Λόρδος Είρων 14/12/12


14 Dec 2012, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Ούφφου 

...ακόμα σουζουλίζουμαι που τα προψές. Ποτό, ποτό, ποτό, φαΐ, συνθήματα, λλίον ποτό τζιαι μέσα-μέσα να ακούεται τζιαι η Κοκκίνου να κάμνει φασαρία. Εντωμεταξύ, ενευρίασες με τα μάλα(ς) εψές κυράτσα μου.

Άμα θέλει ο ΛΑΟΣ να σου τυλίξει σσιάρπα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα σκάζεις τζιαι θα την τυλίεσαι.

Άμα θέλει ο ΛΑΟΣ να λαλεί συνθήματα σαν αγκανίζεις, θα σκάζεις τζιαι θα ακούεις. 

Άτε, γιατί με τις πολλές μαλακίες που είπες, έππεσες χαμέ μόνη σου. Κρίμα που εν εφόρες φουστούδα όμως. Πάντως, εγώ που σε είδα... που κοντά, επερίμενα πολλά καλύτερα προσόντα τζιαι επειδή απογοήτευσες με θέλω να σου πω μόνο 4 λέξεις. Άσε μας κουκλίτσα μου... 

Τελικά ο "Λόγου του Αληθές"  τζιαι ο Ντζορέ (50-50) που εχαθήκαν σε μια φάση? Ήταν την ώρα που έκαμνε διάλειμμα η Έλλη. Απαναγία μου παναγία μου βαστάτε με...  

Άτε, μετά τις Λορδοθεωρίες τζιαι τις αντρικές κολόνιες, πάμε να πούμε τα γνωστά.  

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Ιστορικής 

....σημασίας αγώνα έσσιει η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ τούτην την αγωνιστική. Η Αγία Νάπα (μεγάλη η χάρη της) εν η μόνη ομάδα μαζί με την Τσεντίνγκαγια που έχουν καλύτερο (ή ίδιο) συντελεστή νικών-ισοπαλιών-ηττών στα μεταξύ μας ματς. Συγκεκριμένα η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ εναντίων των τιτσιροβύζων μετρά 1 νίκη, 1 ισοπαλία τζιαι 1 ήττα.  

Γι' αυτό η νίκη το Σάββατο εννε απλά 3 πόντοι, αλλά αποκατάσταση της ιστορίας τζιαι του μεγαλείου του Α.Σ.Ο.Λ. 1948.  

"Απεργία"

...είχαν οι παίχτες μας μέσα στην εφτομάδα, ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Συγκεκριμένα εν εφκήκαν να προπονηθούν στο γήπεδο, αλλά εμείναν μόνο στο γυμναστήριο. Με το δίκιο τους οι παίχτες αντιδρούν στην μη καταβολή των μισθών τους.

Εν θα τους κρίνω για τούτο όπως εκάμαν μερικοί στενόμυαλοι. Εγώ εννα κρίνω τον κύριο Μυλωνά τζιαι την παρέα του που συνεχίζουν να αραδιάζουν ψέματα του κόσμου τζιαι συνεχίζουν να μας λαλούν μισές αλήθκειες, όπως ακριβώς εκάμναν οι προκάτοχοι τους. Να σου θυμίσω ΟΜΟΝΟΙΑτη που έσσιει κοντή μνήμη ότι πολλά που τα μέλη του νυν συμβουλίου ήταν μέλη της διοίκησης Μ.Ν. τζιαι ο κύριος Μυλωνάς ήταν αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της θητείας του καταστροφέα. Ο κύριος Μυλωνάς εδήλωνε πριν 3 μήνες ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι ως τον Σεπτέμβριο. Ε μετά τι γίνεται? Εμείναν απλήρωτοι παραπάνω καιρό από όσο προβλέπει το συμβόλαιο τους κύριε Μυλωνά? Πού είσαστεν εσείς ούλλοι που επισκαλούσετε του Μυλωνά επειδή είπεν "αυτή η διοίκηση του τελευταίους 3 μήνες δεν έχει κλείσει μάτι και δουλεύει μέρα-νύχτα"?

Αλλάξαν πολλά είπετε μας. Αλλάξαν οι όροι με τους οποίους γίνονται τα συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές είπετε. Γι' αυτό μας πιάνουν το πόδι μας μέρα παρά μέρα τζιαι έχουν το πάνω σσιέρι? Ερίψετε αισθητά τον προϋπολογισμό επειδή η κατάσταση με το οικονομικό έφτασε στο απροχώρητο είπετε. Γι' αυτό οι υπολογισμοί σας των 5εκ. εφκήκαν στα 8εκ.? Για τούτα τα λάθη σε ποιους να ψάξω ευθύνες εγώ ο ΟΜΟΝΟΙΑτης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εν έκλεισα μμάτι κύριε Μυλωνά? Είπετε μας ότι πλέον οι αποφάσεις παίρνονται από πολλούς και όχι από ένα ή δύο άτομα. Με το συμπάθκιο αλλά είτε συνάεστε μια μάντρα τωρά είτε αποφάσιζεν ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή τότε, ΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Τα ίδια σκατά τζιαι οι ίδιες νοοτροπίες. Τζιαι αφού επισκαλούσετε του Μυλωνά τότε έχουμεν για ακόμα μια θητεία την διοίκηση που μας αξίζει.             

Να επαναλάβω, ΔΕΝ κάμνω επίθεση ούλλου του συμβουλίου, αλλά τζείνων που ήταν σε προηγούμενα συμβούλια τζιαι οδηγήσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέλμα τζιαι ακόμα συνεχίζουν ακλόνητοι προς τον στόχο τους. Δεν είμαι άδικος όμως. Όποιος το πιστέφκει τούτο έχω τζιαι email έχω τζιαι χώρο κάτω στα σχόλια να τα πούμε. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος όμως. Εγώ σαν Λόρδος Είρων δηλώνω υπεύθυνα ότι ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΥΣ. Τούτα τα μωρίστικα που σύρνετε τις ευθύνες στους προηγούμενους εν παρπατούν πλέον τουλάχιστον στο δικό μου μονοπάτι. Τζιαι ο Μιστρής είπεν μας ότι όταν αναλάμβανε το μόνο που έλειπε που το Ηλίας Πούλλος ήταν η ταπέλλα "ΚΛΕΙΣΤΟΝ". Εε τελικά εκατάφερεν τζιαι έβαλεν την τζιαι τζείνη αφού έλειπεν. NO MORE "αυτή η διοίκηση έκανε και κάνει πολλά". Δεν θέλω να το ακούσω ξανά. Εκούρασεν με. Αρκήσετε κύριοι... δυστυχώς αρκήσετε πολλά... 

Εντωμεταξύ, τι εννα γίνει με την καταστατική-εκλογική Γ.Σ? Εννα την ανακοινώσετε όξα περιμένετε να παίζει το ξυπνητήρι?

Υ.Γ. Κάνε κι εσύ προσφυγή κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορείς. Το προστάζει ο Μιστρής. 

Τωρά  

...που είπα ξυπνητήρι εθυμήθηκα τους άλλους τους τζοιμησμένους. Τι σκατά ήθελε ο Άντρος Κυπριανού στο χορό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ? Εν ΟΜΟΝΟΙΑτης τούτος τζιαι η παρέα του ρε? Τον Μαλάς-Μαλάς-Αποερλλάς γιατί εν τον εμφάνισε να μας παπαριάσει για την δύναμη του μέλλοντος τζιαι των νέων?

Ελπίζω να έκοψε καμιά επιταγή γιατί εφκήκε φιρμάνι προχτές ότι ο Αγκίρε ζητά 400.000 που τον ΛΑΟ.   

Άτε ολάν παρετάτε μας.  

Τζοιμησμένοι ηγέτες, μόνο τζοιμησμένους μπορούν να διοικούν...   

Ξέρω 

...εν σας αρέσκει ο θυμωμένος Λόρδος Είρων τζιαι απολογούμαι, αλλά κάποιες φορές πρέπει να τους τα λαλώ. Πάμε να επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας και όπως με ειδοποιούν από το κοντρόλ...  

Γεμάτη 

...εξελίξεις για τον βόθρο τούτη η εφτομάδα τζιαι ξέρετε σουρτούδες μου ότι για να ασχοληθώ μαζί σας πρέπει να έχω γερό πάτημα. Άτε, να ξεκινήσω που το Πούτσαλ.   

