Πρός ΘΥΡΑ 9 με περισσή αγάπη


8 Mar 2016, 11:28 p.m. kifinescom

Αγαπητοί φίλοι της ΘΥΡΑΣ 9.Εν κατακλείδι, η πλειοψηφία του Ομονοιάτικου κόσμου σας συμπαθεί,σας χαίρεται και θέλει την παρουσία σας.

Στην πραγματικότητα χωρίς την  παρουσία των οργανωμένων δεν μυρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ και ποδόσφαιρο. Αντιθέτως η απουσία σας χαροποιεί εκείνους για τις πολιτικές των οποίων υποτίθεται ότι εσείς απέχετε.

Νομίζω ότι έχετε εγκλωβιστεί σε κάποιες «αριστερίστικες παιδικές ασθένειες» θα έλεγαν και οι κλασσικοί της ιδεολογίας που ασπάζεσθε. Είστε όμως ώριμα παιδιά και γνωρίζετε ότι ο πλέον αποτελεσματικός και αναντικατάστατος  τρόπος να επικοινωνήσετε με τις χιλιάδες οπαδούς της λατρεμένης σας ομάδας, αλλά και να μεταδώσετε προς πάσαν κατεύθυνση οποιαδήποτε μηνύματα θέλετε είναι με τη δια ζώσης παρουσία σας.

Η παρατεταμένη αποχή σας ενέχει τον κίνδυνο, του συνειδητού εκ μέρους κάποιων διασυρμού σας, της σταδιακής αποξένωσης σας από τις πλατύτερες μάζες των οπαδών, αλλά και της προσπάθειας όσο παράξενο και να ηχεί, αντικατάστασης σας με άλλους πιό «υπάκουους» οργανωμένους. Να μην υποτιμάτε ποτέ κανέναν «αντίπαλο», ιδιαίτερα εκείνους ενάντια στην πολιτική των οποίων καταφέρεστε.

Α.Γ.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines