Λόρδος Είρων 20/04/12


20 Apr 2012, 9:13 a.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio. Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

 Επέστρεψα

…τζιαι γω σιγά-σιγά όπως ούλλος ο κόσμος πίσω στη βάση μου. Επέρασε τζιαι τούτο το Πάσχα. Κάμποσο φαΐ, κάμποσο ποτό, κάμποσο φαΐ, κάμποσο ποτό… ήσυχα πράματα! Στο τέλος αναρωθκιέσαι γιατί υπάρχουν τούτες οι θρησκευτικές καταστάσεις. Αφού η σούβλα τζιαι η μπύρα εννα τιμηθούν κάθε Κυριακή είτε ονομάζεται Κυριακή του Πάσχα είτε ονομάζεται Κυριακή της ξάπλας. Εγώ πάντως ετίμησα τη νηστέια τζιαι εν έτρωα μιλλωμένα. Ήταν λλίο περίεργο να τρώεις το σουβλάκι σου χωρίς μίλλα αλλά τι να κάμουμε αφού το προστάζει η εκκλησία.          

 Εβδομάδα

…των παθών επέρασε ο Ιησούς (έτσι λαλούν), αλλά εμείς εννα περάσουμε «όμορφο» τρίμηνο με τες τάσεις αυτοκαταστροφής που έχουμε. Αν εγυρίζουνταν σε ταινία τα πάθη του ΟΜΟΝΟΙΑτη ήταν να αντάκωνε το έργο το ένα Πάσχα τζιαι να τέλειωνε το επόμενο για να μπορούν να το ξαναπαίξουν επανάλυψη.   

Η ήττα που τους κάττους, εν ήταν μόνο απώλεια 3 βαθμών, ήταν απώλεια ίσως και του τίτλου, αλλά ήταν τζιαι η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι τζιαι ο κόσμος να αντιδράσει, ζητώντας την «κεφαλή» της διοίκησης επί πίνακι.

Εν θα επεκταθώ άλλο σε  τούτο το θέμα. Άλλωστε έκαμα το αρκετές φορές φέτος μέσω τούτης της στήλης. Ούτε έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω την τακτική του «είπα σας το»  για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου. Θα περιμένω να δω τι αποφάσεις θα πάρει ο κόσμος με τα οργανωμένα σύνολα τζιαι μετά θα πάρω θέση. Το μόνο σίουρο εν ότι ούτε εμείς οι ίδιοι εν ξέρουμε τι θέλουμε. Ελπίζω να μεν φτάσουμε στο σημείο να φάμε τον Λάρκου γιατί εν τζιαμε που εννα μας δώκουν ISO αμπαλατοσύνης.

Τζιαι για να σας προλάβω, ΝΑΙ έσσιει τζιαι ο Λάρκου ευθύνες, αλλά εν ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Πρώτα να μάθουμε τι θέλουμε επιτέλους, να αλλάξουμε τις νοοτροπίες μέσα μας που τις είδα να φκαίνουν στην ανοικτή συγκέντρωση της ΘΥΡΑΣ 9 τζιαι ενεκάτσιασα, να αλλάξουμεν τις νοοτροπίες των εκάστοτε διοικούντων, να δημιουργηθεί τζείνο το υγειές περιβάλλον που επικαλούμαστε (σωστά) ούλλοι τζιαι μετά εννα πάμε τζιαι στα αγωνιστικά.

 Κάττοι

…το παρατεταμένο «νιαούρισμα» σας εξεπέρασε κάθε όριο ηχορύπανσης. Στην αρχή ενόμιζα ήταν «ζιζίρισμα» λόγω του ότι ήταν καλοτζαίρι ακόμα. Μετά αναλήφθηκα τα «νυχτοπερπατήματα» του αρχίκαττου Σοφοκλέους τζιαι τα απελπισμένα «ψαχουλλέματα» του στη «βρωμιά» των «σκουπιδοττενεκέδων» για «τροφή». Μόνο που η συγκεκριμένη «τροφή» εν αρκετή για να σας «χορτάσει» μέχρι να «ξημερώσει» (η 16η Μαΐου).  

Φκάλλω του το καππέλλο πάντως. Μπορώ να πω ότι ζηλέφκω κάπως. Μακάρι να ήταν τζιαι οι διοικούντες μου τόσο σσιεϊττάνηδες. Στη γλώσσα των επιχειρηματιών τούτο ονομάζεται successή αλλιώς accomplishment/victory/ triumph. Δώρο που μένα ένα φανελλάκι «respect».

 Κοτούλλες

…μεν ελπίζετε τζιαι πολλά. Με κουτσουρεμένη ομάδα τζιαι ψυχολογία εννα γίνει τζείνο που γίνεται πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν τζιαι αφού κάτω που την 4η θέση εν έσσιει, πιάστε την τζιαι μπουκκάτε. ΤΣΟ και ΛΟ.  

Ηθικέ

…άρπαξες τα τρία μας μέσα στο γήπεδο, τωρά εννα αρπάξεις τζιαι τα τρία μας στο οικονομικό. Τα κόλπα κύριε showmanΛ.Φ. άφηστα στην πάντα. Ιστορίες για δήθεν μη τηλεοπτική κάλυψη, προαγορασμένα εισιτήρια που την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους σου ξέχαστα. Άδικος ο κόπος τζιαι το βούρος. Εν θα πιάσεις ούτε σεντ ΟΜΟΝΟΙΑτικο. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ.

Υ.Γ. έσσιει ακόμα κόσμο που αναρωθκιέται γιατί?

Αθλιογραφίας

…και δημοσιολαγνείας συνέχεια. Εμάζεψα υλικό καμπόσο για τους αγαπημένους μας κύπριους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την αθλητική θεματολογία, αλλά αποφάσισα να θίξω μόνο τζείνο που μου έκαμεν παραπάνω εντύπωση τζιαι εν κάπως πιο γενικό.

 Ούλλα τα κανάλια εδείχναν τον γάμο του Πρίγκιπα τζιαι εχτές εν αξιώθηκε κανένα κανάλι να δείξει την κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου. Έλεος ρε κοπρίτες, έλεος.  

 Αντίο

…να πω και εγώ σε ένα αξεπέραστο τραγουδιστή και… άνθρωπο. Αντίο Δημήτρη Μητροπάνο. Καλή αντάμωση με τους υπόλοιπους. Ωραία παρέα έφτιαξε ο Χάρος. Θα σας χαίρεται όσο σας χαρήκαμε εμείς.  

Βάλλω τζιαι κάτι πολλά όμορφο που κυκλοφορά στο ίντερνετ:

«Για να μας εκδικηθεί έφυγε νωρίς χωρίς να το περιμένει κανείς. Για να γιατρέψουμε τις πληγές θα ακούμε πάντα τα τραγούδια του αναζητώντας τον στην Σαλονίκη. Τον κοίταξε μουδιασμένο η Ρόζα κάπου στα Λαδάδικα σε ένα υγρό καμπαρέ. Ήθελε να είναι αετός και να χορεύει σαν Αρχάγγελος ζεϊμπέκικο αλλά η ζωή έπαιξε περίεργο παιχνίδι όπως και οι θάλασσες. Αλλά, εκείνος γιορτάζει πάντα όταν πονάει και είναι πάντα γελαστός και γελασμένος. Γι’ αυτό δώστε μου φωτιά να του ανάψω ένα κεράκι, γιατί αλοίμονο αν τον ξεχάσω…»

 StayTuned

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗ***

Η φωτογραφία της βδομάδας

«…χόρεψε τον Χάροντα ρε αλάνι…»

  Το τραγούδι της βδομάδας

Τα βίντεο της βδομάδας

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines