Ο Σκαπούλλης και ο Φινκ (video)


9 Apr 2015, 1:26 p.m. kifinescom

Ξεγελάστηκε ο Σκαπούλλης από την φάση του 7ου λεπτού όταν ο Καρλάο μέσα στην περιοχή έπαιξε την μπάλα με το χέρι. Αυτό δείχνει τουλάχιστον ο τηλεοπτικός φακός.

Ο αμυντικός του αποελ υπέπεσε σε παράβαση και θα έπρεπε να είχε σφυρίξει το πέναλτι, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για τα χάλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνέχεια. Με ένα όμως γκολ στο 7' η εικόνα του αγώνα θα ήταν σίγουρα διαφορετική όπως και η δυναμική ενόψει τελικού.

Γενικά όμως ο Σκαπούλλης έπαιξε ίσα το ματς και δεν πιστεύουμε ότι εσκεμμένα δεν έδωσε παράβαση. Όπως δεν θεωρούμε σκόπιμο το γεγονός ότι δεν κιτρίνισε τον Λάνινγκ όταν κτύπησε τον Μαργκάσα στο πρόσωπο. Εκεί ήταν δουλειά του βοηθού και του 4ου να υποδείξουν το τι έγινε τον διαιτητή, κάτι που δεν έγινε.

Αυτός που έδειξε τα αληθινά του χρώματα στο χθεσινό ματς ήταν ο Τόρστεν Φινκ, ο οποίος φαίνεται να είναι η ιδανική αλλαγή στον πάγκο των λάστιχων μετά τον "Τούρκο" Δώνη.

Με τον Μαργκάσα στο έδαφος, ο Γερμανός προπονητής φαίνεται να πηγαίνει πάνω από τον ποδοσφαιριστή μας και να τον βρίζει, σε κοινή θέα και εκεί όπου πάλι ο βοηθός (Σωτήρης Βίκτωρος) και ο τέταρτος (Χαράλαμπος Γεωργίου), μπορούσαν να πουν στον Σκαπούλλη τι έγινε.  Αυτό εξόργησε τον Καϊάφα που αντέδρασε έντονα στην επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή του από τον συνάδελφο του.

Μοναδική άλλη φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ένα λανθασμένο οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο 2ος βοηθός, Μιχάλης Τσεντής ξεγελάστηκε από το οριακό της φάσης.

Follow Kifines