Λόρδος Είρων 15/02/13


15 Feb 2013, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Αχ 

...τζιαι εσηκώθηκα ολόγελος την Πέμπτη το πρωί. Λαλεί μου τζιαι η γεναίκα μου "Αρέσκει μου να σε θωρώ ευτυχισμένο έτσι μέρα". Αναρωθκιούμουν τζιαι γω μέσα στο αγουροξύπνημα μου αν ήταν Σάββατο τζιαι εσηκώστηκα άδικα που τις 6 το πρωί. "Ήντα μέρα ένι?" λαλώ της τζιαι απαντά μου "Πούντο δώρο μου?" Τζιαι συνεχίζει "Ντα που την ανυπομονησία σου να σηκωστείς να μου το δώσεις εκλωτσούσες στον ύπνο σου". Τζιαι το χαμόγελο να φτάνει ως τα αφκία μου μόλις μου το λαλεί. Πρέπει να ήταν την ώρα που μου εφκάλλαν ασίστ ο Νούνο την μια φορά τζιαι ο Τζίμης την άλλη. Ευτυχώς εν έφκαλα τζιαι την φανέλλα να πανηγυρίζω ομπρός που την νότια γιατί ήταν να έχω άσχημα ξεμπερδέματα.

Εγύρισα που την άλλη τζιαι επήα στην κουζίνα να κάμω τετραπλό καφέ κυπριακό, ή αλλιώς κουάτρο εσπρέσο στην Ιταλία. Εππιριλλώσαν τα μμάθκια μου τζιαι ετράβησα για την δουλειά. Όταν έκατσα στον υπολογιστή μου ήθελα να πατήσω να μπω σε ούλλα τα αθλητικά σάιτς να απολαύσω ξανά τα συμβάντα της Τετάρτης, αλλά ήρτεν μου στο νου η πιο κάτω παράγραφος...                

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Κότα 

...που το πας, τρέλλανες κι εμάς που τραγουδούν τζιαι οι πορδοκκαλλί πούτρας. Μιας τζιαι ανάφερα τους όμως να κάμω μιαν παρένθεση γιατί αξίζει. Ανοίγει η παρένθεση. Το ρεζίλεμα του αιώνα από τους μοναδικούς αληθινούς (ο)πα... πάρες της νήσου since 1979. Εκαταφέραν που λέτε οι αΛΟΡΔΟφοβοι να την πάθουν που τους μαθητές. Τους μαθητές που ως τζιαι οι φίλαθλοι του Ερμή Αραδίππου περιπαίζουν τους. Ποιος ξεχάνει το θρυλικό παννί που τους εφκάλαν επί τη ευκαιρία των 100 χρόνων "ιστορίας" που εγιορτάζαν. Τζιαι όι μόνο εκάμαν τους την, αλλά επιάσαν τους τζιαι λάβαρα. Όλα αυτά στην Λεμεσό σε αγώνα του πρωταθλήματος πετόσφαιρας β' κατηγορίας. Ρε πούτρας κλείστε το όπως θα κλείσει η παρένθεση που άνοιξα τζιαι κανεί. Εν κάμνετε ούτε για λοκμάδες ρε εσείς. Μα που τους μαθητές ρε παλαβοπάλαβοι? Ήντα τζιαιρούς εφτάσαμεν. Κλείνει η παρένθεση.     

Τζιαι 

...αφού εμακρηγόρησα στη παρένθεση μου, να ξεκινήσω νέα παράγραφο. Εξάλλου εν free όπως τζιαι το copy-paste. Έννε ρε Τσουρούλλη? Πέμου, αντιγράφεις τζιαι τον τρόπο που δίνει της γραβάτα του ο Πρετεντέρης?

Anyway, στο θέμα μας. Ποιο εν το θέμα μας όμως? Αντάκωσα να πληκτρολογώ σκέψεις τζιαι εξέχασα τι άρκεψα να γράφω. Αααα ναι, το θέμα μας εν το κο κο κο κο. Κο X 4 = κο κο κο κο για όσους εν το καταλάβαν. Να σας παρακαλέσω το "Οκκκκάς" να γράφεται με 4 κάππα πλέον. Όπως τζιαι το "Αβραααάμ" με 4 άλφα. Παράσημο το οποίο κέρδισαν πανάξια οι διεθνείς μας. Επίσης ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων "Σσσσρέκ" θα γράφεται πλέον με 4 σίγμα. Να γεμώνει το στόμα σας στη  αναφώνηση του όπως εγέμωσε το παχύ έντερο των μαθητών προχτές.

Επιπρόσθετα, στα φώτα τροχαίας πλέον μπαίνει τζιαι τέταρτο φως χρώματος μπλέ. Το μπλε φως ανάβει αμέσως μετά το κίτρινο και λίγο πριν το πράσινο για να προειδοποιεί τους οδηγούς σε περίπτωση που περνά τραίνο με 4 βαγόνια ούτως ώστε να μην προκληθεί δυστύχημα.

Ακόμα, η γνωστή ιστορία για τους 3 σωματοφύλακες που τόσο αγαπήσαμε μικροί, δικαιώνεται και αλλάζει όνομα αφού στην πραγματικότητα ήταν πάντα 4 και όχι 3. Τα ονόματα αλλάζουν σε Εφραιμάκος, Χασσίς, Φρεντοσσσσρέκ και Αντρέ the Matlese.

Εντωμεταξύ, να εκφράσουμε την συμπάθειά μας προς τις στολές των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τις δύσκολες στιγμές που περνούν στα χέρια των απαγωγέων τους από χθες το απόγευμα. Οι στολές κλάπηκαν από το ιδιωτικό όχημα του υπεύθυνου ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από χούλικαν της Ανόρθωθσης 1191. Ας ελπίσουμε όπως συνετιστούν γρήγορα οι απαγωγείς και τις επιστρέψουν σώες και αβλαβείς. Αδελφές και συναγωνίστριες στολές είμαστε δίπλα σας. Αντέξετε...

Πιστός

...στο μηνυματάκι του ο φίλος Γρηγόρης από την Νότιο Αφρική. Κάθε εφτομάδα ο πελλός μου στέλνει email για να τα πούμε τζιαι να με ενημερώσει τι κάμνει τζιαι πως περνά. Τούτη τη φορά όμως έστειλε μια προσωπική του ιστοριούλλα με τίτλο "ΟΜΟΝΟΙΑ = LIFE LINE - OXYGEN" που δεν μπορούσα να μην δημοσιεύσω:

"Καλημέρα σύντροφε Λόρδο,

Πως είσαι?

Μόλις διάβασα το τελευταίο σου άρθρο (σ.σ. 08/02/13) που ήταν υπέροχο και με ταξίδεψε χρόνια πίσω με το βίντεο της βδομάδας.

Μου θύμισε όταν ήμουν μικρός και περπάτησα από την πλατεία Σολωμού προς το Μακάρειο στάδιο για να παρακολουθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον πεζοπορικό. Και οι δύο ομάδες ήταν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας εκείνη τη περίοδο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε 7-0.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού περπάτησα μέχρι το Στρόβολο, όπου κατάφερα να βρω μεταφορικό μέσο σε ένα προσφυγικό καταυλισμό με αρκετή σκόνη και χώμα. Όταν επιτέλους έφτασα σπίτι, ήταν σκοτεινά και ήμουν πεινασμένος, διψασμένος, βρώμικος, κουρασμένος και χωρίς φωνή αφού φώναζα ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Αλλά, όταν ξάπλωσα στο μικρό μου κρεβάτι (ένα folding camper) κοιμήθηκα με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο ακόμα κι αν ήμουν πεινασμένος, διψασμένος, βρώμικος και κουρασμένος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε και ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη :)

Να έχεις μία καλή μέρα αδελφέ μου και συνέχισε την καλή δουλειά.

Τα σέβη μου σε όλους τους ΚΗΦΗΝΕΣ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

1948"                            

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

    

 ***Η ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΑ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

                             Λόρδος Είρων

            lordoseirwn@gmail.com

 

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines