Λόρδος Είρων 07/09/12


7 Sep 2012, 7 a.m. lordoseirwn

Την

...Neftchi μου να έσσιετε αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ. Special χαιρετούρες σε Εν Ψυχρώ τζιαι Αδιάκριτο. Χρησιμοποιάτε τα usernames σας που εκάμετε στο Kifines.Com για να τα λέμε που και που ρε παιδιά. Θα μου λείψετε (not)...

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com και το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Νικηφόρα 

...ξεκίνησε η σεζόν, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ η τριόλα εκαθάρησεν τις τιτσιροβίζες με μια χαλαρή πεντάρα. Εν τζιαι μπορείς να φκάλεις συμπεράσματα που το ματς βέβαια, γι' αυτό καλά κάμνουμε να μεν πετούμε στα σύννεφα, αλλά να πατούμε γερά στη Γη ειδικά αν μετά τα σουξουλίσματα των πρώην "ΟΜΟΝΟΙΑτων" τιμωρηθούμε με κανένα -3.

Ελεχθήκαν τζιαι τα θετικά, τζιαι τα αρνητικά για το ματς. Εε να μεν πω τζιαι γω τα δικά μου? Εγώ προσωπικά κρατώ τους 4 διαφορετικούς σκόρερ (αφού ο 5ος έκλεψε το πλασεδάκι που τον Άλβες) τζιαι το γεγονός ότι επετάξαμε ακόμα ένα ημίχρονο στον κάλαθο. 

Υ.Γ. πρώην "ΟΜΟΝΟΙΑτες" βράζετε στο ίδιο καζάνι με τα σκατά τζιαι η ώρα της κάθαρσης (από τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ φυσικά) έννε μακριά.  

Νικηφόρα 

...ξεκίνησε τζιαι η σεζόν για το αποχετευτικό σύστημα Λευκωσίας (στο πρωτάθλημα βέβαια μεχ, μεχ, μεχ), τζιαι τα ενορχηστρωμένα Μ.Μ.Ε. έδρασαν ενστικτωδώς για να καλύψουν τα σπασμένα. Έλα όμως που είσαστεν τόσο γραφικοί πλέον, όπως το καθιερωμένο ''μμμ'' στις εκπομπές μαγειρικής όταν ο παρουσιαστής/ρια δοκιμάζει το φαγητό του σσεφ.    

Με ισοπαλία 

...ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο UEFA Futsal Cup η φουτσαλική ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, κόντρα στους Σλοβάκους με σκόρ 3-3. Όπως πάντα τα λιοντάρκα του Μαυρουδή έδωκαν τον καλλύττερο τους εαυτό στο γήπεδο. Με νίκη σήμερα μπαίνουν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο αν τζιαι οι Ιταλοί φαντάζουν το φαβορί.

Με λλίο παραπάνω κόσμο τζιαι με πλήρη ΘΥΡΑ 9 (καταλάβω ότι είχατε το στήσιμο του φεστιβάλ) ήταν να γράφω άλλα σήμερα. Δηλαδή ρε μαλάκες (εν πάει στην ΘΥΡΑ 9 τούτο), τι άλλο θέλετε να κάμουν οι παίχτες, ο προπονητής τζιαι ο Ζυμαράς για να έρτετε να τους δείτε?  Φυσικά έχουμε τζιαι κάτι λαμπτήρες (ούτε καν οικολογικούς) στο συμβούλιο που επήαν τζιαι εβάλαν φιλικό με το ΘΟΪ την ίδια ώρα. Ούφφου πλέον...

Anyway, εχαρίσαν μας ωραίες στιγμές στα κλειστά τα παιχτρόνια μας, ας τους δώκουμε λίγη που την ψυσσιή μας. Αξίζουν το. Όσοι εν επήετε εχτές μπορείτε να το κάμετε σήμερα.    

Ανοιχτή

...συγκέντρωση διοργανώνει η διοίκηση για να μας ενημερώσουν για το πλάνο εξόδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που το οικονομικό τέλμα που οι ίδιοι μας εσύραν τζιαι την οποία ενημέρωση έπρεπε να είχαμε δαμέ τζιαι 2 μήνες. Ακόμα εν εκαταλάβαν πως ό,τι απόφαση τζιαι να πάρουν τα τσακκάλια της Καρπενησίου, εν θα ένι αποδεχτή που την πλειοψηφία του κόσμου? Τί πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι εν είσαστεν αρεστοί στον κόσμο μα πάνω που ούλλα έμπιστοι τζιαι ειλικρινείς? Ακόμα τζιαι εταιρία να γίνει η ΛΑΤΡΕΙΑ μας (ο βούδας να βάλει το σσιέρι του) ο κόσμος φοάται να σας εμπιστεθτεί τα ριάλλια του.  

Επίσης, ακούω πολλούς να λαλούν ότι πρέπει η διοίκηση να φκει με την ττενέκκα να μαζέψει λεφτά που τον κόσμο. Πολλά καλή ιδέα τζιαι συμφωνώ. Αλλά ρε παιθκιά, να έρτει εμένα ο Μακπαυλής άλλως ''πυραμίδας'' να μου πει να δώκω τον οβολό μου? Καταρχάς εννα του φορίσω την ττενέκκα τζιαι να τον κλείσω μέσα στο αρμάρι επ' αόριστον χωρίς χάμπουργκερ, χωρίς τίποτε. Με τι μούτρα να έρτει ο Μαλδίβας τζιαι ο Μιστρής να μου πουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έσσιει οικονομικά προβλήματα, που την στιγμή που εν οι ίδιοι που τα εδημιουργήσαν?  

Τα λεφτά μου ρε αμπάλατοι κουμαρτζίες (κούκου Μιστρή) εννα τα δώκω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κανενού μουστατζιού, κανενού ''πυραμίδα" τζιαι προ πάντως κανενού "αποτυχημένου" τζιαι "γελασμένου" που την διοίκηση (εν σας πιάννει ούλλους τούτο ειδικά του νέους).

Εννα κάμω υπομονή ως την Τετάρτη όμως, τζιαι την ερχόμενη Παρασκευή σάστε την ραχούδα σας...   

Επίσης άκουσα ότι σκέφτεστε να κόψετε εισιτήρια για το ματς που εν κεκλεισμένων των θυρών με τον πιόλα (για τους μιτσιούς, πιόλας εν η σημερινή ΑΕΚ) τζιαι να βάλετε γιγαντοοθόνες στο Μακάρειο Στάδιο. Πολλά καλά εννα κάμετε τζιαι μπράβο σε τζείνο που το προώθησε στην διοίκηση. Αφού θέλουν κεκλεισμένων, ας ζημιώνει μόνον η ΚΟΠριά τζιαι η πούγκα του Πουτσομούννη.

Γιατί όμως εν το καθιερώνετε για κάθε αγώνα εκτός έδρας? Γιατί να πιάνει τα ριάλλια μου η κάθε Αχναγαλ τζιαι η κάθε Πάφος την στιγμή που εν με σέβουντε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ? 

ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ (επιτέλους).  

Υ.Γ.1. εννε αντροπή τις ιδέες του κόσμου να τις κάμνετε που την πρώτη στράτα τζιαι όχι μετά που ένα ή δύο χρόνια, επειδή εν θα ππέσει η μουτσούνα σας κάτω.  

Υ.Γ.2. άμαν σας βρίσκουμε τζιαι κόφκουμε κουβέντες προσπαθάτε να χρησιμοποιάτε τουλάχιστον... επιχειρήματα επειδή είσαστεν γελίοι μέχρι αηδίας.   

Καλή 

...τύχη να ευχηθώ στον φίλο Χριστόφορο Χριστοφόρου που εκτός από το μπάσκετ, ανάλαβε τζιαι την εφορία του βόλευ. Καλή δύναμη φίλε με τούτους που έμπλεξες, αλλά είμαι σίουρος εννα τα καταφέρεις γιατί εννα σε πλαισιώνουν άτομα με όρεξη. Χρειάζεται προσπάθεια που ούλλους όσους αγαπούμε τον ΑΣΟΛ επειδή τα πράματα εν δύσκολα. Όσοι μπορείτε τζιαι έσσιετε όρεξη στείλτε μου ένα email να σας προωθήσω στα κατάλληλα άτομα.

Μαθαίνω 

...ότι ο Μικαέλλος (χαχαχαχα ακούτε όνομα) εννα αρθρογραφεί τζιαι στο σκατό.νετ πλέον. 

Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή τζιαι το κόμμα ρε Μικαέλλο όμως αα. Την μια στιγμή είσαι κατατρεγμένος που τους σκατάες (μάλιστα εμεσολάβησε τζιαι ο παπάς σου στο φόρουμ τους για να ηρεμήσουν τα πράματα), την άλλη κολλά σε πάνω στον τοίχο ο Ζιβανάρης τζιαι κατουράς σισαμόλαο, τζιαι τωρά εδώκαν σου τζιαι στήλη. Εννα σε παρακολουθώ πάντως για να έχω υλικό να analyse μεχ μεχ μεχ...   

Πάντως κρίμα που έφυε η παλιά καραβάνα εν ονόματι Παπαγεωργίου τζιαι ο διαχρονικός Πολυδώρου. Εχάσαμε τζιαι που τα σίουρα γαμώ το. Ο Νίκος Σοφιο...εεε...Παπαφιλίππου ήθελα να πω, πότε εννα μετακομίσει στο σκατό.νετ? Καρχαρία του γλυκού νερού (Ζαχαρία Κυριάκου) εσύ? Πάντως τις πιο ευνοϊκές συνθήκες φαίνεται να έσσιει ο Νεκτάριος Πεττεβίνος αφού ο Καδής έχασεν το πλοίο που τζιαιρό.     

Υ.Γ. ξέρω κάποιους συνομίλικους σου που σε εδέρναν στο σχολείο ρε Νεκτάριε. 

Φεστιβάλ 

...αγάπη μου τζιαι δώσ' της παράνοιας μέσ' τα ριζόφκια. Έφτασεν, εν δαμέ τζιαι μακάρι να ξέρατε πόσο περιμένω να έρτει η γαμημένη η ώρα να πέψω σσιαιρετίσματα του καπιτάλα μάστρου μου τζιαι να εξαφανιστώ. 2 μέρες γεμάτες ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι τίποτε άλλο. Καλά κύριε Hoolifan τζιαι μπύρες. Καλά κύριε Green Devil τζιαι σουβλάκια. Ανώριμοι γαμώ το...

Εντομεταξύ, οι Λορδίτσες τζαι οι Ειρωνευτούες εννα μπορούν να με γνωρίσουν τζιαι να πιάσουν αυτόγραφο στο περίπτερο του Kifines.com. Υπόψιν όμως ότι ΜΟΝΟ σουτιέν υπογράφω τζιαι πρέπει οπωσδήποτε να πιάσετε που 2 φανέλλες του Kifines.com τζιαι μια φάουσα πράματα του Kifines Radio. Έχουν έξοδα τα παιθκιά...  

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ λοιπόν, έτσι κοπιάστε να κλείσουμε ακόμα ένα καλοτζιαίρι μαγικά τζιαι να ξεκινήσουμε ακόμα μια σεζόν ιδανικά (από οπαδικής έννοιας και ΜΟΝΟ).  

Για  

...κλείσιμο δηλώνω υπεύθυνα ότι στις 15 Μαίου 2085 θα αποχωρήσω από την στήλη. Ο Μιστρής εν καλλύττερος δηλαδή? 

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

          ***ΟΛΟΙ ΦΟΥΤΣΑΛ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ***

 

 Η φωτογραφία της βδομάδας

 

 Το τραγούδι της βδομάδας

                "...cause we find ourselves in the same old mess singin' drunken lullabies..."

Το βίντεο της βδομάδας

 

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,     Λόρδος Είρων 

lordoseirwn@gmail.com 

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines