Τα έξι καρδιακά της Κύπρου


28 Sep 2012, 7:33 p.m. philosophos

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Μισή δωδεκάδα με προβλήματα στο αποέλ και κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται. ΚΑΝΕΝΑΣ. Τα ΜΜΕ προσπαθούν να τα καλύψουν με ρεπορτάζ για την καριέρα του Σχίζα (ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να πείσουν ότι η Ομόνοια ελέγχει το τραπεζικό παρασκήνιο).

Πόσο σκατά είναι αυτή η Κύπρος τελικά; Δεν μιλούμε για ποδόσφαιρο πλέον. Μιλούμε για εγκληματικές πράξεις. Μιλούμε για μια ολόκληρη κοινωνία χωρίς καρδιά.

"ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ". 

Παταγώδης αποτυχία των ανθρώπων που διαχειρίζονται το σύστημα. Παταγώδης αποτυχία των ανθρώπων που διαχειρίζονται την Κύπρο. Δεν λέω για το ίδιο το σύστημα. Είμαι σίγουρο ότι όπως και να ήταν το σύστημα, πάλι την ίδια διαφθορά θα είχε και την ίδια ανικανότητα. Τόσο πολύ που θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχω και εγώ την ανικανότητα εμπεδωμένη μέσα στο DNA μου.

Και το πιο απίστευτο είναι όταν βλέπω ανθρώπους να παθιάζονται με μια πίστη σωτηρίας στον Ομονοιάτη Μαλά ή στον Ομονοιάτη Λιλλήκα ή στην προσωποποίηση της βρωμιάς τον Αναστασιάδη.

ΥΓ: Στο Στάθη Αλωνεύτη θα ήθελα να στείλω το εξής μήνυμα:

Άφησες την Ομόνοια και πήγες στο αποέλ. Τί έχεις να πεις για την επιλογή σου τώρα; Ούτε τρεις μήνες και σωριάστηκες κρατώντας την καρδιά σου. Εγώ πάντως δεν χάρηκα καθόλου και δεν ξέρω αν είσαι για εσύ λύπηση, το αποέλ για λύπηση, ή Κύπρος για λύπηση ή αν είμαι εγώ για λύπηση που ακόμα πιστεύω ότι οι ανθρώποι της Κύπρου μπορεί να αλλάξουν.

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πράσινη Κοσμοθεωρία

Follow Kifines