Feramonz: Οι άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ


12 Apr 2013, 2:05 p.m. kifinescom

Συνέντευξη στο Radio Mayak έδωσαν οι Feramonz και έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δείτε το video:

Η σελίδα μας επικοινώνησε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Hosein Abakpur, ο οποίος μας είπε μερικά λόγια τους Feramonz. 

Είμαστε ένα διεθνές γκρουπ, όσον αφορά την σύσταση και τις επιρροές της μουσικές μας. Το συγκρότημα με την παρούσα σύσταση είναι μαζί από το 2010. Εμφανιστήκαμε σε διαφορές συναυλίες και φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα στο φεστιβάλ «δημιουργίας ειρήνης» το 2011 στο Καζάν. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η προσπάθεια για μια «ανώτερη» επικοινωνία με τη βοήθεια της μουσικής και της σκηνικής μας παρουσία, χωρίς σύνορα και περιορισμούς είναι κάτι που μας ορίζει.

Είμαι και εγώ ποδοσφαιριστής και φανατικός οπαδός της παγκόσμιας ειρήνης και των ίσων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όταν μάθαμε από φίλους από την Κύπρο για την ύπαρξη σωματείου που γεννήθηκε για να στηρίξει αυτές τις άξιες και τα ιδανικά, που ταιριάζουν στον δικό μας τρόπο σκέψης και στο μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε δεν μπορούσαμε παρά να δηλώσουμε οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Καταλαβαίνουμε την σημασία για τη συνέχιση της ύπαρξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γι’αυτό και εμείς ευχόμαστε από καρδίας να επιτευχθεί αυτός ο δύσκολος στόχος. Από όσα ξέρουμε ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, και στα δύσκολα θα δείξει την αξία του.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Hosein (φωνητικά), Mako (μπάσο), Dmysanich (κιθάρα), Cap (πλήκτρα/κιθάρα) και Peter aka PJ (drums). Αδέρφια, σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια!

Η αγάπη του Hosein για την ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει καιρό αφού στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε συναυλία με τη σημαία της ομάδας μας! 

Thank you brothers for your support! OMONOIA!

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Follow Kifines