Λόρδος Είρων 09/11/12


9 Nov 2012, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Με 

...τι να πρωτοξεκινήσω τζιαι τι να αφήκω πίσω. Το κάζο με την Δόξα ήταν παντές τζιαι έσπασε ένα φράγμα τζιαι έρκουνται πάνω μας μερικοί τόνοι νερού. Στην ουσία όμως επετάξαν μας μέσα σε μια κουταλιά νερό. Φοβάται ο βρεμένος που την βροσσιή ρε ΚΗΦΗΝΕΣ? 

Έπιασε μας ο πανικός, αδικαιολόγητα αν με ρωτάτε εμένα (εν με ρωτάτε αα? anyway), αφού ούλλοι ως κλασσικοί κυπραίοι κάμνουμεν πως τα ξέρουμεν ούλλα, αλλά άμαν μπουν τα πόδκια μας σε ένα παπούτσι, κάμνουμε τις πάπιες. Κουάξ κουάξ... 

Έχω σας τζιαι ένα κους-κους που αφορά τον βόθρο (φακκάτε πάνω-κάτω ρε σκατάες που έμαθα ΠΑΛΕ), έτσι για το ΧΑΠΠΙ μπέρθτεϊ ρε παιδί μου... 

Πάμε να ξεκινήσουμε με τα τετριμμένα αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...

Μποϊκοτάρουμε

..κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com και το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Πριν

...πιάσω τον παλμό της επικαιρότητας (όι ρε ήντα ωραίαν κουβέντα έκοψα) εννα ήθελα να σχολιάσω κάτι που αφορά την στήλη τζιαι να προσπαθήσω να το συνδέσω με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έλαβα διάφορα μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο (του οποίου την διεύθυνση μπορείτε να βρείτε στην αποφώνηση) τα οποία αναφέρονται στον Λόρδο Είρων τζιαι το γνωστό στυλ που επεθυμήσετε τζιαι δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά πλέον. Κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσω τους ΚΗΦΗΝΕΣ για τα μηνύματα τους τζιαι να συμφωνήσω μαζί τους. Με διάθεση αυτοκριτικής αφουγκράζομαι τις ανησυχίες σας τζιαι σας διαβεβαιώνω ότι είμαι εγώ που ήμουν τζιαι πέρσι. Εν με απαγάγαν εξωγήινοι ούτε επέρασα που τα στρατόπαιδα συγκέντρωσης των σκατάων για πλύση εγκεφάλου.    

Αν μου επιτρέπετε εννα ήθελα να προσπαθήσω να σας εξηγήσω το γιατί. Όχι να δικαιολογηθώ, αλλά να κερδίσω τζείνο το ελαφρυντικό που εννα μου δώσει την ώθηση να συνεχίσω. Όπως τζιαι εσείς, έτσι τζιαι εγώ δεν επήα για απονεύρωση ακόμα. Εν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστος που τις καταστάσεις τζιαι αναπόφευκτα επηρεάζεται τζιαι το γράψιμο μου. Είμαστεν ούλλοι τυχεροί που δεν έκατσα ποτέ να γράψω μετά που ένα αγώνα γιατί εν θα έφκαινε "Λόρδος Είρων" αλλά "Πες' τα στον Μάμα". Επί της ευκαιρίας να απολογηθώ στους μαστόρους της σελίδας για την αντίδραση μου σε ένα άρθρο του Σαββάτου αμέσως μετά το παιχνίδι.      

Πού θέλω να καταλήξω? Πουθενά, ως τζιαι γω εχάθηκα. Όπως τζιαι να έσσιει επίασετε το ππόιντ...    

Όπως 

...ανέφερα προηγουμένως τζιαι στον πρόλογο, η ισοπαλία με την Δόξα, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την ομάδα μας. Τζιαι τι δεν ακούσαμε μέσα στην εφτομάδα. Απλήρωτοι παίχτες, απειθαρχία στα αποδυτήρια, εν βάλλουν ξύδι στη σαλάτα των παιχτών, το ψωμί εννε ολικής αλέσεως, τζιαι πάει λέγοντας...

Εν βαρκέστε ρε παιθκιά πάντα να φταίμεν τα ίδια τζιαι τα ίδια? Δηλαδή πρέπει πάντα να φταιν 1-2 πλάσματα, είτε εν ποδοσφαιριστές, είτε εν προπονητες, είτε εν παράγοντες της ομάδας? Εθκιώξαμεν τον Χ.Γ, "έφυεν" ο Μιστρής, αλλάξαμεν μια σίκλα προπονητές, αλλάξαμεν ένα δεξαμενόπλοιο παίχτες, τζιαι κάθε χρόνο συζητούμεν τα ίδια πράματα. Τα ίδια πράματα στην αρχή της προετοιμασίας, τα ίδια πράματα στο μέσο της προετοιμασίας, τα ίδια πράματα στο τέλος του καλοτζιαιρκού, τα ίδια πράματα στην πρώτη στραβή τζιαι ανάποδη, τα ίδια πράματα στην μεταγραφική του Γεννάρη, τα ίδια πράματα πριν τα play-offs, τα ίδια πράματα τον Μάη. Εκαταντήσαμεν ο καλύτερος πελάτης των μέντιουμ που απλώνουν τα ταρώ, λαλούν τον καφέ τζιαι αναλύουν την παλάμη. Άτε, τωρά να φταίξει ο Καβαλιέρης τζιαι πάμε για ντάπολ. Κάτι άλλο φταίει? Ο καθένας έσσιει τη δική του δικαιολογία για το τι φταίει. Όπως τις κωλοτρυπίδες ένα πράμα, που ούλλοι μας έχουμεν που μιαν.

Τζείνο που καταλάβω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, εν ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Ο άλλος θέλει τον Πάμπο προπονητή ιμίσσ. Ο άλλος αθθυμήθηκεν τον κκίπιρο τζιαι ο παράλλος τον Δω.Σε. Εε μα έλεος παλαβομάρα τούτος ο κόσμος. Ώρες-ώρες πιστέφκω ότι ο Κισσονέργης εν τζιαι πολλύς μας. 

Είπα σας το ξανά τζιαι ξανά, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Τούτος ο γαμημένος ο τροχός που λαλείτε ούλλοι ότι εννα γυρίσει κάποτε, ΕΓΥΡΙΣΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙΤΤΩΣΕΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΕΒΑΛΑΜΕΝ ΑΝΤΡΟΣΣΙΗΝ. Τζιαι να σας πω τζιαι κάτι άλλο? Το φως στο τούνελ που επικαλείστε ούλλοι όταν πάει να σάσει κάτι, ΕΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΖΙΑΙ ΕΡΚΕΤΑΙ.     

Αφιερωμένη η φωτογραφία της βδομάδας σε ούλλους μας τζιαι κλείω τούτην την ενότητα με κάτι που είπεν κάποτε ο τεράστιος Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ Τζ. "η ζωή μας αρχίζει να φτάνει στο τέλος της, την ημέρα που παραμένουμε σιωπηλοί για πράγματα που έχουν σημασία."

Πρόστιμο

...αποφάσισε να βάλει στους ποδοσφαιριστές  η διοίκηση μας μετά την ισοπαλία στο Αμμόχωστος. Ουπς μα εν έπρεπε να το φκάλω προς τα έξω? Shit happens...

Εεεε γαμώ το, συγχωρέστε με κύριοι διοικούντες. Εδιέρρευσεν... όπως την διάρροια ένα πράμα. Αν εν κακό τζιαι ξόριστο. 

Εντωμεταξύ, ο Αγκουιάρ πότε εννα κάμει εγχείρηση? Ξέρει κανένας?

Η κάττα συνεχίζει να κάμνει photoshop τζιαι να καλύφκει τις λαθκιές της, η κότα συνεχίζει να πιάννει πέναλτι έξω που τα τετράγωνα, το σκατό στέλνει επιστολές της δικαστικής για να φκει τζιαι που πάνω στον αγώνα φούτσαλ σκατό σίτυ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΖΙΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΩΡΕΙΤΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.   

Έχουμε 

...τζιαι παιχνίδι την Κυριακή. Εδώ η καλή ανάστασηηηηη, έλα κόσμε πάρε πάρε πάρεεεεε, λαμπάδες για το άγιο φως σε όλους τους χρωματισμούς έχουμεεεεε, φαναράκια για να φτάσει το άγιο φως σπίτι χωρίς να σβήσει έχουμεεεε, είμαστεν οι καλύτεροι στο παζάριιιιιι, έλα κυριε Λίλλη μου πάρε κι εσύ μιαν ανάστασηηηηηη, διούμεν την free λέμεεεεε, άλλος κύριος που ενδιαφέρεταιιιιι?   

Δυστυχώς εν μπορούμε να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να αναστήσουμεν τους εαυτούς μας... 

Είπα το τζιαι την προηγούμενη εφτομάδα. Όσα κομμάθκια τζιαι να μας κάμνεις ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου, εμείς εννα τα συνάουμεν τζιαι να κατεβαίνουμεν στο γήπεδο να σε δούμεν. Τουλάχιστον έφυεν το άγχος πλέον. Παγωνιερούαν μας, φουκού μας τζιαι πέταλλο να γουστάρουμεν. Εκάμαμεν το ξανά, τωρά εννα κωλώσουμε?

Παγκόσμια 

...ημέρα κατά του φασισμού σήμερα τζιαι λυπούμαι να παρατηρήσω ότι πάει να καταργηθεί μέσα στα σκατά που μας επνίξαν οι ακροδεξιοί τζιαι νεοναζί σε Ελλάδα τζιαι Κύπρο. Η κατάσταση επαρατραβήχτηκε τζιαι πρέπει ούλλοι μας να ξυπνήσουμεν. Όσοι προσπαθείτε να ξυπνήσετε την Αριστερά της Κύπρου για να μπει μπροστά στο αγώνα κατά του φασισμού, άδικος ο κόπος. Τούτοι επαρεξήγησαν τον όρο "κόμμα" της πολιτικής σκηνής με τον ιατρικό όρο "κώμα".

Λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμαθεν να πολεμά τον φασισμό καθημερινά που την μέρα της ίδρυσης της τζιαι γι' αυτό η σημερινή μέρα σημαίνει πολλά. Εν τζιαιρός πιστέφκω εμείς ούλλοι οι αγνοί ΟΜΟΝΟΙΑτες να πολεμήσουμεν τους φασίστες που ασελγούν πάνω στο ένδοξο τζιαι τιμημένο ΤΡΙΦΥΛΛΙ, είτε είναι φασίστες είτε είναι φιλο-φασίστες εκ των έσω... και ο νοών νοείτω.     

Υ.Γ.1. τυχαίο που η ημερομηνία της συγκεκριμένης παγκόσμιας ημέρας δείχνει το 9? 

Υ.Γ.2. τυχαίο που αποφασίστηκε να γιορτάζεται μια μέρα μετά την ίδρυση ότι πιο σιχαμερού γέννησε ο πλανήτης?  

Πάμε 

...και στο κους-κους που σας υποσχέθηκα. Εν γνωστή η ιστορία του Μποαβεντούρα με την "γαστρεντερίτιδα". Λοιπόν, όταν επαίζαν στην ίδια ομάδα ο Μποαβεντούρα με τον Νεκτάριο, έτυχε να παν μαζί ταξιδάκι για "θεραπεία". Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε ο Μποαβεντούρα να αποχωρήσει από το βόθρο, αλλά η παρενέργειες της "θεραπείας" φάνηκαν στη νέα του ομάδα. Το αποτέλεσμα? Να σταματήσει την καριέρα του. 

Ο Νεκτάριος μπροστά στον κίνδυνο να την κλωτσήσει, έκαμεν τα πάνω του και έτσι η τεχνική ηγεσία του βόθρου αφού τον έστειλε για εξετάσεις (για να διαπιστωθεί τελικά η αλλαγή φύλου) τον παρουσίαζε και τον παρουσιάζει ακόμη ως τραυματία και ανέτοιμο. 

