Shopping Therapy


14 Aug 2012, 3:13 p.m. philosophos

Ξέρετε τί με εκνευρίζει αφάνταστα;

Η ομάδα έχει πρόβλημα υπαρξιακό και η διοίκηση το ρίχνει στο shopping therapy! 

Δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε ταυτότητα, δεν έχουμε αξιοπρέπεια, καταντήσαμε κλωτσοσκούφι του κάθε κομπλεξικού πολιτικάντη/δημοσιογραφίσκου/καιροσκόπου και αυτοί έχουν αλλάξει όλη την ομάδα, έχουν πουλήσει ποδοσφαιριστές βασικά στοιχεία της ομάδας και μετά την αποτυχία στην Ευρώπη επιμένουν να μας λένε για νέες αγορές με Μαραγκούς και για επιθετικούς (συγγνώμη εγώ ενόμιζα έχουμε καλούς επιθετικούς)!

Σαν τα κοριτσάκια που τις άφησε ο γκόμενος και πάνε στο mall με την πιστωτική του μπαμπά για να ξεχάσουν.  Όσα καινούρια ρούχα, όσες τσάντες, παπούτσια και μπογιές για τα μούτρα να αγοράσουν πάλι χαζογκόμενες θα είναι να τις κοροιδεύουν τα αγοράκια. Άσε που η πιστωτική θα μας "φάει" και το σπίτι. 

Η διοίκηση έχει καταντήσει μια εμετική αηδία. Όση επαφή έχει με το κυπριακό ποδόσφαιρο η ΚΟΠ, άλλη τόση επαφή έχει το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας με την Ομόνοια.

Άμα δεν μπορούν να κάνουν μια απλή ιεράρχηση προβλημάτων και να καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ποδοσφαιριστές αλλά ο τρόπος που παίζει η ομάδα, άμα δεν μπορούν να ζητήσουν εξηγήσεις για την αλλαγή γηπέδου για την ασπίδα, άμα ανέχουνται τον κάθε κομπλεξικό του σιγμαλάιβ να μας κάμνει πόλεμο** και πιστεύουν ότι αν έρθει ο Μαραγκός και διώξουν Φρέντυ η Άλβες θα φτιάξει η ομάδα, τότε πώς μπορούμε να έχουμε ελπίδες για τίτλους και για μεγάλες Ομόνοιες;

** Δεν ξεχνώ το άρθρο που ανάρτησε μια δημοσιογραφίσκα του σιγμαλάιβ που έλεγε λίγο πολύ ότι ο Χριστόφιας έπαψε το Σαρρή από τη Λαϊκή τράπεζα γιατί δεν έδωσε δάνειο της Ομόνοιας.

Άτε ρε ουστ ούλλοι σας... Τζιαι πολιτικοί, τζιαι τραπεζίτες, τζιαι δημοσιογράφοι. Ουστ που την Ομόνοια...

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πράσινη Κοσμοθεωρία

Follow Kifines