Λόρδος Είρων 16/11/12


16 Nov 2012, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Παίξετε 

...τες καμπάνες ρε κοπέλια. Παίξετε τες, βάρτε τες σούβλες να γυρίζουν, φέρτε σσιοίρους, τζίκλες, πέρτικους, μπεκάτσες, αμπελοπούλια, ζιβάνες, τσαμαρέλλες, μανιτάρκα για να γλεντήσουμε γιατί εδέραμε την προηγούμενη εφτομάδα. Αυτοσαρκάζομαι για όσους εν το εκαταλάβαν...   

Όι μόνο εδέραμεν, αλλά εν εφάμεν γκολ. Έτσι πληροφοριακά ρε ΟΜΟΝΟΙΑτούθκια, στο ΓΣΠ εφάμεν μόλις 1 γκολ. Για να δείτε ότι η άμυνα μας εννε για καυλιές σσιστές... αλλά για υπερηχητικές. Άτε να μεν αρκέψω. Αυτοσαρκάζομαι εκ νέου...   

Επήρα το απόφαση πλέον. Χαλαρά ΚΗΦΗΝΕΣ μου. Χαλαρά κάθε ματς τζιαι βλέπουμε. Έτσι χαλαρά τζιαι ωραία εννα ένι τζιαι στην 4η κατηγορία, όπως διαδίδει δεξιά-αριστερά ο γεννίτσαρος Νικ Νικολάου. Εε Νικ μα γιατί τούτοι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες ξιτιμάζουν τον Πουτσομούννι ρε? Αφού εν καλός άνθρωπος τζιαι  προσπαθεί για το καλό ούλλων των ομάδων ρε έννε? Anyway, ποιος σε γαμεί...

Εν ξέρω αν είδατε την φωτογραφία μου στο γήπεδο προχτές με το ουϊσκούδιν μου τζαι τα τσιμπήματα, αλλά έτσι να γίνεται πλέον από μέρους μου. Αφιερωμένη η φωτογραφία της βδομάδας, τζιαι το τραγούδι επίσης, σε ούλλους εμάς που εν θα την αφήσουμε ποτέ τζιαι εννα είμαστε περήφανοι για πάντα. Το βίντεο εν αφιερωμένο σε σπέσσιαλ πρόσωπο γι' αυτό κάμετε υπομονή να μάθετε.     

Άτε, φορώ τις φόρμες μου (για να είμαι σε φόρμα) καιιιιιιιιιιιιιι πάμε Λόρδε μου...   

Μποϊκοτάρουμε

..κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com και το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Γεμάτη

...(σχεδόν) η αγωνιστική για τα  αθλήματα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, αφού όλα τα τμήματα μας εκτός του βόλεϊ (ρεπό), έχουν δύσκολες υποχρεώσεις.  

Ξέρετε αα, πόψε παίζουμε μπάσκετ με το αποχετευτικό. Εν τζιαι θέλετε πολλύν κύριε ελέησον να δώκετε το γυρό σας έννε?  

Πάμε, διούμε το 5ευρω μας, φωνάζουμε για τους λεβέντες του παρκέ που μας κάμνουν περήφανους, κάμνουμε έρωτα  στο σκατό τζιαι πάμε έσσο της μάνας τους μετά. Εγώ πάντως εννα ήθελα να είμαι έσσο του Νεκτάριου να θωρούμε παρέα το ματς για να απολαμβάνω τις αντιδράσεις του σε κάθε κάρφωμααααααααααα του Diggs. 

Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑκκα παίζει εκτός έδρας με την Κούλλα. Ελπίζω η εμφάνιση τζιαι η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, να μείνει ως ένα στατιστικό λάθος. Λεβέντες να μας συγχωρέσετε αλλά στο Ελευθερία εβάλαν μαγνήτες τζιαι τραβά μας ούλλους τζιαμέ πόψε. Εσείς πάρτε την Κούλλα για... παγωτό τζιαι θα τα πούμε νέξτ γουΐκ. Ξαναθυμίζω ότι η 6η Δεκεμβρίου κοντεύει...  

Πάμε τζιαι στην μάππα τωρά. Έχουμε την παράδοση, την έδρα τζιαι τον κόσμο για να φύουμε νικηφόρα που το Τσίρειο. Φυσικά τούτα ούλλα υπερκαλύπτονται που τα πάσης φύσεως προβλήματα στο σωματείο τζιαι στην ομάδα τζιαι μην ξεχνάτε ότι παίζουμεν με αντίπαλο που εν που πάνω μας βαθμολογικά. Οπότε, όπως είπα τζιαι στην έναρξη πάμε χαλαρά να κάμουμε το παρτούδι μας τζιαι ο,τι βρέξει ας κατεβάσει.  

Υ.Γ. - "έλα έλα εδώ το καλό σάντουϊτς..."

       - "βάλε πίκλα ρε κουμπαρε βάλε πίκλα..." 

Είχαμε

...τζιαι την ένσταση της πΕΘΑνε κατά του κύρους του αγώνα τους με την μπασκετική ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Εγώ δέχουμε να επαναληφθεί ο αγώνας, για να σας βουλλώσουμε ούλλες τις τρύπες τούτη τη φορά, όχι μόνο την πουπίσω. Ελάτε τώρα, πείτε την αλήθεια, κάθε φορά που σας εκαρφώναμε, ενιώθετε έτσι μια γλυκάδα στο κωλαράκι ποτζείνες τις μεταμεσονύχτιες...  

Έσσιει τζιαι 2ο γύρο όμως κοπέλλες, για αυτό κανονίστε να μην φορείτε φακούς επαφής, επειδή τσούζει στα μάτια...   

Υ.Γ. Ρουβά αν θέλεις πήεννε τζιαι στην πίτσα εξπρές να κλαφτείς ότι έφας τες που την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πολλύν-πολλύν να σου φκάλουν το πεπερόνι... 

Καταγγελία 

...ετοιμάζουν στο αποχετευτικό σύστημα Λευκωσίας κατά του διαιτητή στον αγώνα βοθράκι-σουρτάρα. Σύμφωνα με τον χοντρομπαλά, ο Κούσπος εκατάπιεν τους ολοκάθαρο πέναλτι. Άντε βρε νούμερο...

Υπόψιν ότι ο Κούσπος όχι μόνο εκατάπιε, αλλά ερέχτηκεν θεμάς πεντακάθαρο πέναλτι για το βοθράκι που μόνο το Dixan μπορεί να το κάμει πιο καθαρό. Ατού όμως ο Χατζιηραούφ, να λαλεί τα δικά του... 

Έχουμε κάτι 8χρονα στο σχολείο ρε κκιοφτέ, που άμαν μιλούν λαλούν πιο σοβαρά πράματα που σένα γι' αυτό... ΑΣΕ ΜΑΣ ΠΟΡΔΙΤΣΑ (λέμε τώρα) ΜΟΥ...   

Το 

...μάδημα της μαργαρίτας είχαμε στην ΚΟΠριά όσον αφορά τις κάρτες του Σούππερ Κκάππ. Τελικά οι προφέσορες της ΚΟΠριάς αποφάνθηκαν ότι εν μετρούν. 

Εγώ νομίζω όταν κάθεστε τζιαι συνεδριάζετε, μέσα στο νου σας μπορεί να παίζει καμιά ταινία, όπως π.χ Barbie Popstar, Ο Ροβινσώνας Κρούσος, Σεβάχ ο Θαλασσινός τζιαι άλλα πολλά τζιαι σίουρα έσσιετε ούλλοι το άγρυπνο βλέμμα του πλάτανου, άμπα τζιαι γίνει καμιά ατασθαλία τζιαι ΔΕΝ ευνοηθούν οι αυλικοί σας. 

Εε, άμαν έσσιεις άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο, τι να φοάσαι? Γύρτε πίσω τζιαι έχουν γνώση οι φύλακες...

Εε μετά το happy hour στην ΚΟΠριά τζιαι την απόφαση της που αναιρεί άλλες αποφάσεις της (παλιά σας τέχνη), η Σαλαμινάκκα αποφάσισε να αποσύρει την έφεση της για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Εε Μιλτή, εφτάσαν ως την Σαλαμίνα τα πλοκάμια σου όξα εν μαλλαππάππες εκ.. κόμματος τζιαι τούτοι?  

Τωρά που εννα σας πέψει η ΚΟΠριά ποτζεί που ανήκετε ρε κοκκινοσκουφίτσες, εσείς να φκείτε να δηλώσετε ότι εππέσετε οικειοθελώς για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα λέω εγώ... όχι άλλο Πλιάτσικα σας παρακαλώ...  

Μιάς

...τζιαι μιλούμε για σκατά, πάμε τζιαι στον Μικαέλλο (χαχαχαχαχαχαχα ακόμα να αλλάξει όνομα). Τούτος ο κουραμπιές έγραψεν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ φωνάζει για τη διαιτησία εκ πεποιθήσεως. Με λλία λόγια είπε μας κκομπλεξικούς. 

Ρε Μικαέλλο (χαχαχα), εν τζιαι ξεχάνουμε τις στιγμές απείρου κάλλους που μας επρόσφερε ο παπάς σου στο φόρουμ τον σκατάων πριν μερικούς μήνες. Θέλεις να σε θυμίσω? Να σε θυμίσω! Έννε εσένα ρε έποικε που απειλούσαν οι κότσιροι μετά που έγραψες κάτι εναντίον του βόθρου? Έννε εσένα που εγράφτηκε ο παπάς σου στο φόρουμ τους για να τους καλμάρει? Που σε κόλλησεν ο Ζιβανάρης πάνω στον τοίχο θυμάσαι το?  

Πέρκει να σσιαίρεται ο άδρωπος πως έκαμε γιο με το όνομα ΜΙΚΑΕΛΛΟΣ (χαχαχα). Ρε μόγγολε, εσένα στο στρατό εφκάλλαν σε ΒΛΟ μόνο τζιαι μόνο που το όνομα σου. Άκου όνομα ο άλλος ρε, ΜΙΚΑΕΛΛΟΣ (χαχαχα), την αρφή σου λαλούν την Κωστή? 

Τζιαι για να μεν νομίζεις ότι ασχολούμαι ιδιαίτερα μαζί σου, έσσιεις την τιμή να μπαίνεις στα άρθρα μου για 2 λόγους:  

1) Όποτε γράφω το όνομα σου, θέλω καρέκλα να κάτσω για να μεν ππέσω χαμέ που τα γέλια, θέλω χαλάρωμα της γραβάτας, νερό κρυστάλλινο, τζιαι αέρα που φοινικόδεντρο.  

2) Όποτε γράψεις, ταράσσει μια τρίχα που τα @@ μου τζιαι καρκαλιούμαι.

Πάντως, εννα σε σσιουττάρουν λίαν συντόμως τζιαι εσένα τζιαι τον κκιοφτέ που το σκατό, γι' αυτό έχω να σου προτείνω νέα καριέρα. Να λανσάρεις δικά σου γυναικεία αρώματα. Μια ιδεά π.χ είναι το au de Mikaellos.    

Εντωμεταξύ, θέλω τζιαι γω στήλη στο πρωτάθλημα.κομ. Είμαι τίποτε παρακαθκιανός? Όξα εννα είμαι λλιόττερο αντικειμενικός που τον Μικαέλλο (χαχαχα)?   

Πύρ 

...και μανία με την κυβέρνηση o Μάριος Παναγή, επειδή σε ένα Σαββατοκύριακο, έφαε λαπόρτα αξίας 170 ευρώ. Εε, ας επρόσεχες μάνα μου. Φαντάζουμε τις φάτσες των μπάτσων όταν σε εσταματήσαν τζιαι είδαν ότι εφόρες πυτζιάμες με την Μίνι Μάους τζιαι έππινες Νέσκουϊκ φράουλα.

Το πρόβλημα του "κυρίου" εννε τα λαπόρτα, αφού ξέρει πολλά καλά ότι μιαν αποστολή να εκτελέσει έφκαλεν τα λεφτά του. Το πρόβλημα του εν ότι έγραψαν τον για να πιάσει ριάλια η κυβέρνηση. Αφού, οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα λεφτά που τα λαπόρτα εδιούσαν τα σε αγαθοεργίες...   

Θέλω 

...σας ψύχραιμους για τούτα που εννα αποκαλύψω τωρά. Η κατάσταση εξέφυγε πραγματικά τζιαι πρέπει να λάβουμε ούλοι τα μέτρα μας. Εν σας περιπαίζω, είμαι σοβαρός κύριος εξάλλου...  

Κύριε Φούλλη, εν γίνεται να μας στερήσεις τον Πιτσικλίδη που το Dancing for you. Εν το αντέχει η καρδία μου ρε παιδί μου να μεν δω τον Πιππιλίδη να λικνίζεται σε ρυθμούς οριεντάλ, σάλσας, ρούμπας και ζούμπας. Ξέρεις τζιαι το λατινικό? Μα δηλαδή, εν σαν να τρώεις παττίχα χωρίς το χαλλουμούι της. ΑΠΑΙΤΩ να επιστρέψει στην πίστα ο Αντρέας της καρδιάς μας.  

Ευτυχώς εστείλαν μου ένα βίντεο με κάτι πρόβες του πριν να τον κόψουν που το σσιόου και σας το παρουσιάζω στο βίντεο της βδομάδας. 

Μπάμ 

...και μπούμ ακούγονται που την νεκρή ζώνη τις τελευταίες μέρες, τζιαι από ότι λαλούν, πρόκειται για στρατιωτικές δραστηριότητες των Τούρκων. Μάλιστα κάποια στάτους από ελαμιτούδια εν με αφήκαν αδιάφορο. Μιλούμε για στάτους του στυλ: 

riiiiiiiiiiiiiiiiiii nn p n ts pks :S 

ellac ellac 

psf kltrtz :/  

elt r vrmtrtz  

Όχι, μην ανησυχείτε, εν πάμε σε πόλεμο απλά τα μπάμ-μπούμ αναγκάσαν τους να πατήσουν pause στο How I met your mother για να φκουν να δουν τι γίνεται. Περίπου όπως αντιδρώ εγώ όταν βάλλει διαφημίσεις σαν θωρώ Τόλμη και Γοητεία.  

Μπάι δε γουέι, εγώ ξέρω How I met your mothers. Θέλετε να σας πω? 

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

***ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

   "...ακούεις ρε ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ..."

Το τραγούδι της βδομάδας

"...I've got a flame in my heart that never dies, I got a heart full of pride..."  

Το βίντεο της βδομάδας

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

 Λόρδος Είρων

    lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων