Λόρδος Είρων 18/01/13


18 Jan 2013, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Γράφω

...τζιαι σβήνω μπας τζιαι μου κατεβεί καμιά ιδέα για το τι θα γράψω τούτη την εφτομάδα. Εν θέλω να ασχοληθώ ιδιαίτερα στο ματς με τα pets (ψόφο κκομπλεξάρες), ούτε το ματς με την ΑΧ-ΝΑ (στ' ανάθεμα τζιαι πάρατζι). Ειδικά στους σκατάες εν θα αφιερώσω κάτι παραπάνω που 2 λέξεις τζιαι την σημερινή φωτογραφία. Άτε μπορεί τζιαι το τραγούδι να συνδεθεί μαζί τους. Καλά, καλά τζιαι το βίντεο. Τζείνο αφιερώνω σας το με ούλλη μου την ΤΡΙΦΥΛΛέννια(9) καρδιά ρε σιχαμερά παραπλάσματα.

Κηφήνες μου είπαμεν τα πολλές φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι ο ΛΑΟΣ έχουν παραπάνω που 1948 λόγους να τους λύσουν. Άτε, ΨΟΦΟ αποεΡλ... καίίίίίίίίί πάμε Λόρδε μου...  

Σχετικά με την παράγραφο που ακολουθεί, τζείνη που προσπερνάτε ούλλοι σας βεβαίως βεβαίως, απλά να σας πληροφορήσω ότι ένα πουλλάκι εσφύρισεν μου (όπως σφυρά ο παπαγάλος) ότι 4000 συνδρομητές της cytaβύζων εφκάλαν που τα πακκέττα τους τα κανάλια της apoerLTV τον τελευταίο χρόνο. 

Εγώνι εν είμαι ικανοποιημένος με τούτο το νούμερο... ακόμα. Συνεχίζουμε...   

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Θκιαολοεφτομάδα

...καπούτ. Ότι είπαμε... είπαμε. Ότι εθκιαβάσαμε... εθκιαβάσαμε (solo ΟΜΟΝΟΙΑτικα σάιτς είπαμε). 24 και κάτι ώρες πριν το ντέρμπι του αιώνα (έτσι το βλέπουμε κάθε φορά εμείς ρε φλωράκια), το μυαλό μας πρέπει να εν ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ... τζιαι κάμποση μπύρα. Άλλωστε εν γνωστό ότι "ΟΜΟΝΟΙΑ τα μυαλά μας (μ)πΥρες". Σε ούλλα τα φαν κλαμπ ανά το παγκόσμιο (είμαστεν παντού ρε κότσιροι) εννα έσσιει κάμποσο παναΰρι, ας γιούζιουαλ δηλαδή. Γι' αυτό, δώστε τον γυρό σας (όι την πίτα με τον γύρο ρε ανώριμοι) να νιώσετε ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι τι πάει να πει pre-game με το βόθρο. Τζιαι να νιώθετε ευλογημένοι που ξέρετε τι πάει να πει pre-game με το βόθρο. Άλλοι εν ξέρουν καν τι ενι το pre-game...     

Ο ΛΑΟΣ εν πανέτοιμος να κατεβεί στο πέταλλο σαν άλλοτε και πάντοτε. Ένα τζιν σσισμένο (όι επειδή εν της μόδας φυσικά), άρβυλα λυμένα, τάτσες που πογιάες τζιαι σουβάες, φανέλλα της ΘΥΡΑ9 ξοβαμμένη τζιαι τρυπημένη που τες φωτοβολίδες ή φανέλλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το τριφύλλι να καλύφκει ως το αρφάλι  τζιαι μια σσιάρπα με το ΕΝΔΟΞΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ του 1948 πάνω εν υπεραρκετά για μια ξεπέτα. 

ΟΚ, οι απέναντι εν γνωστό ότι εννα στολιστούν με όλη τη σειρά καλλυντικών της Escada (Ε-σκατά). Οι κορούδες ειδικά που εμάθαν το σκατό πρόπερσι εννα κατεβούν με ακριβές παλάσσκιες, λαμπερά κοσμήματα, μαλλί του παρπέ...εεε...κομμωτηρίου τζιαι φρεσκοβαμμένα νύσσια. Εννοείται αποτριχωμένες που πάνω ως κάτω για να μεν κάμουμεν πρόβλημα εμείς οι πόιφρεντ τους. Βέβαια, οι πιο τσαχπίνες και σπιρτόζες εννα μείνουν έσσο να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑτες που εκόψαν χωρίς τίκετ.       

