Το φαινόμενο Ηρακλής


9 Mar 2015, 10:12 a.m. kifinescom

"Μα άντεξε η αγάπη μας ολόκληρο αιώνα"….

Την ώρα που κάποιοι ρουκετώνονται στη προσπάθεια τους να επιβάλουν ο ένας στον άλλο τα χρώματα τους, κάποιοι άλλοι δείχνουν τι σημαίνει η αγνή αγάπη για μια ομάδα.

Μια ομάδα που μέσα από χίλια μύρια κύματα κατάφερε όχι μόνο να μείνει ζωντανή αλλά να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ηρακλής τότε και Αυτόνομη ΘΥΡΑ 10 είναι εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Δεν είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλου Ελλάδας, δεν είναι η πολυπόθητη άνοδος αλλά το πάθος και η αφοσίωση μέσα σε χρόνια δύσκολα.

Σε χρόνια που το μόνο που θυμάται κανείς είναι η αμφισβήτηση και ο χλευασμός, κατάφερε όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του ο ημίθεος αλλά να αναγκάσει ολόκληρη την Ελλάδα να μιλά για φαινόμενο. Όσοι ακόμα τρέφουν αυταπάτες για τι σημαίνει αγνή οπαδική αγάπη..

Όσοι πιστεύουν πως το μίσος για τον απέναντι γεννά τους μεγάλους οπαδούς… Όσοι πιστεύουν πως το βεβήλωμα τάφων και το βρίσιμο νεκρών… Όσοι θεωρούν ‘’must’’ την επιχορήγηση κορεό από διοικήσεις... Όλοι αυτοί που χάθηκαν στη πορεία ή δεν βρήκαν το δρόμο τους ποτέ ας πάρουν ένα οπαδικό μάθημα από τις Γριές.

Οι Punks έχουν επιστρέψει!

‘’Στο όνομα του Ηρακλή δώσαμε τις ζωές μας… ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ’’

Green_Tombstone

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog The voice of subconscious

Follow Kifines