ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΛΙΓΚ


24 Nov 2013, 10 p.m. Resmick

  Ενα πρωταθλημα που θελει να θεωρειται ευρωπαικων προδιαγραφων, με ενα προεδρο ο οποιος εχει ριζωσει στην καρεκλα παιζοντας σκακι με τις τυχες των ομαδων. Που στιβαζει λιρες απο τα ταμεια του κρατους και ειναι μετοχος ομαδας που αγωνιζεται στο πρωταθλημα που ο ιδιος ελεγχει. 

Σεναριο ταινιας του χολυγουτ?

Οχι. Πραγματικοτητα στο Κυπρισταν.

Νεο κουκλοθεατρο στο ΓΣΠ και παλι με θυμα την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο εντεταλμενος στρατιωτης του δικτατωρα κουτσοκουμνη καταφερε να δυναμιτισει το παιχνιδι και συνεργαζομενος με τους “μαχητικους” παιχτες του αρη οπως μας ειπαν οι δημοσιοκαφροι, εκλεψε δυο βαθμους απο την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ενα παιχνιδι για γερα… αρχιδια.

Σε ενα παιχνιδι 90 λεπτων, πρεπει να παιχτηκε ποδοσφαιρο το πολυ 60 λεπτα.  Ο νεος σουπερσταρ του κουτσοκουμνη τσουκκας, δεν ενοιωσε την αναγκη να ενοχλησει τους κολυμβητες του αρη και τους περιμενε υπομονετικα να πιουν νερο, να δεισουν τα παπουτσια τους, να καθαρισουν το φτι τους με την σημαιουα του κορνερ να σφαδαζουν για τραυματισμο στην μισοδαχτυλια.. δε γαμιεται.. ο χρονος να περνα μπας και καταφερουμε να κρατησουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ απο την κορυφη. Αν ειναι δυνατον οι κομμουνισται να διεκδικουν πρωταθλημα.

Πως γινεται σε ενα παιχνιδι που οι παιχτες του αρη μας γαμησαν με τα θεατρα τα χερια και τα σκληρα φαουλ, να μην χρεωνονται με καρτες και να τημωρειται ο μαρκασα για ενα φουλ και ο γκικι για διαμαρτηρια?

Και εκει που ισοφαριζεις και μπαινεις με ενθουσιασμο ξανα στο παιχνιδι, ο τσουκκας διακοπτει το παιχνιδι για 10 λεπτα επειδη ο αρχικαραγκιοζης πανος κωνσταντινου του εδειξε αντικειμενο που ριχτηκε απο την κερκιδα και το οποιο εφυλαε για 5 λεπτα.

Παντως φημες λενε οτι ο αρης κατεβασε την ομαδα του πολο του καταλαθος εξου και τα ατελειωτα τζοιλισματα στο γηπεδο.

ε ναι.. ειμαστε καχυποπτοι.. πρεπει να μαθουμε να χανουμε.. ειμαστε κλαμενοι.. 

ρε.. αν δεν εισαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν ξερεις τι παει να παι αδικεια. ΤΕΛΟΣ. Ποσα πρωταθληματα μας εκλεψαν, ποσους βαθμους, ποσες νυχτες μας χαλασαν… 

Σε ενα πρωταθλημα στο οποιο και η κουτση μαρια χρηζεται πρωταθλητης, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρεπει να δινει μαχες και να περνει κεφαλια για να καταφερει με διαφορες συγκυριες και μεγαλη τυχη να παρει ενα τιτλο. Αν ειχαμε την ομαδα που ειχε ο αποε Λευκωσιας περσυ, ειμαι σιγουρος οτι θα τερματιζαμε στο τριτο γρκουπ του μπανανα λιγκ.

Κυριε κουτσοκουμνη. Γουσταρεις? καυλωνεις με τα χαλια του πρωταθληματος σου? Εν εβαρεθηκες τοσα χρονια τα ιδια? εν ειπες μια φορα “ας καμουμε ενα πρωταθλημα κανονικο σιορ μια φορα ετσι για το χαζι”.

οι α..

Που εννα βαθμολογατε τον τσουκκα βαλτε του τζαι 3-4 βαθμους εξτρα για καλυτερο πρωτοεμφανιζομενο. Εκλεψε τη παρασταση ο πελλος!

Τσαγγαρη εσυ σουπερσταρ. Τα λογια ειναι περιττα. Οπως παντα στη πρωτη γραμμη ετοιμος να βλαψεις την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευγε.

12.000 Κοσμος σημερα.. take a look ρε κουτσοκουμνη.. τουτος ο κοσμος χαλα την υγεια του για σενα τζαι τον καθε καραγκιοζη κυβερνητικο υπαλληλο που το παιζει τζαι διαιτητης καθε κυριακη για την καυλα του. Χαλατε την υγεια μας, κλεβετε τα ονειρα μας. Οι μετοχες να πιενουν καλα ομως..

Κυριε μυλωνα. ΝΑΙ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επρεπε σημερα να χασει βαθμους. Ειδαμε το ουλλοι. Το θεμα ειναι ποιος τους δια την ευκαιρια να ασελγουν εις βαρος μας. Τζεινοι ηβραν τζαι καμνουν. Εσεις ποτε θα τριξετε τα δοντια? Η μαλλον ποτε θα κατεβασετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ για να μπειτε μπροστα οταν πυροβολουν την Βασιλισσα? 

Καληνυχτα μας και καλο πολεμο.

Βραβεια της ημερας:

Οσκαρ πρωτοεμφανιζομενου ΚΑΡΑΘΚΙΟΖΗ: Τσουκκας

Οσκαρ δευτερου αντρικου ρολου: Κωνσταντινου

Οσκαρ ατημορησιας: αριστερος μπακ του αρη

Οσκαρ καλυτερου μαλαππαπα: Παυλος Χρυσανθου

Οσκαρ σταθερης αξιας: Τσαγγαρης

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Παραμύθια με τον Resmick

Follow Kifines