Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά!


14 Nov 2014, 11:37 a.m. kifinescom

Κίνητρα για μεγάλη προσέλευση κόντρα στο αποελ από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε μία προσπάθεια για να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, η ομάδα διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού τμήματος αποφάσισε όπως επιτρέψει δωρεάν την είσοδο σε γυναίκες και παιδιά κάτω των 12 χρόνων, στον αυριανό (15/11, 17:00) αγώνα της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένας από τους κορυφαίους στόχους του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας είναι να φέρει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κοντά στο άθλημα, να τον κάνει να το αγαπήσει και να το εντάξει στην καθημερινότητά του, συνεπώς εντός αυτής της φιλοσοφίας έχει πάρει την πιο πάνω απόφαση.

Για τον υπόλοιπο κόσμο η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί τα πέντε ευρώ, ενώ στο γήπεδο θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας του τμήματος, τα οποία κοστίζουν 25 (VIP) και 10 (κανονικά) ευρώ.

Εξαιρετικά σημαντική για την ομάδα μας θα είναι η παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι, στο οποίο στόχος είναι μία πολύ καλή εμφάνιση και η διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επιδιώκει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας τις τελευταίες δύο βδομάδες έχει δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις, ούτως ώστε να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική της βελτίωση.

* Το παιχνίδι της Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.

Follow Kifines