Απαγορευτικό στα... tablets στο «Old Trafford»


12 Aug 2014, 7:34 p.m. kifinescom

Μάντσεστερ: Μια πρωτότυπη απόφαση έλαβε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενημέρωσε μέσω e-mail τα μέλη της ομάδας ότι πλέον απαγορεύονται τα tablet και τα laptop στο «Old Trafford».

Η επίσημη δικαιολογία των Μπέμπηδων είναι ότι ένας φίλαθλος διαμαρτυρήθηκε πως δεν έβλεπε επειδή ένας άλλος κρατούσε συνέχεια τη συσκευή ψηλά και απαθανάτιζε στιγμές του αγώνα, ωστόσο η απόφαση ίσως έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα που πληρώνουν τα κανάλια και βλέπουν να γίνεται κλοπή κατά συρροή στο διαδίκτυο.

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα μας πολιτική σχετικά με τα εντός έδρας ματς. Οι οπαδοί δεν μπορούν να έχουν μαζί τους μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές, διαστάσεων μεγαλύτερων από 150mmx100mm, μέσα στο στάδιο.

Για παράδειγμα, iPads ή άλλα tablets και laptops πλέον απαγορεύονται. Επίσης μεγάλες τσάντες, μεγάλες κάμερες και μεγάλα μπουκάλια με υγρά είναι στην λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα» ανέφερε το e-mail που έλαβαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων για το φιλικό ματς με τη Βαλένθια που θα γίνει απόψε (12/8) στο «Old Trafford».

Βέβαια, υπάρχει και η τρίτη εκδοχή που αναφέρει ότι όλο αυτό γίνεται επειδή η Γιουνάιτεντ έχει χορηγό τη Samsung, αντίπαλο της Apple που κατασκευάζει τα iPad.

Πηγή: news.in.gr 

Πηγή: philenews.com

Follow Kifines