Καλωσορίσατε στο ανανεωμένο Kifines


19 Jun 2012, 11:20 a.m. kifinescom

Τι αλλάζει; 

Η κυριότερη (και μεγαλύτερη) αλλαγή στην ιστοσελίδα μας έχει να κάνει με τις εγγραφές και τις υπηρεσίες προς τα μέλη. Για πρώτη φορά μετά από την αρχική λειτουργία του kifines.com, τα μέλη της ιστοσελίδας και του φόρουμ διαχωρίζονται.

Αυτό σημαίνει πως κάποιος θα πρέπει να έχει δύο ανεξάρτητους λογαριασμούς εάν θέλει να χρησιμοποιεί τόσο την ιστοσελίδα όσο και το φόρουμ. Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτό είναι για να μπορέσουμε στο μέλλον να προσφέρουμε όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη της ιστοσελίδας και του φόρουμ.

Προτεραιότητα εγγραφής στα υφιστάμενα μέλη

Λόγο του ότι όποιος θελήσει να γίνει μέλος στο kifines.com θα πρέπει να  κάνει ξανά εγγραφή θα δοθεί προτεραιότητα στα υφιστάμενα μέλη. Οι εγγραφές άλλων μελών κατά το διάστημα αυτό (1-2 βδομάδες) θα είναι απενεργοποιημένες.  

Γιατί να γίνω μέλος;

Η νέα ιστοσελίδα χτίστηκε από το μηδέν έχοντας κατά νουν τον καθημερινό επισκέπτη και τον τρόπο αλληλεπίδρασης του τόσο με την ιστοσελίδα όσο και με άλλους επισκέπτες/μέλη.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Πράσινο διαδικτυακό χώρο όπου ο κάθε οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις για ότι αφορά την ομάδα μας (και όχι μόνο).  Παράλληλα, θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει και ο ίδιος στην ενημέρωση αυτή είτε μέσω προσωπικού blog είτε μέσω ανάρτηση ειδήσεων.

Η ιστοσελίδα στο παρών στάδιο θα λειτουργήσει σε δοκιμαστική βάση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις (και σχέδια) για περαιτέρω επέκταση της, πράγμα που θα εξαρτηθεί στην τελική από εσένα, τον επισκέπτη. Αν θέλεις να μας βοηθήσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς μέλος!

Πρόσβαση

Προτείνουμε τους ακόλουθους browsers για πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας: Google Chrome, Mozilla Firefox και Safari. Πρόσβαση με τον Internet Explorer υποστηρίζεται από την έκδοση ΙΕ9.  

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε εισηγήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@kifin.es. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.  

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Kifines.com

Follow Kifines