Η αγωνιστική ακυρώθηκε επειδή η αστυνομία εθυμήθηκε ότι τα παραπάνω γήπεδα εν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας. Ωραία δεκτό, αν τζιαι έπρεπε να ακυρωθεί τζιαι η προηγούμενη αγωνιστική επειδή οι παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδείξαν ασέβεια. Anyway, στο θέμα μας. Ως προχτές ούλλα τα γήπεδα επληρούσαν ούλλες τις προδιαγραφές. Όταν έπαιζε ο βόθρος στο Μελκονιάν με την ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι τους κάττους πάλε επληρούσαν τις προδιαγραφές. Κάμετε χάζιν να φκουν να μας πουν ότι κανένα γήπεδο δεν πληρεί της προδιαγραφές εκτός... του Μελκονιάν. Ως εκ τούτου στο πρωτάθλημα θα παίζει πλέον μόνο το σκατό τα εντός που του εμείναν τζιαι θα αναδειχθεί πρωταθλητής. Τόσο απλά...    

Μιας τζιαι είμαστεν στο Πούτσαλ, όχχο βίλλα μου πασσιά τι γλέντι ήταν τζείνο στο Ελευθέρια? Και ένα και δύο πηδάω τα "Ποταμάκια". Με τη γλώσσα που έσσιεις ρε κότσιρε πεταξούμενε, καλύτερα να γλύφεις πούτσες παρά να μιλάς. Υπόψιν ρε ξεσκισμένε, αν δεν ήταν ΘΥΡΑ 9, αλλά ΘΥΡΑ 99, ήταν να τρώεις ακόμα. Αλλά εν εντάξει ρε "φιλούι" μου, εσύ να φκαίνεις να κάμνεις δηλώσεις για την συνάντηση του Πουτσομούννη με τους Τουρκοκύπριους τζιαι να μεν αναφέρεσαι καν στο όργιο από ΚΗΦΗΝΕΣ στις μελιΤΣΟΥΛΛΕΣ σου.    

Πάμε στον Μπόρδα τωρά. Στο παρατσάκ να με προλάβετε την προηγούμενη εφτομάδα. Ευτυχώς για σας, ο Λόρδος Είρων ήταν ήδη έτοιμος για δημοσίευση τζιαι όπως οι καλλιτέχνες δεν ακουμπούν τα έργα τέχνης τους όταν πλέον μπουν στον τοίχο της γκαλερί, έτσι τζιαι εγώ αποφάσισα να πάρετε παράταση μιας βδομάδας. Λάθος μου όμως επειδή εσυνάχτηκεν κάμποσο υλικό. Anyway, στο θέμα μας και πάλι. Έσσιει μιαν παροιμία που λαλεί "την κόκκινη κι αν την πλένεις το σαπούνι σου χαλάς". Εε τούτη η παροιμία παύει να ισχύει όταν μιλούμε για το σκατό. Μια χαρά πλυνήσκετε η κότζινη τζιαι γίνεται άχρωμη τζιαι μεινίσκει σου τζιαι το σαπούνι για... άλλες χρήσεις.      

Πάμε τζιαι στην συνάντηση Πουτσομούννη-Σκα.συ.φι με θέμα τις φωτοβολίδες που δεν ξέρουν τα καημένα τι είναι. Ζουν ένα δράμα δηλαδή. Ούλλοι να ξέρουμεν τι ένι η φωτοβολίδα (ή φλογοβόλο κατά τον Μαμαμάριο Αβρααμίδη) τζιαι τούτοι να ζουν στην άγνοια.

Ακούστε ρε παιθκιά θράσος τα τζιτρόμηλα μα δηλαδή εγίναν ανυπόφοροι. Στο Αμμόχωστος να φωνάζουν γαμιέται η ΚΟΠριά τζιαι η διαιτησία τζιαι την επόμενη εφτομάδα να κανονίζουν συνάντηση με τον αρχιδι-αιτητή Χανς, στο ΓΣΠ να φωνάζουν γαμιέται η ΚΟΠριά τζιαι η διαιτησία τζιαι την επόμεη εφτομάδα να κανονίζουν συνάντηση με τον πατέρα Πουτσομούννη. Αυτό θα πει πυγμή. Να σας θυμίσω ρε ασέξουαλ ότι εν η 7η φορά που πυρκολάτε φωτοβολίδες, αλλά στην ΚΟΠριά εκολλήσαν στις 4 φορές (τυχαία τα όριο εν 5). Τζιαι μεν μου πείτε ότι εν ξέρετε να μετράτε παρακάτω επειδή εφρόντισεν η φουτσαλική ΣΣΙΥΛΛΑΚΚΑ για τούτο. Μπρρρρρρρρ έλα να μαντρήσουμεν τα χτηνά τζιαι κοντέφκουν εκλογέέέέέέές...   

Πάντως όποτε ακούω σκατάες να λαλούν για τον Μούμιοβιτς, τρέμουν οι γλουτοί μου που αγανάκτηση. Εε μα δηλαδή εν κατάσταση τούτη? Ο άλλος έφκαλε άρθρο τζιαι απορεί πώς γίνεται να εν προπονητής του βόθρου ο Σέρβος τιτάνας. Μα καλά ρε, εννε εσείς που μας τα εκάμετε πλανήτες τόσο τζιαιρό για τον στρατηγό Ιβάν με τους γαλαξίες στο πέττο του τζιαι τον Ιβάν που ξέρει τον Τσακ Νόρρις? Τωρά δηλαδή εν στρατηγός εν αποστρατεία όξα εν μιλιούνται με τον Νόρρις επειδή έφαν του μια μέρα το ποτσίν με την Νουτέλλα? Ελπίζω πάντως να μεν βρεθεί κάποιος μέσα στον Γενάρη να τον αναστήσει, ας γιούζιουαλ. Εε ψιτ ΟΜΟΝΟΙΑ εν για σένα που μιλώ...   

Ευκαιρία πάντως ρε κότσιροι να καταλάβετε ότι χωρίς την διαιτησία (που προς το παρών κερδίζει την η κότα στο φώτοοφινισσ), η ομάδα σας εν ότι πρέπει για 3ο γκρουπ να παλέφκει με την Άχναγαλ για διαβάθμιση τζιαι να κερδά στο τέλος η σκοτεινιά του χωρκού. Κάποιος να μου δώσει τον πάτσο να ξυπνήσω πλιζ...  

Δηλώσεις 

...έκαμε σε τοπικό σταθμό της Πάφου, ο Νίκος Σολωμονίδης, λέγοντας ότι ο Λεοντής του Τράττου είσσιεν εντεταλμένη υπηρεσία στο ματς ΑΕΠ-βόθρος. Εππέσετε που τα σύννεφα εννε? Τζιαι γω. Λοιπόν, ελάτε να συνέλθουμεν πέρκει καταφέρουμε να τελειώσουμε, εγώ το γράψιμο τζιαι εσείς το θκιάβασμα του άρθρου.      

Μιλούμε για τζείνο το ματς που ο Ατόρνο έπαιζε με ταμπόν επειδή ήταν με την περίοδο του τζιαι ελιποθύμησε μέσα στην περιοχή. Εε έπιασε πέναλτι. Το θέμα εν ότι τα κανάλια εκάμαν γαργάρα τις δηλώσεις Σολωμονίδη, όπως πάντα, μέχρι τη στιγμή που ο Λεοντής αποφάσισε να κάμει μήνυση του Σολωμονίδη. Κάπου δαμέ, τα κανάλια ευαισθητοποιημένα από το δράμα του άμοιρου διαιτητή, έτρεξαν να προβάλουν το θέμα. Ο Τσουρούλλης ετοιμάζει εκπομπή για το εν λόγω θέμα αλλά σε 4-5 μέρη επειδή 60 λεπτά δεν είναι αρκετά τζιαι επειδή ο Πρετεντέρης έκαμε κάτι παρόμοιο. Επίσης, η Ελίτα θα φέρει θεούς τζιαι δαίμονες στην εκπομπή της, με επίσημο προσκεκλημένο τον Μικελλίδη, για να δώσουν μια εξήγηση στο θέμα. Περιμένω με αγωνία...  

Στην 

...πετόσφαιρα η ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ αντιμετωπίζει σήμερα την κότα εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και θα ευχηθώ καλή επιτυχία στους λεβέντες του φιλέ. Δύσκολο παιχνίδι αλλά το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στην καρδιά όλα τα μπορεί. Κάμετε μας περήφανους.

Στην καλαθόσφαιρα η ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ έχασε το σημαντικό ματς με τους κάττους της Λεμεσού σε άλλη μια παρωδία (εντός αγωνιστικού χώρου αυτή τη φορά) της ΚΟΚ και της αστυνομίας. Ψηλά το κεφάλι λεβέντες μου. Συνεχίζουμε την μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, όπως ακριβώς ήταν τζιαι ο στόχος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς δίπλα σας.

Στο φούτσαλ είπαμε ότι η αγωνιστική αναβλήθηκε για λόγους καθαρά γαλαζοκίτρινους. Χρώμα σκατί δηλαδή...      

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

***ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΡΔΟΣ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

   lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines