ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι ανάγκασε το Δ.Σ να ορίσει τα εισιτήρια στα €15!


5 Dec 2014, 8:35 p.m. kifinescom

Τους λόγους για τον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου στα €15 για τον αγώνα με τον Οθέλλο αποκάλυψε το εκφραστικό όργανο του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σπορτ ΦΜ.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω μέσο εξαπάτησης, η ψηλή τιμή του εισιτηρίου οφείλεται σε πρόστιμο €3000 που επιβλήθηκε στην ομάδα μας σε προηγούμενο αγώνα. Μάλιστα, καλούν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην "βάζουν την ομάδα τους σε τέτοια διαδικασία" εάν θέλουν να υπάρχουν φτηνά εισιτήρια!

Επειδή πολλοί διαμαρτύρονται γιατί ορίστηκε στα 15 Ευρώ το εισιτήριο του αγώνα της Ομόνοιας με τον Οθέλλο, απλά καλό είναι να γνωρίζουν ότι οι «πράσινοι» πλήρωσαν πρόστιμο 3 χιλιάδων Ευρώ για φωτοβολίδες από προηγούμενο αγώνα. Αρά μπορούν να βοηθήσουν να υπάρχουν πιο φτηνά εισιτήρια, αν δεν βάζουν την ομάδα τους σε τέτοια διαδικασία.

1) Να υποθέσουμε πως μετά το παιχνίδι με τον Οθέλλο όταν και θα καλυφθεί το πρόστιμο των €3000 λύνονται τα οικονομικά μας προβλήματα;

2) Με την πρώτη ευκαιρία τρέχετε να κατηγορήσετε τους οπαδούς μας για €3000 πρόστιμο. Αυτούς που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής με αποτέλεσμα το σωματείο να χρωστά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πότε θα τους φέρετε ενώπιον των ευθυνών τους;

 

Follow Kifines