8 μήνες μετά... (videos)


11 Jan 2015, 2:26 p.m. kifinescom

Στους οκτώ μήνες ακριβώς από το τελευταίο του γκολ με το τριφύλλι, ο Αντρέ Σκέμπρι έκανε το δεύτερο του ντεμπούτο στην ομάδα μας το οποίο συνοδεύτηκε με γκολ!

Ο Μαλτέζος επιθετικός είχε σκοράρει στο ματς με την ΑΕΛ στις 10/5 του 2014 ένα τέρμα που έμελλε να ήταν το τελευταίο του με την ομάδα μας αφού λίγες βδομάδες αργότερα αποχαιρετούσε την Κύπρο για την Γερμανία. Το τέρμα αυτό ήταν το 17ο για τον Σκέμπρι στην περσινή σεζόν, αριθμός που αποτελεί την προσωπική του επίδοση καριέρας

Ακριβώς 8 μήνες αργότερα, στις 10 Ιανουαρίου του 2015, επέστρεψε στα γήπεδα μας με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συνόδεψε το δεύτερο του ξεκίνημα στην ομάδα μας με γκολ!

Τόσο με τον πανηγυρισμό του αλλά και το μήνυμα του στο facebook σήμερα το πρωί, υποδειλούν την μεγάλη σημασία που είχε αυτό το τέρμα στη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο πέρασμα του από τα Γερμανικά γήπεδα. Το γκολ με το καλημέρα δεν μπορεί παρά να τον βοηθήσει στη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση γι αυτό κι ο Καϊάφας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

 

 

 

"Νοιώθω τόσο ωραία να αγωνίζομαι ξανά με την φανέλα αυτής της ομάδας όπως και για το ότι η επιστροφή μου σημαδεύτηκε με γκολ! Ευχαριστώ όλους για την στήριξη και προχωράμε τώρα για τα επόμενα" έγραψε στον τοίχο του ο Σκέμπρι, βάζοντας και το βίντεο από το χθεσινό του τέρμα στο 89ο λεπτό.

Follow Kifines