Βόμβα στο αυτοκίνητο του "ψηλού"


27 Feb 2015, 8:20 a.m. kifinescom

Εκρηκτικός μηχανισμός τύπου υδροσωλήνα εξερράγη τα ξημερώματα στην Αραδίππου. Στόχος της επίθεσης ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του ΡΙΚnews αναφέρει:

Στόχος βομβιστών έγινε τα ξημερώματα ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου. Συγκεκριμένα στις 3:50 τα ξημερώματα ακούστηκε έκρηξη έξω από το σπίτι του διαιτητή στην Αραδίππου. Όπως διαπιστώθηκε είχε εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός, τύπου υδροσωλήνα, μεταξύ του μπροστινού ανεμοθώρακα και της μηχανής αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του 38χρονου διαιτητή. Η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια που προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και σε διπλανά σπίτια. Θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού εκτινάχθηκαν σε διπλανή οικία της οποίας έσπασαν τζάμια. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή και άρχισαν έρευνες. Η αξία του οχήματος δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί. Η σκηνή φρουρείται και αναμένεται το πόρισμα των πυροτεχνουργών οι οποίοι μετέβησαν στη σκηνή με το πρώτο φως της ημέρας.

Έχοντας πάντως ως παραδειγμα το τι συνέβηκε όταν στόχος βομβιστών ήταν και πάλι διαιτητής, δεν αποκλείεται να έχουμε διακοπή των πρωταθλημάτων μας αφού αναμένονται μέτρα από τους διαιτητές.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

February 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines