Τα χαιρετίσματα του Χενκ Χάουαρντ


16 Mar 2015, 5:24 p.m. kifinescom

Δεν ξεχνάει την ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε και τους φίλους που έκανε στην θητεία του στην ομάδα μας ο Ολλανδός τεχνικός, αφού μέσω Facebook έστειλε τα χαιρετίσματα του στον "αδελφό του" Μιχαλάκη Κυριάκου και στον προπονητή μας, Κώστα Καϊάφα.

Αφορμή για τα χαιρετίσματα στάθηκε η παρουσία του Νικόλα Γεωργίου στον πάγκο της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια του Pre-game του προχθεσινού αγώνα στο ΓΣΠ. Ο Ολλανδός πρώην τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έστειλε τα χαιρετίσματα στον πρώην ποδοσφαιριστή μας όπως και στους Μιχαλάκη Κυριάκου και Κώστα Καϊάφα. Με τη σειρά του ο Νικόλας, ανταπέδωσε στον "Mr Henk" τα χαιρετίσματα, δείγμα της εκτίμησης της προσφοράς του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο διπλό του πέρασμα από την ομάδα μας, ο Χάουαρντ είχε ως ποδοσφαιριστές τους Κώστα Καϊάφα και Νικόλα Γεωργίου και δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα νοιώθει υπερήφανος που στον πάγκο της ομάδας μας βρίσκεται πλέον ένας από τους ποδοσφαιριστές του. Τον κύριο Μιχαλάκη, τον είχε ως team manager όπως και οι προκάτοχοι του, αφού αποτελεί μορφή για τον πάγκο της ομάδας μας, παρέχοντας εδώ και δεκαετίες τις υπηρεσίες του για χάρην της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Χενκ Χάουαρντ πανηγύρισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ τον τίτλο του πρωταθλητή το 2001 και το κύπελλο το 2005 υπό την προεδρία του Δώρου Σεραφείμ. Το 2001, ήρθε ως άγνωστος με τις συστάσεις του φευγάτου Άρι Χάαν και με μια τρελή κούρσα με αφετηρία το Αντώνης Παπαδόπουλλος κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα μας ανατρέποντας μάλιστα τη μεγάλη διαφορά από την πρώτη Ανόρθωση στο τέλος σχεδόν του πρώτου γύρου. Το 2004 επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μας για να την οδηγήσει στην κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου στην ιστορία του Σωματείου.

Follow Kifines