Οι "επιτυχίες" του κυπριακού ποδοσφαίρου


30 Aug 2012, 8:55 p.m. philosophos

Η φιλολογία που αναπτύσσει τον τελευταίο χρόνο η ΚΟΠ για να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Το τελευταίο επιχείρημα τους ήταν η γελοιότητα που έσπευσαν να ανακοινώσουν περί εναρμόνισης δικαίου της ΟΥΕΦΑ και δικαίου της ΚΟΠ.

Καλά εντάξει... Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι τόσο δίκαιο που εν υπόδειγμα αθλητισμού. Εν υπάρχουν θκιο μέτρα τζιαι θκιο σταθμά στες τιμωρίες, εν πολλά ευαίσθητοι στο ρατσισμό και στις πολιτικές εκφράσεις, λαμβάνει υπόψη βιντεογραφικό υλικό που τυχόν να διαψεύδει τους διαιτητές τζιαι παρατηρητές, εν υπάρχουν πολιτικές επιρροές μέσα στην ΚΟΠ, ούτε στελέχη της ΚΟΠ εν στελέχη κομμάτων, ούτε έχουν μετοχές σε ομάδες, ούτε υπάρχουν στημένα παιχνίθκια τζιαι κότσιηνοι φακέλοι, ούτε υπάρχουν συμφωνίες για τες ομάδες που θα παν διαβάθμιση κτλ. Τζιαι η διαιτησία εν άριστη και άμα κάποιος διαιτητής κάμει κανένα λαθούι τιμωρείται με κανένα χρόνο αποκλεισμού και εν διαιτητέφκει την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Φυσικά φίλοι μου καταλαμβαίνεται ότι σας έπιασα στο δούλεμα. Η  Η ΚΟΠ τον τελευταίο χρόνο αγνοεί  όλα αυτά τα προβλήματα και μας προβάλει τις "επιτυχίες του κυπριακού ποδοσφαίρου" και φυσιολογικά οικειοποιείται τις επιτυχίες του του αιώνιου στο τσου λου (τζιαι να κλέφκει τη δόξα που τα χαππούθκια). Και πώς να μην τις οικειοποιείται; Έχει κανένα που να μην χαίρεται με τις επιτυχίες του παιδιού του. Θεωρούν στην ΚΟΠ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού οι ομάδες μας (το αποέλ είναι "ομάδες μας"!) προοδεύουν.

Φέτος όμως; Τί γίνεται; Πού είναι οι επιτυχίες; Αποκλεισμό της Ομόνοιας στη ρουλέτα. Διασυρμός της Ανόρθωσης, διασυρμός του κακομαθημένου και μοναδικοί ευρωπαίοι οι αελίστες που ευνοήθηκαν από την κλήρωση με την Παρτιζάν.

Επιπλέον η Πέγεια διαλύθηκε, ο Ολυμπιακός είναι στα πρόθυρα και άλλες ομάδες είται ακολουθούν είται χρωστούν τα μαλιοκέφαλά τους (συμπεριλαμβανομένων και των "ευρωπαίων") .

Μήπως; Λέω μήπως; Είναι ώρα να παραιτηθούν οι της ΚΟΠ; Μήπως δεν αντέχει άλλο το κυπριακό ποδόσφαιρο; Μήπως θα το αποτελειώσουν;

ΥΓ1: Ρίζα του 2116... Πώς νιώθεις που είσαι λούζερ και με βούλλα;

ΥΓ2: Τζιαι ένα copy που το trifylli.net: Καρυπίδης... Θκιο αποκλεισμούς σε ένα μήνα... 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πράσινη Κοσμοθεωρία

Follow Kifines