Λόρδος Είρων 21/12/12


20 Dec 2012, 11:59 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Εν

...σηκώνει οποιαδήποτε σχόλια η νίκη (Κάρτσωνα) κόντρα στις τιτσιροβύζες, παρά μόνο το ότι αποκαταστάθηκε η τάξη όσον αφορά τις πελατειακές σχέσεις της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ του νησιού.  

Για την ώρα, έχουμε ένα πολλά σημαντικό ματς το Σάββατο κόντρα στην ΑΧ-ΝΑ στο ΓΣΠ. Ήδη βλέπω κινητοποίηση από τις ΟΜΟΝΟΙΑτικες ιστοσελίδες που μας τα "πρήουν" (με την καλή έννοια) για κάθοδο στο γήπεδο. Εγώ όμως επειδή είμαι καλός εν θα σας "πρήσω". Απλά να σας ενημερώσω ότι εννα έσσιει κάτι δίμετρες Ευρωπαίες με κάτι πόθκια 3 σκάλες το καθένα τζιαι θα μοιράζουν κουραμπιέδες τζιαι μελομακάρονα στον κόσμο.  

Στα σοβαρά τωρά, η ομάδα δείχνει ανεβασμένη, η διοίκηση εμείωσε τις τιμές των εισιτηρίων, παίζουμε με το βοθράκι της Κύπρου τζιαι η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξή μας. Θέλετε τίποτε άλλο για να πάτε τον περίπατο σας στο γήπεδο?      

Άτε, πάμε στα γνωστά...  

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Εθνικός 

...μαλάκας εν όψει λοιπόν τζιαι ο Κίκης Φιλίπου δεν ησυχάζει, ούτε την κλωτσά να ησυχάσουμε εμείς. Ο εν λόγω κουραμπιές ανέφερε σε ραδιοσταθμό ότι η ομάδα του η ΑΧ-ΝΑ γίνεται στόχος τζιαι θέλουν να την στείλουν δεύτερη κατηγορία. Ήντα στόχος γίνεται? Στόχος για γερό ποντάρισμα? Κόκκινος ή κίτρινος φάκελλος?   

"Αγαπητέ" μου "κύριε", 40 χρόνια τούρτζικα η ομάδα σου ήταν επιπέδου δεύτερης κατηγορίας αλλά πάντα γινόταν το θαύμα με πρωτοστάτες τον Όσιο Κούμα τζιαι τον Αρχάγγελο Πουτσομούννι. Η ομάδα σου με ένα ασύλληπτο σερί νικών εκατάφερνε να γλιτώνει την διαβάθμιση. Και φυσικά εννοείται ότι όσες ομάδες έδερνες είχαν παράπονο που τη διαιτησία και φυσικά εννοείται ότι έπεφτε πάντα η ομάδα που εν έστηνε τα ματς. Πέρσι ήταν ο Άρης, φέτος εννα ένι καμιά Σαλαμίνα (αμήν). 

Γι' αυτό αγαπητέ μου κύριε, πούλα κανένα νιπτήρα που εν η δουλειά σου τζιαι τες λουβάνες πούλα τες τζιαμέ που τες γοράζουν...  

Αναστέλλεται 

...το πρωτάθλημα φούτσαλ μετά από απόφαση της ΚΟΠριάς, αφού σύμφωνα με την αστυνομία 2-3 γήπεδα δεν πληρούν τις παπαριές ασφαλείας. Νομίζω εν φως φανάρι που πότε εμφανίστηκαν τούτα ούλλα τα μασκαραλλίκκια εννε? Πολύ σωστά, εμφανίστηκαν όταν αποφάσισε το αποχετευτικό σύστημα Λευκωσίας να μεγαλώσει τα κυρίζια τζιαι να τραβήσει τις σωλήνες ως στο φούτσαλ.    

Ως πέρσι ούλλα τα ματς εγίνουνταν κανονικά χωρίς κανέναν πρόβλημα τζιαι μάλιστα με οπαδούς τζιαι των 2 ομάδων. Εμπήκε ο βόθρος στο άθλημα... τσούπ "τα γήπεδα δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας". Σημειώστε ότι τα παιχνίθκια μπάσκετ, βόλλεϊ τζιαι χάντμπολ διεξάγουνται κανονικά ακόμα τζιαι της δεύτερης-τρίτης κατηγορίας φούτσαλ που πάλε μαζέφκει κόσμο. Σημειώστε επίσης ότι συναυλίες τζιαι προεκλογικές συναντήσεις πάλε διεξάγουνται.

Εννα έσσιει τζιαι απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε ούλλα τα ματς τωρά έτσι για να μας πουν ότι εκάμαν μας τζιαι χάρη. Τωρά που εν τζιαι στο όριο τα σκατούλλικα (κάθε φορά σε κάθε άθλημα εν στο όριο) για να τιμωρηθούν για τις φωτοβολίδες εννα αλλάξουν τζιαι τον κανονισμό. Να μας ξαναφέρουν στο προσκήνιο τζιαι κάτι κάρτες οπαδού επί της ευκαιρίας.    

Έχω να σας προτείνω μερικές αλλαγές πάντως τζιαι αν έσσιετε την καλοσύνη να τις συμπεριλάβετε στην ατζέντα σας, όπως π.χ. να μου πέφτει τζιαι λλίο γιατί η μάνα σας εστέγνωσε μου την. Απλά πράματα, καθημερινά. Εν ζητώ κάτι εξεζητημένο έννε?   

Πάντως, μείνετε μακριά που την ποδηλασία να (μεν) χαρείτε. Μείνετε μακριά επειδή θωρώ το άθλημα να κάμνει στροφή στο θαλάσσιο ποδήλατο για να γλιτώσει που εσάς.

Υ.Γ. Τζείνο το πινγκ-πονγκ υπάρχει ακόμα όξα εκλείσαν το τζιαι τζείνο??    

Υποχρέωση 

...δεν είναι η παρουσία στο ΓΣΠ μόνο, αλλά και στο Ελευθέρια και στο Λευκόθεο. Σήμερα Παρασκευή στηρίζουμε το τμήμα πετόσφαιρας που αγωνίζεται με το περσινό βοθράκι του αθλήματος, την ΑΕΚ Καραβά στο Λευκόθεο στις 20.00. Μεθαύριο  Κυριακή στηρίζουμε το τμήμα καλαθόσφαιρας που αγωνίζεται με το φετινό βοθράκι του αθλήματος, την πΕΘΑνε στο Ελευθέρια στις 18.00. Γράφω "στηρίζουμε" επειδή τα τμήματα επεράσαν δύσκολη βδομάδα τζιαι τα χειρότερα στο οικονομικό κομμάτι έρκουνται. Γι' αυτό πέραν της ηθικής τζιαι αγωνιστικής στήριξης, πιο σημαντική εν η οικονομική στήριξη. Κάμετε το τζιαι αφιερώστε λλίες ώρες που την Παρασκευή τζιαι την Κυριακή σας για τούτα τα τμήματα τζιαι τους ανθρώπους που τα βουρούν. Ειδικά οι χωραΐτες ΟΜΟΝΟΙΑτες. Θα τα πούμε τζιαμέ λοιπόν...

Τζιαι 

...επειδή είδα σε ΕΣΕΝΑ τζιαι ΕΣΕΝΑ που επροσπεράσετε την παράγραφο του μποϊκοταρίσματος, ξαναβάλλω την γιατί εννε του προσπερασμάτου. Θκιαβάστε... θωρώ...   