Εν καλά που λαλούν ότι οι γέροι, είτε που πέσιμο είτε που χέσιμο εννα παν μια μέρα. Καλό βόλι λοιπόν και ΧΑΠΠΙ μπέρθτεϊ.  

Αε, Νεκτάριε εν τζιαι φαντάζουμε να εξέχασες τις παλιές σου συνήθειες. Είμαι σίουρος ότι αν σε βάλω σε μια μπουκάλα εννα γαμηθείς με το στούππωμα.

Διαβάζω 

...στο kifines.com για συνάντηση του οπλέμπορα με τον πρόεδρο του ηθικού, την περασμένη. Συνάντηση κορυφής θα έλεγα, μεταξύ του αποχετευτικού συστήματος τζιαι της σουρτάρας. 

Μαντέψετε τζιαι με ποιον παίζουν τούτες οι 2 ομάδες το Σαββατοκύριακο. Ναι, πολύ σωστά, παίζουν μεταξύ τους.  

Σε καλή μεριά... 

Δικαίωση 

...για την μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ εψές, αφού η δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ (όπως το γλυκό το κοκ) απέρριψε την ένσταση του απόλLOL για δήθεν αντικανονική συμμετοχή καλαθοσφαιριστών μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ρε μπινέδες, εκέρδισε τζιαι μέσα τζιαι έξω που το γήπεδο, όι επειδή ελέγχει το παρασκήνιο, αλλά επειδή έπαιξε δίκαια τζιαι καθαρά. 

Μιας τζιαι είμαστε στο μπάσκετ, να πω συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νέα μεγάλη νίκη κόντρα τους κάττους τούτη την φορά. Έπαιξες με τις πούτσες γατάκι και τελικά... επιτίσαν σου τα. 

Ξανά μπράβο στον Χριστόφορο για την προσπάθεια που κάμνει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα σε μπάσκετ τζιαι βόλλευ. Σίουρα εν εγίναμε μεγάλη ομάδα που την μια μέρα στην άλλη τζιαι χαίρομαι που το γνωρίζουν τζείνοι που πρέπει.  

Υ.Γ. τον δικηγόρο που υπερασπίστηκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην δικαστική ανταλλάσσω τον με τον κκέλλη ρε Μυλωνά. 

Έχουμε 

...τζιαι αγώνα βόλλευ σήμερα κόντρα στον Παφιακό. Το παιχνίδι εννα γίνει στην Πάφο όμως, στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη τζιαι είμαι σίουρος ότι το κλιμάκιο της ΘΥΡΑΣ 9 στην Πάφο εννα κάμει το γήπεδο κόλαση τζιαι θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Η προϊστορία ευνοά μας, αφού που το 2008 μόνο νίκες έχουμε τζιμέσα. 

Δυστυχώς 

...στο φούσταλ είχαμεν απρόσμενη ήττα, αφού είπαν τους ΚΗΦΗΝΕΣ ότι παίζουν με τις μέλισσες τζιαι επιάσαν τες μαλαχτά. Ούλλον καψουρέματα ρε ΚΗΦΗΝΟκαψούριδες. Φκάρτε το κεντρί σας πόξω τζιαι ακονίστε το, γυαλλίστε το, η 6η του Δεκέμβρη όλο και κοντεύει...   

Εθνικές 

....ενόψει τζιαι όπως πάντα το Ηλίας Πούλλος εννα φκιερώσει. Εε, να σας θυμίσω ρε παιχτρόνια ότι εννε η εθνική που σας ταΐζει (καλά, ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά κουβέντα να γίνεται) γι' αυτό μεν σας δω να φακκούν τα πόθκια σας πάνω στον κώλο σας. Να σας θυμίσω ότι την Κυριακή έχουμε ματς όξα ξέρετε το? Να σας θυμίσω ότι ακόμα εν εγλυτώσαμε τη διαβάθμιση, όξα τζιαι τούτο ξέρετε το?    

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

***ΟΛΟΙ ΓΣΠ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

  2 ΟΜΟΝΟΙΑτες

Το τραγούδι της βδομάδας

 Το βίντεο της βδομάδας

 

 Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

           Λόρδος Είρων   lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines