Βόμβα στα θεμέλια της παράγκας


22 Dec 2014, 8:31 a.m. kifinescom

Όσοι υποτίμησαν τον "πελλό" Μάριο Παναγή και την πρόθεση του για αποκαλύψεις, έχασαν τον ύπνο τους τις τελευταίες μέρες αφού οι καταθέσεις του διαιτητή είναι ικανές για να επιφέρουν μεγάλο χτύπημα στο κατεστημένο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, άτομα που θεωρούνται "θεμελιωτές" της παράγκας του ποδοσφαίρου, νοιώθουν τον κλοιό να σφίγγει πλέον γύρω τους και είναι θέμα χρόνου για να αποκαθηλωθούν. Μάλιστα υπάρχει πλέον και σοβαρό το ενδεχόμενο να προκύψουν συλλήψεις που θα ταρακουνήσουν τον χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας αφού τα αργά αντανακλαστικά των όσων βρέθηκαν στη θέση του κατηγορούμενου δεν τους επιτρέπει πλέον και πολλούς ελιγμούς.

Σημαντικός κρίνεται και ο ρόλος του Χανς Ρέικβαρτ στο όλο θέμα, αφού ο Ολλανδός είναι ο άνθρωπος κλειδί για να διαλευκανθούν οι πιο πρόσφατες υποθέσεις που αφορούν διαιτητικούς ορισμούς που βόλευαν την παράγκα. Επίσης, από χθες έγινε γνωστό πως το "σκάνδαλο του ποδοσφαίρου" δεν είναι άσχετο με άλλο πρόσφατο πολύκροτο θέμα που απασχολεί την κοινωνία. Οι ίδιοι εμπλεκόμενοι, τα ίδια πολιτικά συμφέροντα οι ίδιες τσέπες κα το αφήνουμε προς το παρόν ως εδώ. 

Το μπαλάκι βρίσκεται στη πλευρά των Σωματείων που θα συναντηθούν σήμερα με τους Κουτσοκούμνη και Κούμα στην άτυπη έκτακτη ΓΣ στο Χίλτον. Φαίνεται ότι ο κύβος έχει ριφθεί και οι δύο άντρες μετρούν μέρες (αν όχι και ώρες) στην ηγετική πυραμίδα της ομοσπονδίας, αφού ακόμη και αυτοί που τους στήριζαν για χρόνια σε μια (απέλπιδα) προσπάθεια να αποστασιοποιηθούν από την βρωμιά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγές στην διοικητική δομή της ΚΟΠ.

Πλέον οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες. Τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε διαιτητικό και πολιτικό επίπεδο. Λίγη ακόμη υπομονή και οι Ασκοί του Αιόλου στο ποδόσφαιρο θα ανοίξουν για τα καλά...

Follow Kifines