Λόρδος Είρων 21/06/12


21 Jun 2012, 3:24 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ, 

Εσηκώσαν

...με άρον άρον που τις παραλίες τα κλάματα που ακούω που περήφανους ΟΜΟΝΟΙΑτες. Μιαν ο 45+1, μιαν ο Γιωργαλλίδης, μιαν η διοίκηση, ε πόσα να αντέξει το ταλαιπωρημένο μου κορμί. Έχω τζιαι τους μάστρους να με πιέζουν ψυχολογικά για να επανέλθει η στήλη ASAP μίσσιη μου. Τωρά τούτο το ASAP τι ένι εν ξέρω.  

Στο θέμα μας λοιπόν. Μα είσαστεν σοβαροί ρε? Εν πλάσμα ο 47-1 να αξίζει κλάμα? Πλάσμα που εμίλαν υποτιμητικά σε άλλους παίχτες της ΣΣΙΥΛΛΑΣ τζιαι έκαμνε πρόβλημα στα αποδυτήρια? Πλάσμα που ετόλμησε να ξεστομίσει σε συμπαίχτη του "Ρε μισθοφόρε, ήρτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο για τα ριάλια?" Τζιαι τούτα ούλλα λαλεί τα πλάσμα που έπιανε 400.000 που την "ομάδα της καρδιάς του"?

Χάμνα μας ρε κοντοπούτανε, εννα πάεις "καλά" τζιαι συ στις 6 Οκτωβρίου. Σαμουήλ Αχωνεύτη.

Πάμε τζιαι στο άλλο idol της ομάδας μας. Τούτος ο εικονοστάσης, εκαθάριζε 330.000 πάνω που το τραπέζι. Ας τον λουθούν τζείνοι που επιστεύκαν ότι παίζει για τη φανέλλα. Για τον Μακρίδη εν θα πω τίποτε. Εν επούλησε ποτέ ΟΜΟΝΟΙΑτισμό, ούτε εδήλωσε ποτέ ΟΜΟΝΟΙΑτης. Τα πράματα που τον εκάμναν να παίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ εν ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός τζιαι η αξιοπρέπεια του. Σέβουμε τον επειδή εσεβάστηκεν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τίποτε παραπάνω.

Υ.Γ. προσοχή από την ''γαστρεντερίτιδα'' 

Διοίκηση

...γαμιόλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. 

Είπα να σας το θυμίσω γιατί κάποιοι εξεχάσαν το. Φαίνεται εβάλαν άλλες προτεραιότητες.   

Αα, ρε Μιστρή, στις πόσες χυλόπιττες εννα καταλάβεις ότι εν θέλει να συνεργαστεί μαζί σου ο άθρωπος? Εν θέλει κανένας να παίξει με τα σκατά σου ρε... 

Εννα επανέλθω ξανά μετά τις 3Ο του μήνα.  

Πρώτη 

...προπόνηση σήμερα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.  

Καλή αρχή ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ μου τζιαι γαμώ τα για χρέη. Εμείς τζιαμέ πιστοί στις κερκίδες για το προϋπάντησμα σου στο γρασίδι.    

Εν τζιαι η πρώτη προπόνηση του Λόρδου σήμερα στον ανανεωμένο κηφηνοχώρο μετά την κατανάλωση άφθονης μπύρας με τον Hoolifan τζιαι άφθονης σούβλας με τον Green Devil. Μετά το απρόσμενο μαύρισμά μου στην αμμουδιά αποφάσισα να αλλάξω λούκ το οποίο θα δείτε απο βδομάδας. Ελπίζω μόνο να μεν με περάσουν για μετανάστη οι γελαμήτες.

Εννα δώκω τον καλλύττερο μου εαυτό σε τούτο το στολίδι του διαδυκτίου (σίουρα οι μάστροι δαμέ είπαν ''ωχ...").  

Μπράβο στους συντελεστές της σελίδας για την έξοχη δουλειά που εκάμαν. Επίσης να καλωσορίσω τζιαι τους υπόλοιπους "συνεργάτες" στην αρθρογραφία του kifines.com τζιαι να τους ευχηθώ καλά βλαντζιά. Τούτη η ανανέωση στην αρθογραφία ήταν κάτι που εχρειάζετουν το κηφηνέϊκο τζιαι έλειψεν του τα τελευταία χρόνια.   

Πάμε δυνατά κοπέλια τζιαι μεν μασάτε με τις ιδιοτροπίες των admins. 

Καλωσορίζω 

 ...τα νέα αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑκκας με ένα άσμα ασμάτων. Για να καταλάβουν που ήρταν όι τίποτε άλλο...

Υ.Γ. μεν ανησυχείτε αν δεν κουτσιούμεν τα ονόματά σας σωστά επειδή εν πρόβλημα διαχρονικό του ΟΜΟΝΟΙΑτη

Θυμίζω 

...ότι στις 30 Ιουλίου έχουμε το Pool Party του Fan Club Λακατάμειας τζιαι στις 11 Αυγούστου το Kifines Radio Boat Party. Τα παιθκιά ετοιμάζουν πολλά πράματα πάντως. Κάτι έπιασεν το αυτί μου για δροσερά εδέσματα τζιαι δροσερές παρουσίες. Τώρα να δουμε...  

Stay Tuned

 …γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

***ΟΛΟΙ SEASON*** 

  

Η φωτογραφία της βδομάδας 

Image and video hosting by TinyPic

Το τραγούδι της βδομάδας

 

Το βίντεο της βδομάδας

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines