Αυτοί το νοιώθουν περισσότερο (photos/video)


6 Feb 2015, 2:33 p.m. kifinescom

Ακούγοντας τις τοποθετήσεις του Νικόλα Γεωργίου στην συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό της σελίδας μας, το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι η αδικία στο ποδόσφαιρο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές περισσότερο από κάθε άλλο μέλος του ποδοσφαίρου μας.

Ήταν χαρακτηριστική η πίκρα στην αφήγηση του για "τέσσερα πέναλτι που δεν δόθηκαν σε ένα παιγνίδι" και την απορία του για το αν μπορεί αυτό το γεγονός να είναι απλά ένα λάθος. Ο Νικόλας λογικά αναφερόταν στο αλησμόνητο παιγνίδι του 2004 με αντίπαλο την Ένωση στο ΓΣΠ όταν ο Τράττος αρνήθηκε στην ομάδα μας 4 πέναλτι σε ένα ματς που η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείτο με 1-0 και δέχτηκε την ισοφάριση στα χασομέρια του αγώνα με ένα γκολ του Ναγκόλι.

Βίντεο από την σφαγή του Τράττου:

Χαρακτηριστικές της απογοήτευσης και αγανάκτησης, είναι οι φωτογραφίες του αγώνα με τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, οπαδών και του Σαββέφσκι να μαρτυρούν τα όσα είπε ο Νικόλας περί κλοπής:

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν και η ταφόπλακα για την προσπάθεια που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ για το back to back αφού η διαφορά με το αποελ πήγε στους 4, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Θυμίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιζόταν με το αποελ και η ομάδα μας κέρδισε το παιγνίδι, όμως εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα έχανε βαθμούς την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της ΚΟΠ, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος της...

Ο Νικόλας το είπε μάλιστα ευθαρσώς ότι η αντιμετώπιση δύο μέτρων και δύο σταθμών επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο και εντείνει το αίσθημα της προκατάληψης όπως και αυξάνει την προκατάληψη προς τους διαιτητές.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Νικόλα Γεωργίου

 

*** Είναι κάπως αστείο ότι στην τότε φανέλα της ΕΝΠ χορηγός είναι μια εταιρία με όνομα "KARMA"...γιατί εν τέλει, karma is a bitch!

Follow Kifines