Του Λόγου το Αληθές 25/06/12


25 Jun 2012, 10 p.m. TouLogouToAlithes

Η κατάρα του αρχηγού

Έφυγε άλλος ένας «πρώτος» αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη που μετά τους Κωστάκη Καϊάφα και Ηλία Χαραλάμπους, βγάζουν το περιβραχιόνιο και την κάνουν για αλλού. Υπάρχει διαφορά, στον τρόπο και τις συνθήκες, αφού με τον Μακρίδη το διαζύγιο ήταν όσο επαγγελματικό ήταν και το αρχικό καλωσόρισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Με οικονομική πράξη που άφηνε ικανοποιημένα τα «θέλω» και των δύο μερών. 

Για τους τέσσερις τίτλους που πανηγυρίσαμε μαζί, σε ευχαριστούμε όλοι Κωνσταντίνε. Και εγώ προσωπικά σου εύχομαι κάθε επιτυχία, ο,τι κι αν επιλέξεις στη συνέχεια στην καριέρα σου. 

Επαγγελματισμός Vs Οπαδισμός 

Κάνοντας την εισαγωγή για τον Μακρίδη, δεν μπορώ να μην κάνω τη σύγκριση με την συμπεριφορά του τέως αρχηγού της ομάδας με τον έτερο πρώην (και αυτός quasi-αρχηγός για ένα φεγγάρι), που σ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων μας πουλούσε οπαδιλίκι. Το δήλωσα σε αρκετές περιπτώσεις ότι ο τύπος ήταν ο αγαπημένος μου. Γιατί πλούσια είναι τα ελέη του και είναι ένα παιδί που θεωρούσα δικό μας. Της δικής μου γενιάς, που γνώρισε την αλλαγή στο ποδόσφαιρο των 17 ξένων/κοινοτικών και κατάφερε να επιβιώσει. 

Το οπαδιλίκι όμως ποτέ δεν είχε κάποια απήχηση πάνω μου. Το γουστάρω όταν αυτό εκφράζεται ως «καφρίλλα» για τους απέναντι και το επικροτώ στα πλαίσια της θεμιτής κόντρας. Όμως ουδέποτε ήταν το κριτήριο μου για την συμπάθεια στον Στάθη. Αλλά είναι τραγικό να βλέπεις πως τον αντιμετωπίζει πλέον ο κόσμος. Ή τον άλλο τον τέως...τον Ηλία. Το οπαδιλλίκι που τη μια αλλά από την πίσω πάντα, πρώτο μέλημα η τσέπη μας. Γι αυτό και χαμένη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις δύο αυτές περιπτώσεις. Και στην σύγκριση με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, που ήταν στο Τριφύλλι για 3 χρόνια για το χρήμα, έρχονται όχι δεύτεροι...αλλά πολύ πολύ πιο κάτω.

Το κατάλαβε αλλά είναι πια αργά 

Και μιας το φερε η κουβέντα, να σας πω και το άλλο που για κάποιο λόγο οι λαλίστατοι δορυφόροι του παραρτήματος της ΚΟΠ έκρυψαν καλά καλά. Την μεγάλη υποδοχή του «46» από τα λάστιχα. 

Εκδηλώσεις αγάπης έγραψε ο Χ"Λιασής στο ανακοινωθέν του στους αυλικούς του Ιβάν  και αυτό έβγαλαν προς τα έξω. Όμως ο παίχτης έχει στόμα όπως και αρκετοί που βρέθηκαν στο ΓΣΠ την περασμένη βδομάδα. Με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο στίβου, ο «46» λοιπόν, όχι μόνο δεν δέχτηκε επίθεση αγάπης, αλλά πρέπει να νοιώθει τυχερός που δεν τις έφαγε κι όλας.

Οπαδοί του αποελ πήγαν κοντά του, τον έβαλαν τάχατες στην αγγαλιά τους και του έβριζαν μάνα. σπίτι, οικογένεια κτλ. Ο παίχτης αντέδρασε, χλιαρά μεν, αλλά αντέδρασε και εκεί ήταν που άναψαν τα αίματα. Αυτά έχει ο «επαγγελματισμός» Σταθάκι. Λούθου τους! 

Καλά στομάχια 

Ενόψει εκλογικής αναμέτρησης στις 30. Είδαμε το συνδυασμό. Είδαμε τους ανεξάρτητους. Τολμώ να πω ότι είχαμε μια απ' τα ίδια. Και με δεδομένες τις αντιδράσεις από τους οργανωμένους περιμένω ότι το Σάββατο θα δούμε...διάφορα. Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Του λόγου το αληθές

Follow Kifines