Ημερολόγιο: 1η Αγωνιστική


24 Sep 2014, 11:36 p.m. kifinescom

Οθέλλος Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1 

Διαιτητές: Μάριος Νικολάου (Ιωάννης Λαζάρου, Γιάγκος Τζιαπούρας 4ος: Λούκας Σωτηρίου)

  • 12ο λεπτό: Ο Χάρης Κυριάκου μπαίνει στην περιοχή του Οθέλλου και ο Μενέντεζ του παίρνει το πόδι από πίσω λίγο πριν κάνει το σουτ. Ο Μάριος Νικολάου δεν σφυρίζει την παράβαση λανθασμένα, αφού όπως φαίνεται από την επαναληπτική προβολή η ΟΜΟΝΟΙΑ εδικαιούτο άλλο ένα πέναλτι για τρίτο σερί αγώνα το οποίο δεν της δίνεται. 

αποελ Vs Ανόρθωση 2-0

Διαιτητές: Δημήτρης Μασιάς (Μιχάλης Σωτηρίου, Αριστείδης Χρίστου 4ος: Σωτήρης Βίκτωρος Επιπρόσθετοι: Ιωάννης Αναστασίου, Αντώνης Χριστοδούλου)

  • 74ο λεπτό: Ο Μαντούκα κάνει το μπάσιμο στη περιοχή με τον Λαΐφη να τον καταδιώκει. Στην πρώτη αίσθηση πίεσης, ο "σεβασμιότατος" και πέρσι φευγάτος για λόγους αρχής Μαντούκα, πέφτει φαρδύς πλατύς στο έδαφος  και ο Μασιάς δεν διστάζει να σφυρίξει το κάλπικο, υπό την σε Σαμανιστική έκσταση περιγραφή του Λογίδη - τι στο διάολο κι εμείς νομίσαμε ότι έκλεισε η LTV!!
    Ο Μασιάς μάλιστα αποβάλλει τον νεαρό Λαΐφη ο οποίος γονατά στο έδαφος από το παράπονο αφού όπως φαίνεται από τον φακό, ο Μαντούκα μόνο από λάκτισμα κάποιου πνεύματος μπορεί να έπεσε στο έδαφος. A και εκτός περιοχής η "παράβαση"!
    Σημείωση: Κόψτε τους Πεγιότε απ' τον Λογίδη...
    Σημείωση2: Μάκη Νικολάου τελικά είδες το ριπλέι, οξά ακόμα ισχυρίζεσαι ότι δεν το χρειάζεσαι;

Απλά συγκρίνετε τις δυο φάσεις και τελειώσαμε για σήμερα...

Τα στατιστικά του αγώνα Οθέλλος Αθηένου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Το Ημερολόγιο της Βρωμιάς

Follow Kifines