Σχετικά με την παραίτηση του κ. Λούρα


3 Jul 2014, 10:41 p.m. kifinescom

Σχετικά με προηγούμενο μας άρθρο στο οποίο δημοσιεύτηκε η επιστολή παραίτησης του τέως προπονητή στις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Γιάννου Λούρα, η σελίδα μας θα ήθελε να σημειώσει τα εξής: 

1. Η επιστολή δημοσιεύτηκε αφότου την παραλάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου της ιστοσελίδας μας μέσω τρίτου ατόμου και όχι του ίδιου του κ. Λούρα. Θεωρήσαμε ότι η δημοσιοποίηση της επιστολής θα εξυπηρετούσε το ενδιαφέρον των οπαδών μας για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ακαδημία της Ομόνοιας και γι αυτό προχωρήσαμε στην ανάρτηση της, αυτολεξεί, προς διάθεση του κόσμου μας. 

2. Κατόπιν επικοινωνίας μας με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, διαπιστώσαμε ότι η επιστολή λανθασμένα στάληκε σε εμάς (και σε άλλα Μέσα) εφόσον αποτελούσε εμπιστευτική αλληλογραφία μεταξύ του ιδίου και τρίτου ατόμου και ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση του ιδίου για να δημοσιευτεί με τον τρόπο που δημοσιεύτηκε. 

3. Ο κ. Λούρας στη συνομιλία μας, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε θα ήθελε να βλάψει με τον οποιονδήποτε τρόπο το Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ή τις ακαδημίες και μοναδική του έγνοια ήταν και είναι η βελτίωση των συνθηκών που αθλούνται οι αθλητές του Σωματείου. 

4. Μετά από παράκληση του ιδίου, η επιστολή κατέβηκε από το σάιτ.