Ο μεγάλος περίπατος του σκατά - Part 1


18 Sep 2012, 5:09 p.m. Resmick

Ο μεγάλος περίπατος του σκατά, μέρος πρώτο.

Ο Μαρκέλλος άνοιξε τα μάτια του. Προσπαθεί να εστιάσει στο ρολόι που βρίσκεται δίπλα του στο κομοδίνο. Η ώρα είχε πάει τρις. Νωχελικά, σηκώνει το σώμα του και κάθεται στο κρεβάτι. "Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα" σκέφτηκε, ενώ περνούσε τα δάχτυλα του ανάμεσα στα πλούσια φρεσκοκρεπαρισμένα μαλλιά του.

"Πως να την αντικρίσω ξανά. Τι θα τις πω; Ντρέπομαι.." τις σκέψεις του διέκοψε η φωνή της οικιακής βοηθού. "Mister you wake up? I make cornflakes?" Ο Mαρκέλλος προσπάθησε να συγκράτησει τα δάκρυα του, αν και η τρεμάμενη φωνή του πρόδιδε τα πάντα "Ναι, ναι έρχομαι". Βρήκε το κουράγιο και στάθηκε στα πόδια του.

Φόρεσε τις παντόφλες τάνγκα του, που αγόρασε πέρσι από το μιλάνο, και μπήκε στο μπάνιο. Κοίταξε στον καθρέφτη. Τα σημάδια τις περασμένης νύχτας, ακόμα ανεξίτηλα στο πρόσωπο του. "Πως μπόρεσα.. Είναι ο καλύτερος μου φίλος..ΠΩΣ!" ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο θόρυβος από το νερό στο jacuzzi σκέπαζε το βοερό του κλάμα. "Σήμερα παίζουμε με το παραλίμνι. Αν είναι και αυτός εκεί; Τι θα κάνω.. Αν μου ζητήσει να πάμε βόλτα στη παραλία; Δε μπορώ να αντισταθώ. Το μυαλό μου λέει είναι λάθος αλλά η καρδιά μου το ζητά." Έκλεισε για λίγο τα μάτια και έσβησε τα πάντα απ το μυαλό του. Έτσι κι αλλιώς ότι απόφαση και να έπαιρνε τώρα θα ήταν βεβιασμένη. "Θα αποφασίσω μετά" σκέφτηκε. Και έσυρε το βήμα του πίσω στη κρεβατοκάμαρα.

Άνοιξε τη ντουλάπα του. Μιας και η αγαπημένη του ομάδα είχε αγώνα, είπε να βάλει κάτι ανάλογο. Πήρε λοιπόν το πορτοκαλί του Ralph Lauren μπλουζάκι απ'τη ντουλάπα, το φόρεσε και κοιτάχτηκε στο καθρέφτη "I look fabulous" σκέφτηκε, και έβαλε τα απαραίτητα σε μια συλλεκτική τσάντα Louis Vuitton που του χάρισε η μητέρα του για τα εικοστά του γενέθλια. Φεύγοντας φόρεσε λίγες σταγόνες απ το Chanel άρωμα του. Όπως του είχε μάθει κολλητή του: πίσω απ'τα αφτιά και στους καρπούς. Έβαλε το φουλάρι του apoerl και έκλεισε πίσω του τη πόρτα του δωματίου.

...συνεχίζεται...

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Παραμύθια με τον Resmick

Follow Kifines