«Μαζική και δυναμική παρουσία με αποελ»


12 Nov 2012, 12:22 p.m. kifinescom

Τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει η καλαθοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Ελευθερία», έδωσε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο έφορος του τμήματος, Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Αφού τόνισε ότι η ομάδα μας θα παραταχθεί χωρίς άγχος και πίεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, υπενθύμισε ότι οι στόχοι δεν έχουν αναπροσαρμοστεί παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν. Επίσης, επεσήμανε πόσο σημαντική είναι για την ομάδα μας, η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Η μέχρι τώρα πορεία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση καθώς έχουμε δώσει χαρά και περηφάνια στον κόσμο μας. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, παρά τις τρεις διαδοχικές νίκες, καθώς αφενός θέλουμε να διατηρήσουμε στη ζωή το καλαθοσφαιρικό τμήμα και αφετέρου να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Παραμένουμε σοβαροί και προσγειωμένοι, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ούτως ώστε στο τέλος της σεζόν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Όσο για τους στόχους της ομάδας μας στο επόμενο παιχνίδι, είπε: «Παίζουμε την Παρασκευή με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο διαθέτει μία από τις πιο πλήρης ομάδες του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε χωρίς οποιοδήποτε άγχος ή πίεση, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στη σεζόν. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στους δικούς μας. Πάντα τα παιχνίδια κόντρα στο ΑΠΟΕΛ έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να παλέψουμε τον αγώνα, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να ικανοποιήσουμε με την αγωνιστική μας παρουσία».

Για την παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας τόνισε: «Εύχομαι το παιχνίδι να κυλήσει στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και μεγάλος νικητής να είναι η καλαθόσφαιρα. Είμαστε γηπεδούχοι στο παιχνίδι της Παρασκευής και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας στηρίξει με τον μοναδικό δικό του τρόπο. Οι παίκτες μας παίρνουν μεγάλη δύναμη από τον κόσμο, ενώ η μαζική και δυναμική του παρουσία την Παρασκευή θα τους δώσει δύναμη και ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Follow Kifines