Σ. Κίττος: «Να τα βάλετε με αυτούς που σας τρώνε το ψωμί!»


22 Jan 2015, 12:13 p.m. kifinescom

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απάντησε ο Στέλιος Κίττος σε όλους τους κομπλεξικούς και υποκριτές για την πρόσφατη του απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα στα κατεχόμενα. Λεβέντικη η απάντηση του κατά την άποψη μας!

Η απάντηση του Στέλιου Κίττου:

«Είπα να σας αφήσω μια μέρα να βγάλετε τη χολή και τη λύσσα σας για το έγκλημα που έχω κάνει και μετά να βγω να πάρω θέση γιατί δεν φοβάμαι κανένα και τίποτα. Ναι πήγα κατεχόμενα για να κάνω αυτό που ξέρω και αγαπώ, να παίξω ποδόσφαιρο που εδώ στην πλευρά μας μου το έχουν απαγορεύσει λόγω ηλικίας και κατάντησα μετά τα 28 μου μετά από τραυματισμό, να παίζων δεύτερη, τρίτη και τέταρτη κατηγορία για ψίχουλα, γιατί κατά τους ειδήμονες φάκτορες Κύπριους προέδρους προπονητές δεν του έκανα πλέον και δεν μου έδιναν ευκαιρία να ξαναγωνιστώ πρώτη κατηγορία. Να θέλω, να μπορώ αλλά κανείς να μη με βλέπει. Να δουλεύω μέρα νύχτα να διατηρούμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και να μου λένε είσαι μεγάλος χωρίς να με δούνε καν, χωρίς να μου δώσουν μια ευκαιρία.

Ούτε ο ΠΑΣΠ με στήριξε αυτά τα χρόνια, ούτε με βοήθησε, ούτε σεβάστηκε κανένας το όνομα μου και την αξία μου. Κατάντησα να παίζω αγροτικό τον τελευταίο καιρό απλά για να διατηρούμαι και να ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Και τώρα που μιλάμε που είμαι 36 να ασχολείστε μαζί μου. Πού ήσασταν τόσα χρόνια να ρωτήσετε τι κάνω, πού είμαι. Και να πολιτικοποιείτε αυτό που γεννήθηκα να κάνω. Δεν φταίω εγώ για τις άχρηστες κυβερνήσεις και το χάος στα πολιτικά ζητήματα ούτε του πριν ούτε και του τώρα. 

Ας τα βάλετε με αυτούς που τρώνε καθημερινά ψωμί από τα σπίτια σας και πλουτίζουν εις βάρος όλων μας. Είστε ανθρωπάκια ρε όσοι πήγατε να κατηγορήσετε εμένα και δεν θα είχατε ποτέ τα κότσια να μου τα πείτε μπροστά μου γιατί ξέρετε τι θα γινόταν. Δεν μετανιώνω για τίποτα και για κανένα. Το 2004 που έφυγα από την Ανόρθωση και πήγα στην Ομόνοια πάλι προδότη με είπατε εσείς οι ίδιοι που τώρα ασχολείστε. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου γιατί χτύπησα πολλές πόρτες και δεν μου άνοιξε κανένας.

Δεν θα ζητήσω την άδεια σας για να δουλέψω. Στα καζίνα να πηγαίνετε είναι καλά και να ταξιδεύετε μέσω κατεχομένων όλοι μας. Αλλά να παίζει κάποιος ποδόσφαιρο εκεί είναι έγκλημα. Αν χρειαστεί θα βγω και στην τηλεόραση να υποστηρίξω την θέση μου γιατί είναι καιρός να σκάσετε μερικοί κομπλεξικοί και να δείτε τα του οίκου σας, που είστε για λύπηση».

Follow Kifines