Λόρδος Είρων 25/10/13


25 Oct 2013, 7 a.m. lordoseirwn

Χαιρετώ τους βασανισμένους,

Έσσιει κανέναν άλλον να βρεθεί να κάμει πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ? Ο Σωτήρης ο Γερολατσιήτης? Εν οκ να παίξουμε στο Μακάρειο στάδιο? Η Πόπη που τους λουκκουμάες?

Ούλλοι εθθυμηθήκαν ότι το Μακάρειο στάδιο εν ακατάλληλο για αγώνες τζιαι εν μπορεί να αξιοποιηθεί ούλλο το γήπεδο. Άτε να δεχτώ ότι κάμνετε το για την "ασφάλεια" του κόσμου. Έσσιει γήπεδα ρε κουρβανάες που κυριολεκτικά στέκουν στον αέρα. Το Τσίρειο κάθε καλοτζιαίρι φκαίνει ακατάλληλο τζιαι κάθε Σεπτέμβρη παίζουνται κανονικά οι αγώνες. Το κοτέτσι εν τόσο κατάλληλο που η Ανατολική του κερκίδα έπαθε καθίζηση τζιαι η λύση ήταν να του κάτσουν αλλό ένα διάζωμα που πάνω.

Αλλα ΌΧΙ, μόνο το Μακάρειο εν ακατάλληλο επειδή παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ η σσιήλλα η τριόλα. Κούννια που σας κούναγε ΚΟΠρίτες τζιαι ο ΛΑΟΣ εννα έβρει τρόπο να μπει στο γήπεδο. Άκουσες δεσποινίς Δόξα?  Εν εγινήκαμε περιπαίξιμο του κάθε ππεζεβέγγη. 

Μιας τζιαι είπα ππεζεβέγγης, ένα πουλάκι εσφύρισε μου ότι ένας διαιτητής κάμνει προπόνηση στα βοηθητικά του Μακαρείου κάθε μέρα η ώρα 17:45, μαζί με την γνωστή τρελλοπαρέα του φαλακρού αετού τζιαι της χαμηλοκώλας Αγγέλας, φορώντας μαύρη φόρμα με την Ελληνική σημαία καρφωμένη πάνω τζιαι με σλόγκαν "Η Κύπρος είναι ελληνική". Αμερόληπτη διαιτησία, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες λαλεί σου μετά. Απαπάάάάά, πιπέρι στο στόμα...

Ευτυχώς επατένταρα την συνταγή της τασσινόπιττας μεχ μεχ μεχ... 

Εντωμεταξύ οι απέναντι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό μέσα τους. Εν εξηγείται διαφορετικά η επιθυμία τους κάθε φορά να θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Τούτη τη φορά εβαλτήκαν να ισσιώσουν το βλέμμα του Φούλλη.

Άκουσον άκουσον, θέλουν να επαναληφθεί το ματς με τον Ερμή επειδή στο πρώτο γκολ, είσσιεν σσιέρι. Πόσο σας κρούζει όμως ρε σκατάες. Εβρεθήκετε μια φορά στην θέση όσων ομάδων παίζουν απέναντι σας τζιαι εν σας άρεσε αα? Τι να κάμουμε όμως πουλλάκια μου, shit happens. 

Αα, εννε εσείς που εν ασχολείστε ποττέ με διαιτησίες? Εννε εσείς που θωρείτε μόνο την ομάδα σας? Ωραία, ελάτε πιάστε την μια σσιερκά... 

Εε κοπρίτες, εν τζιαι είσσιεν τίποτε επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα στο Αμμόχωστος?  

Λανθάνουσα γλώσσα λέει πάντα την αλήθεια Φανιέρο μου. Άμα μπαίνεις μεσ' τα αποχωρητήρια, ΜΟΝΟ αποερλλίστες βρίσκεις. Είπες τα ωραία, αλλά καλά κάμνεις την ΟΜΟΝΟΙΑ να την ξαπολήσεις. Που εννα έρτει η ώρα εννα τα πούμε στο γήπεδο.    

Σε κανένα μήνα έχουμε εκλογές από ότι άκουσα. Ξέρει κανένας τίποτε? Καμιά υποψηφιότητα? Όξα εννα ψηφίσουν οι ίδιοι τους ίδιους τζιαι να κάμνουν παναΰρκα για τις "δημοκρατικές διαδικασίες"? Αποδεχτήκαμε την μοίρα μας όπως φαίνεται τζιαι εν κάμνουμε κόπο ούτε για τα ποιο βασικά/σημαντικά, όπως π.χ αλλαγή μέρας τζιαι ώρας της συνέλευσης. Κακά τα ψέματα, Τετάρτη απόγευμα εν νομίζω να βολέφκει κανένα άλλο μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρά μόνο τους βολεμένους της Εζεκία. 

Γι αυτό τζιαι εγώ, ΑΠΑΙΤΩ αλλαγή ώρας τζιαι μέρας της εκλογικής συνέλευσης. Να μεταφερτεί για το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου που βολέφκει τον παραπάνω ΟΜΟΝΟΙΑτικο ΛΑΟ τζιαι στα @@ μου αν δεν βολέφκουνται οι ζοππόβορτοι της Εζεκία. 

Έχουμε ΟΜΟΝΟΙΑτικο γεμάτο τριήμερο δις γουίκκ. Πόψε παίζουμε φούτσαλ με τον Παρνασσό, αύριο με την Δόξα τζιαι τη Δευτέρα με το σαλάμι αέρος στο βόλλεϊ. Έχουμε 2 πιντωμένα ματς στο βόλλεϊ με τις ομάδες της Αμμοχώστου. Πρώτα με το σαλάμι τζιαι μετά με την πόρνη την ξεκωλιάρα. Καλή επιτυχία σε ούλλα τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑκκας. 

Θέλω να πω ένα μπράβο στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την στήριξη της στο Dogathlon, που διοργανώνει το Καταφύγιο σκύλων Λευκωσίας την Κυριακή 3/11. Σαν φιλόζωος που είμαι, λαλώ σας να δώκετε τον γυρό σας τζιαι αν μπορείτε υιοθετείστε κανένα σκυλάκι. Πιστέψετε με εν θα το μετανιώσετε. Πάντως διω σας 1000 ευρώ να υιοθετήσετε την πεθερά μου!!!     

Φιλόζωος= φίλος των ζωών.  

Ζωόφιλος, εν άλλη κατηγορία. Όπως οι παιδόφιλοι, οι νεκρόφιλοι τζιαι οι φίλοι/οπαδοί του αποέρλ.  

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

          "...είμαστε άρρωστοι με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ..."

ΟΜΟΝΟΙΑ ρε

Λόρδος Είρων

 lordoseirwn@gmail.com

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines