματείο που ιδρύθηκε 14 χρόνια ύστερα που την ίδρυση της ΚΟΠ και που αγωνίστηκε πρώτη φορά στην ΚΟΠ μετά από πέντε χρόνια που την ίδρυση του. Τζιαι εκατάφερε να κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους κατά αναλογία χρόνων που έπαιξε στα πρωταθλήματα και τες διοργανώσεις της ΚΟΠ.

Εν πρόεδρος σε ένα σωματείο που έσιει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων. Κάθε χρόνο είναι το πρώτο σε διάθεση εισιτηρίων ακόμα τζιαι σε κακές εποχές. Το μόνο σωματείο που ο όγκος των φιλάθλων του δεν περιορίζεται γεωγραφικά σε ένα μέρος της Κύπρου.

Εν πρόεδρος σε ένα σωματείο που υπέστη πολιτικές διώξεις. Που μέλη του τζιαι φίλαθλοι του εφακελλώνουνταν στες σκοτεινές εποχές γιατί απλά υποστηρίζαν την ομάδα.

Εν πρόεδρος σε ένα σωματείο που ακόμα τζιαι σήμερα δέχεται ανηλεή πόλεμο παντός είδους και παντός επιπέδου. Ένα σωματείο που αντιμετωπίζεται με σχεδόν φασιστική νοοτροπία που τους θεσμούς της ΚΟΠ.

Ένα σωματείο που αν δεν ήταν οι φίλαθλοί του να το υπερασπίζουν με γινάτι τζιαι πείσμα τζιαι πολλές φορές προσωπικό κόστος σε κάθε παρέα, σε κάθε καφενέ, σε κάθε καφετέρια, σε κάθε τραπέζωμα, σε κάθε συγκέντρωση παντός είδους ήταν να διαλύσει προ πολλού ακόμα τζιαι να χαθεί που τη μνήμη μας.

Ένα σωματείο που το ζηλέφκουν μέχρι ψυχικής αρρώστιας γιατί πραγματικά εξεπέρασε τα όρια του σωματείου τζιαι εγίνικε τρόπος ζωής για σιηλιάες άτομα.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κύριε ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΗΦΟ ΝΑ ΕΙΣΙΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΕΣΙΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΖΙΑΙ ΟΤΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΣΙΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΩ.

ΕΝ ΔΕΧΟΥΜΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΟΘΕΛΛΟΑΓΙΑΝΑΠΑΣ ΝΑ ΕΣΙΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΑΜΑ ΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗΞΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΠ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.
 

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines