Του Λόγου το Αληθές 23/04/12


23 Apr 2012, 9:33 a.m. TouLogouToAlithes

Τώρα είν' η ώρα

Η υπομονή του Μιλτιάδη Νεοφύτου σπάζει κάμηλο. Το έδειξε και με τον Τούτιτς, το έδειξε και με τον Λεμονή και εσχάτως με το κεφάλαιο Χριστάκης Γεωργίου. Πραγματικά λυπούμαι που στοχοποιώ ονομαστικά ένα και μόνο  άτομο, όμως φαίνεται ότι ούτε πλέον και ο Πρόεδρος μπορεί να του παρέχει άλλο ένα «get out from jail free card».

 Ακόμη και 1% να είναι αλήθεια...

 Δεν ξέρω πόσα από τα όσα του καταλογίζονται είναι αλήθεια. Ούτε και πως ακριβώς από έμμισθος έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας το 2009, φτάσαμε στο 2012 να είναι ο δεύτερος τη τάξει στα της ομάδας (μετά τον Πρόεδρο και πάνω από τον Προπονητή) με υπερεξουσίες σε θέματα μεταγραφών και συμβολαίων. Το θέμα είναι ότι εφόσον παρουσιάζονται αποτυχίες στα θέματα στα οποία ήταν αρμόδιος (πλέον) αλλά και το γεγονός ότι βρισκόταν συνεχώς αναμειγμένος έστω και υπό καθεστώς φήμης σε μεταγραφικά/προπονητικά φιάσκο, δεν υπάρχει πλέον άλλη διέξοδος από την απομάκρυνση του.

 Δεν φταίει ο Χριστάκης

 Και όμως για εμένα ο Χριστάκης εξακολουθεί να έχει μικρότερη ευθύνη από ότι του αναλογίζεται από την περιρρέουσα. Η μεγαλύτερη τρύπα που εν τέλει «αδειάζει» την κάθε προσπάθεια της Διοίκησης για να ορθοποδήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ανοργανωσία που παρατηρείται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η τρύπα αυτή στην οργανωτική δομή της ομάδας που επέτρεψε αυτές τις υπερεξουσίες σε ένα και μόνο άνθρωπο και στην ουσία δημιουργούσε ένα αντίθετο πόλο από αυτόν του προπονητή. Αυτό το βρήκε μπροστά του και ο Μπάγιεβιτς και ίσως αυτή να είναι και η απάντηση στο αόριστο «υπάρχει κάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ» που μας πέταξε τον Μάρτη του 11, λίγο πριν αποτελέσει και οριστικά παρελθόν.

 Είναι μόνο η αρχή

 Η παύση του Γεωργίου δεν είναι η λύση. Συμφωνούμε λίγο πολύ όλοι σ' αυτό. Ούτε και η πρόσληψη ενός Τεχνικού Διευθυντή θα είναι από μόνη της η διέξοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τα πολλά προβλήματα. Επαναλαμβάνω τα όσα έγραψα την προηγούμενη βδομάδα, στο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται αναδιοργάνωση σε όλα τα τμήματα με επαγγελματικές βάσεις. Το όραμα δηλαδή που έθεσε προς έγκριση ο Μιλτιάδης Νεοφύτου το 2008, καλείται να το πραγματοποιήσει μετά από 4 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών.

 Μετά από τη δύσκολη σημερινή μέρα, όπου θα παρθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απόφαση για αλλαγή στην δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Πρόεδρος Νεοφύτου καλείται να πάρει άλλη μια ίσως πιο σημαντική.

 Να πει το δικό του «Mea Culpa»  

MIA ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Του λόγου το αληθές

Follow Kifines