Εντωμεταξύ, εν αντρέπονται τίποτε τούτοι ρε. Εν κανεί που επαίζαν ώσπου να ξεράνει το γρασίδι (φώτο ντοκουμέντο ΔΑΜΕ), με πρωτοστάτες τον καρκινιάρη τζιαι τον πρέζα-χασίς Χατζηραούφ, έχουν τζιαι παράπονα που τη διαιτησία. Γνώριμο το παιχνίδι τους βέβαια αφού θέλουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ντέρμπι με το μέρος τους. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, η διοίκηση μας πάει με... την βασιλόπιττα στο σσιέρι χωρίς ούτε καν να κερδίσει το φλουρί τζιαι η ομάδα απροστάτευτη για ακόμα ένα ματς.

Πέραν τούτου όμως, ο Τόνυ τζιαι οι παίχτες ξέρουν ότι μπορούν να γαμήσουν μάνες το Σάββατο. Τις κόρες αφήστε μας τες εμάς. Μεν τους λυπηθείτε. Διασύρτε τους...   

ΨΟΦΟ αποεΡλ

Πάμε 

...τζιαι ένα περίπατο που τα συμπαθή αιλουροειδή. Τι έγινε γατούλλες? Εκρύψετε μες τα τριχωτά πετσιά σας? Εννε εσείς που εφωνάζετε ότι γαμά μας το λιμάνι? Ακόμα εν εκαταλάβετε ότι εν με τον κώλο που γαμάτε. Έσπασε ο Green Devil το πόδι του τζιαι εισπράξετε ΜΟΝΟ 2 τσαπούες αντί να πάτε πίσω συγκαμένοι. Το λιμάνι ρε κκομπλεξικοί συγγενείς των σκατάων, ήταν ανέκαθεν ΠΡΑΣΙΝΟ. Εσείς απλά είσαστεν τα ψοφησμένα ψάρκα. Άτε, ηνάφ... next time ψιψινέλ...

Άσχετο με τους κάττους αλλά, το άλλο που έμαθα εν ότι κάποιοι εμοιράζαν φυλλάδια του Μαλά (τώρα μεν είσαι τζιαι στοκκαδόρος) έξω που το γήπεδο προχτές. Εν εβρέθηκε ένας να τους τα ταΐσει? Ελάτε τζιαι τούτο το Σάββατο να τα μοιράσετε ρε. Σίουρα έσσιει γονείς συμπαιχτών του γιου του Μαλά που ενδιαφέρουνται για τις θέσεις του υποψήφιου προέδρου (μη χέ...).    

ΨΟΦΟ αποεΡλ

Ποσπαστέξ

...τζιαι που το βοθράκι της Άχναγαλ. 2 νίκες στο χαλαρό τζιαι λαλαλα. Να έρτει ο επόμενος... κατά προτίμηση οι άλλοι κκομπλεξικοί της νήσου που τους αρέσουνε τα ΠΡΑΣΙΝΑ τα πέη (ερέξαν τούτοι?). Δεν ξεχνώ...

Που το ματς της Τετάρτης κρατώ τα 2 γκολάκια του Αντρέ Άλβες (να ξεμπουκκάρει το κανόνι) τζιαι την παρουσία των 2 μικρών. Εδείξαν καλά στοιχεία τζιαι εδώκαν ΠΡΑΣΙΝΗ ελπίδα για το μέλλον.  

ΨΟΦΟ αποεΡλ 

Είχαμε 

...τζιαι εκδήλωση για την κοπή της βασιλόππιτας της ΣΣΙΥΛΛΑΚΚΑΣ, με τον "πρόεδρο" να δηλώνει ότι όταν σάσει η ομάδα οικονομικά, εννα σάσει τζιαι αγωνιστικά.    

Να θεωρήσουμε με την ύπαρξη σελινίου στη βασιλόπιττα ότι εγκρίθηκε το δάνειο? Μιεχ μιεχ μιεχ... καλά οκ, παραιτώ.  

ΨΟΦΟ αποεΡλ

Πέραν 

....του ντέρμπι, έχουμε τζιαι ματς σήμερα στο βόλλευ με τον Παφιακό στο Ελευθέρια. Καλή ευκαιρία για ζέσταμα των φωνητικών χορδών ενόψει του ολονύχτιου pre-game.  

ΨΟΦΟ αποεΡλ

Επέλλανεν 

...ο κόσμος ρε παιθκιά. Ο άλλος ήβρεν την πόμπα έξω που έσσο του τζιαι έπιαν' την να την πάρει της αστυνομίας.

Ε ΠΑΙΞΕ ΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ να μείνουμε με μερικά λέσσια λλιόττερα μέσα σε τούτον τον τόπο. 

Αα, εν τζιαι είπα σας...   

ΨΟΦΟ αποεΡλ

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

 ***ΨΟΦΟ αποεΡλ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας

 "...from the east coast to the west coast...two sounds of a revolution...in our hearts in our souls..."

Το βίντεο της βδομάδας

 

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

   lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines