Οι τιμές της ΚΟΠ


30 Jul 2012, 6:21 p.m. philosophos

"Πολλο-δουλέυω" το μπλογκ μου τελευταία, αλλά νομίζω έχει θέματα που αφορούν όλους μας και πρέπει να τα αγγίξουμε.

Αφορμή η ανακοίνωση της ΚΟΠ για να "τιμήσει" τους ανάπηρους φιλάθλους στο σούπερ καπ

Μετά είδα και μια απάντηση ενός τετραπληγικού στο trifylli.net.

 Στην ΚΟΠ δεν μπορούν ούτε να αγγίξουν στο ελάχιστο τη ψυχολογία του φιλάθλου, πόσο μάλλον των ανάπηρων συνανθρώπων μας. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν την ανάγκη να νιώσουν ξεχωριστοί για την αναπηρία τους. Έχουν την ανάγκη να νιώσουν ξεχωριστοί για την προσωπικότητά τους και το έργο που παράγουν, όπως ο κάθε ένας από εμάς. Προσωπικά θεωρώ ότι η ΚΟΠ προσβάλει τους συνανθρώπους μας. Τέτοιες ενέργειες μάλλον εξοργίζουν παρά τιμούν. Επιοικώς απαράδεχτη στάση για ανώτερους αξιωματούχους (στραβάρα τους) της ΚΟΠ.

Η ΚΟΠ έχει καταντήσει μια ομοσπονδία συμφερόντων. Ο Κουτσοκούμνης στην πρόσφατη συνέντευξή του προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και προσπαθούσε να μετατοπίσει όλες τις ευθύνες του σε άλλους. Αντί να απολογηθεί για τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ζήτησε και τα ρέστα. 

"Ήβραν τζιαι κάμνουν στην ΚΟΠ" . Έχουν θέσεις, μισθούς ανώτερης κλίμακας, λεφτά κάτω από το τραπέζι και νομίζουν ότι μπορούν να προσβάλουν και τη νοημοσύνης μας. Τώρα που έχει κρίση ας παραιτηθούν να γλιτώσουμε και από τους μισθούς τους.

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πράσινη Κοσμοθεωρία

Follow Kifines