Πλάνο, Project και παραμύθια της Χαλιμάς


25 Sep 2016, 5:12 p.m. kifinescom

Το 2014 «εκλέγεται» στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο συνδυασμός του Δώρου Σεραφείμ, ο περιβόητος αυτός συνδυασμός των παλιοπροέδρων που με την «εμπειρία» τους θα έσωζαν τον Σύλλογο.

Κατά τα λεγόμενά τους, δημιούργησαν ένα τριετές πλάνο (Σημείωση:  Βάσει καταστατικού η θητεία διαρκεί 2 χρόνια) βάσει του οποίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα σωζόταν οικονομικώς ενώ στο τέλος του πλάνου αυτού θα δημιουργήσουν και ομάδα η οποία όχι μόνο θα κερδίζει τους αντιπάλους αλλά και τη διαιτησία (Θα το δεις!).

Με το τέλος του δεύτερου χρόνου του πλάνου, ο Αντώνης Τζιωνής αντικαθιστά στην προεδρία τον Δώρο Σεραφείμ και μετ’ ονομάζει το πλάνο σε project. Φαίνεται είναι πιο πιασάρικη η ξενόφερτη ορολογία, ακούγεται πιο ωραία στα αυτιά μερικών και πουλά περισσότερο.

Διανύουμε λοιπόν τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του περιβόητου αυτού πλάνου-project. Έχουμε ήδη δώσει 9 επίσημα παιχνίδια, 4 στην Ευρώπη με μετριο-ανύπαρκτες ομάδες και 5 στο πρωτάθλημα με ομάδες της διαβάθμισης. Η ομάδα είναι χειρότερη σε κάθε επόμενο παιχνίδι ενώ από τα 9 αυτά παιχνίδια με μετριότατους αντιπάλους στα 8 έχουμε δεκτεί γκολ. Στην Ευρώπη για άλλη μια χρονιά αποκλειστήκαμε άδοξα (Αναμενόμενο για όσους βλέπουν καθαρά) ενώ στο πρωτάθλημα σε 5 αγώνες με ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, πήραμε ομολογουμένως περισσότερα από αυτά που αξίζαμε. Καταντήσαμε περίγελο του κάθε ενός. Εάν είναι δυνατόν  να δηλώνει ο προπονητής της Καρμιώτισσας ότι δεν φοβήθηκε σε καμιά περίπτωση την ΟΜΟΝΟΙΑ... εάν είναι δυνατόν!!!  Υπό κανονικές συνθήκες, μόνο στο άκουσμα του ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έπρεπε να τρέμει μπας και χάσει με πάνω από 5 γκολ διαφορά.

Βρισκόμαστε λοιπόν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πλάνου-project, κατά την οποία όχι μόνο δεν έχουμε κάνει κάποια βελτίωση, αλλά με αυτά που βλέπουμε, μάλλον βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση σε σύγκριση με αυτή που ήμασταν όταν ξεκινήσαμε. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!!!

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω, θα πρέπει να ανεχθούμε και δηλώσεις σαν αυτή που έκανε πριν κανένα μήνα ο υπεύθυνος του Συμβουλίου για τα ΜΜΕ, Χριστόδουλος Χριστοδούλου ο οποίος με θράσος ζήτησε από τον κόσμο να κάνει (κι άλλη) υπομονή, ενώ πρίν μερικούς μήνες μας είπε και το περιβόητο «Αυτή η διοίκηση έχει συνηθίσει να την βρίζουν χωρίς λόγο και αιτία». Κύριε Χριστόδουλε, εάν δεν έχεις αντιληφθεί τους λόγους και τις αιτίες που σας βρίζει ο κόσμος τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζαμε. Πάλι καλά που έχεις αντιληφθεί ότι σας βρίζουν και δεν σας δίνουν συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες του πλάνου-project.

Πολύ φοβόμαστε ότι έτσι όπως πάμε, τον πάτο δεν το έχουμε δει ακόμα.

Ο ΚΗΦΗΝΑΣ

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Ο ΚΗΦΗΝΑΣ

Follow Kifines