Δεν ήταν η πιο εντυπωσιακή (video)


23 Aug 2015, 11:47 a.m. kifinescom

Η χθεσινή ανατροπή του σκορ από την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ είχε στο 45' ένα σκορ της τάξης του 1-3 εις βάρος της, παρότι εντυπωσιακή δεν ήταν η πλέον εκκωφαντική που έκανε η ομάδα μας στα τελευταία χρόνια.

Θα θυμάστε βέβαια το παιγνίδι προ 5ετίας μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, όπου μέσα σε λίγα λεπτά οι φιλοξενούμενοι μας προηγήθηκαν με 0-3.

Τότε ανάλαβε δράση ο Μιχαλάκης και η παρέα του και με 4 τέρματα κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ στο 83ο λεπτό.

Αυτό ίσως που να ξεχωρίζει στην χθεσινή νίκη, είναι το χρονικό σημείο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε το 1-2 και 1-3 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και μέσα σε 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε μόλις 2. Το νικητήριο γκολ ήρθε εντέλει στο 90' με το κερασάκι να μπαίνει στο 93'.

Στον τότε αγώνα του ΓΣΠ, η ομάδα του Λεμονή δέχτηκε μεν 3 τέρματα σε ένα 20λεπτο, όμως απάντησε σχετικά νωρίς, αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 2-3 και μέχρι το 60ο λεπτό το σκορ είχε ισοφαριστεί.

Θυμηθείτε τον αγώνα:

Η σαιζόν 2009-2010 βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια με κύριο χαρακτηριστικό της τις πολλές ανατροπές του σκορ. Έχει λοιπόν μεγάλη σημμασία να μπορείς να επανέρχεσαι μετά από χαστούκι και να γυρίζεις τα ματς.

Follow Kifines