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Στις

...29 του μήνα (αν ζούμε) το Kifines.Com τζιαι το Kifines Radio ετοιμάζουν τουρνουά σούβλ...εεε...φούτσαλ στα γήπεδα Φόρουμ στο Πέρα Χωρίο Νήσου. Οι αγώνες ξεκινούν η ώρα 11 το πρωί. 16 ομάδες θα διασταυρώσουν τις σμίλες τους για την βαρύτιμη φουκού. Πάντως όσοι εν ήρτετε πέρσι εχάσετε πολλά ωραίες στιγμές. Έχω να το λαλώ ότι εστέκουμουν σε μιαν άκρη (όντας αντροπιάρης) τζιαι εγελούσα με το show. Υπερθέαμα από ανώριμους και λιγότερο ανώριμους εντός και εκτός γηπέδου. Αν κρίνω που τα διάφορα που γράφουν οι συμμετέχοντες στο φόρουμ των ΚΗΦΗΝΩΝ έχουμεν να ζήσουμεν τζιάλλες τέτοιες στιγμές φέτος. Ελάτε να περάσουμεν ωραία. Λεπτομέρειες ΔΑΜΕ.         

Όπως

...δείχνουν τα πράματα, εμπήκαμε (ή εμπήκεν μας) τζιαι επίσημα σε εποχή μνημονίου. Το "θετικό" της υπόθεσης είναι που ο κόσμος άρκεψε να αντιδρά, αλλά πιστέφκω άρκησε τζιαι εν ήδη αργά. Τζείνο που με φουτουνιάζει εν η σιουρκά που δείχνουν ορισμένοι πολιτικοί λαμόγια όταν λαλούν πως εννα έχουμε μόνο ένα μνημόνιο, παντές τζιαι μιλούν σε μωρά. Εε ναι εν θα σας τον κάτσουμε χωρίς φτύμμα, αλλά ακόμα καλυτερά μπορεί να βάλουμεν τζιαι βαζελίνη. Εμείς να σφίγγουμε τα ζωνάρκα "κύριοι", αλλά εσείς εν εσσιετε κανένα μα κανένα δικαίωμα να υποθηκεύσετε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας τζιαι το μέλλον τον παιθκιών μας.

Με

...αυτή την κραυγή αγωνίας, εννα σας αφήκω για το 2012. Μια χρονιά δύσκολη οικονομικά-ψυχολογικά για ούλλον τον κόσμο, αλλά για εμάς τους ΟΜΟΝΟΙΑτες ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Παρόλο που επανηγυρίσαμε κύπελλο τον Μάη, το όνειρο για Ευρωπαϊκή πορεία που θα βοηθούσε και οικονομικά την ομάδα έμεινε απλά μια επιθυμία. Τα λάθη επί λαθών των νυν και των προηγούμενων διοικούντων (2-3 διαφορετικά πλάσματα δηλαδή) εφέραν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέλμα τζιαι με ένα άμεσο μέλλον, μάλλον ζοφερό. 

Ας ελπίσουμε ότι στον επόμενο Λόρδο Είρων θα μπορέσουμε να σχολιάσουμε κάτι διαφορετικό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους αγκάλιασαν την στήλη τζιαι με τα email εδηλώναν την στήριξή τους αλλά εβοηθήσαν επίσης στην ενημέρωση μου για σχολιασμό διαφόρων θεμάτων. Επίσης ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ, να έσσιετε το νου σας τζιαι τα μάθκια σας 999 τις μέρες των γιορτών. Το ποτό εννε μαγκιά. Θέλω σας ούλλους δαμέ, όπως σας θέλει τζιαι η ΟΜΟΝΟΙΑ μας.  

Υ.Γ. ΘΥΡΑ 9 Παραδείσου μην μεγαλώνεις άλλο... 

Καλό 

...ταξίδι Σταύρο μου. Μεν έσσιεις έννοια για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Εννα βρει τον δρόμο της. Εσύ να συνεχίσεις πιστός από ψηλά. Οι τελευταίες σου στιγμές ελυγίσαν ακόμα τζιαι τον σκληρό Λόρδο Είρων ρε μάγκα. Να παρακολουθείς με το οξυγόνο τζιαι τα καλώδια την αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι στο γκολ να υψώνεις την γροθιά σου. Αργότερα, να φέφκεις για τον παράδεισο. Για μας θα είσαι πάντα ένας νικητής. Αναπαύσου εν ΟΜΟΝΟΙΑ! Καλή δύναμη στην οικογένεια του Σταύρου.

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ**

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines