Οι πίθηκοι μάλλον ήταν στην κερκίδα


30 Nov 2014, 7:25 p.m. kifinescom

Ντροπής πράγματα είδαμε κι ακούσαμε σήμερα στο ΓΣΠ αφού οι φαλαγγίτες - ναι αγαπημένε ακροατή του Άστρα, στη Νότια μαζεύονται οι φαλαγγίτες και όχι στη Βόρεια όπως μας είπατε την περασμένη βδομάδα - έδειξαν και πάλι το ρατσιστικό τους πρόσωπο. 

Με πιθηκισμούς και αποδοκιμασίες, οι οπαδοί του ναζισμού έπαιζαν συνεχώς με τα νεύρα του Ποτέ. Ο ποδοσφαιριστής μας δεν άντεξε και με χειρονομία τους έδειξε ότι οι πίθηκοι είναι οι ίδιοι. Ο Μασιάς - που αμφιβάλλουμε αν σημείωσε τις ρατσιστικές ιαχές - δεν δίστασε να κιτρινίσει τον ποδοσφαιριστή μας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το fair play στην Κύπρο και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα είναι άγωνστες λέξεις και ο ρατσισμός στο DNA μας. 

Απορρημένος ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά τη λήξη του αγώνα ρώτησε αν "είδε κανείς πίθηκους στο ΓΣΠ". Παρά τη θέληση της Διοίκησης να πολεμήσει το όλο θέμα με όλα τα μέσα που διαθέτει είμαστε βέβαιοι ότι οι κακομαθημένοι φασίστες της Κένεντι θα μείνουν ατιμώρητοι για άλλη μια φορά. 

Η τραγική ειρωνία όμως ξέρετε ποια είναι; 

Τις προάλλες το αποελ σε συνεργασία με την FARE έκαναν φιλμάκι κατά του ρατισμού. Κατάλαβες αγαπημένε αναγνώστη; Τις προτάσεις που έπαιρναν στα εκάστοτε συμβούλια για δράση κατά του ρατσισμού, αντί να τις κάνει η ομάδα μας, την κάνει η ομάδα που οι οπαδοί τους μοστράρουν με τον Χίτλερ και τον Γρίβα στην κερκίδα...

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines