Ο Παναγιώτης στο "The Voice"


14 Jan 2014, 1:25 a.m. kifinescom

Όσοι είχαν τους δέκτες τους συντονισμένους στον ΑΝΤ1 το περασμένο Σάββατο και είναι τακτικοί αναγνώστες της σελίδας μας, θα θυμήθηκαν τον Παναγιώτη. Ένα νεαρό και εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα για την σπουδαία αρχή που έκανε στο χώρο της μουσικής.

Πριν από 1μιση περίπου χρόνο είχαμε αναδημοσιεύσει μια συνέντευξη του Παναγιώτη Κουφογιάννηπου ξεκίνησε να μας συστήνεται τότε από το κανάλι του στο YouTube.Έχοντας στα χέρια του πτυχίο του Berklee College of Music στο τραγούδι και με την εμπειρία του το τελευταίο διάστημα που απέκτησε μέσω των διασκευών του, ο Παναγιώτης αποφάσισε να "συστηθεί" μουσικά σε όλη την Κύπρο και την Ελλάδα μέσω του νέου talent show του ΑΝΤ1 "The Voice of Greece".

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ο Παναγιώτης τραγούδησε το This Love των Maroon 5, πετυχαίνοντας να επιλεχθεί από τον Stavento για την επόμενη φάση του παιγνιδιού. Δείτε την ερμηνεία του Παναγιώτη σε βίντεο:  

Ο Κύπριος τραγουδιστής, στα πλαίσια της εκπομπής, παράθεσε και μια μίνι συνέντευξη στο Θέμη Γεωργαντά μιλώντας για την εμπειρία του στον διαγωνισμό:

Το ταλέντο του Παναγιώτη είναι σίγουρα αδιαμφισβήτητο και δεν περιμέναμε κάποιον διαγωνισμό για επαλήθευση αυτού. Σε τέτοιους διαγωνισμούς όμως, χρειάζεται η στήριξη μας σε ένα παιδί που το νοιώθουμε δικό μας και έχει όλα τα φόντα για επιτυχία. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ1 Ελλάδος και κάθε Σάββατο από τον ΑΝΤ1 Κύπρου μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι φίλοι της σελίδας μας θα στηρίξουν τον Παναγιώτη στην προσπάθεια του!

Μπορείτε να δείτε τη δουλειά του Παναγιώτη στο κανάλι του στο YouTube: PanAndMusic

Επίσης, ο Παναγιώτης διαθέτει δική του σελίδα τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook

 

Follow Kifines